• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece Empati kurup yardım edin :(

Ortaligi karistiranda sensin
Esini azarlayanda sensin
Kardeslerini aglatanda sensin
Sen bence biraz olgunlas

Siz de biraz olgunlasin. Ne demek esin kardeslerini gezdirmek zorunda degil, benimki iyi davransa havalara ucardim.

Siz de onun ailesine hizmet etmek zorunda degilsiniz mesela. Ama tahmin ediyorum, gayet de ediyorsunuz degil mi?

Yemeklerini esiniz yapmiyor, agirlamayi esiniz yapmiyor. Bir de ailenize iyi davranmiyor.

Degerinizi bilin biraz.

Canım eşin çok duygusal biri. Çok şey yapmış kardeslerin icin bunu her eniste yapmaz. Ve bunun karşılığını teşekkür edilerek almak istemiş. Kardesin de ergen tripli davranmış.
Burada asıl sen durumu iyi yönetememişsin.
1-) Kardeşin herkesin ortasinda 30lu yaslardaki iki yetiskini azarlayamaz burada kardesine cevabi yapıştıracaktın o daha 14 yaşında unutur ama eşin senin kayıtsız olusuna kırılmış olabilir
2-) oyunun ortasında kardeşinin uykusu gelmişse oyunun bitmesini bekleyecek çocuk değil
3-) madem kocanın duygusal biri oldugunu biliyorsun (bak duygusal insanlar çabuk kırılır ama cabuk gönülleri alınır) eşine sinirlenmek yerine "hayatim küçücük cocugu ne takiyon haklısın biraz vefasız ama idare et" desen ölmezdin değil mi ?
4-) Erkekler gururlari oksanmak ister. Tüm yaptıkları için azıcık minnet duysaniz emin ol iki katını yapar.

neden hep erkeği savunduğunuzu merak ettim. resmen bir erkek yazıyor bunu dedim. erkek de erkek. kadınlar gurursuz mu? bir erkek bir çocukdan daha mı ilgiye muhtaç? yapmak zorunda evinde misafir minnet duyulacak bişey de yok.
evindekilerin misafir olduğunu unutmamalı değil mi?? 32 yaşında koca adam yarı yaşındaki çocuklarla mı uğraşsın, abilik yapmasın mı?
ya da 32 yaşında ki adamın çocukların içinde saçma sapan kol ısırmaları yapması çok itici. ben olsam ben de derdim napıyorsun yaşına göre hareket et diye.

kusura bakma kızmadan edemeyeceğim madem eşin babanın ustune yurdu aılenı kovaladı bılmem kac gunlugune kızlarını senın aılen nasıl tatile diye size yollar . adam haklı yahu bak resmi nikahın bile yok aklını basına almazsan nıkah da kıymaz sana !

Siz de biraz olgunlasin. Ne demek esin kardeslerini gezdirmek zorunda degil, benimki iyi davransa havalara ucardim.

Siz de onun ailesine hizmet etmek zorunda degilsiniz mesela. Ama tahmin ediyorum, gayet de ediyorsunuz degil mi?

Yemeklerini esiniz yapmiyor, agirlamayi esiniz yapmiyor. Bir de ailenize iyi davranmiyor.

Degerinizi bilin biraz.

Valla kimse ilgilenmek zorunda degil. Icinden gelmis cok da guzel ilgilenmis herseyini dusunmus. Kimse kimse icin bisey yapmak zorunda degil. Sevgi yaptirir insana biseeri. Olgun bi insan bunu takdir eder olmayan sikayet eder. Ortaligi ayaga kaldirir simariklik eder

valla evine misafir gelmiş, mutlu etmek zorunda. üstelik çocuk yaştalar. benim kardeşlerim geldiğinde, eşimin yeğenleri geldiğinde ben onlara uyum sağlıyorum. öyle de olmalı.
kol ısırmak ne o kdar kalabalığın içinde. çocuk sizden daha olgun davranmış. 12 yaşında çocuk uykusunun gelmesi ve uyku istemesi çok normal. eşiniz orda da saçmalamış.
sizde eşinize yaptığının yanlış olduğunu kibar kibar söylemek yerine mum dikip kızlara anlatıp ortalığı iyice alevlendirmişsiniz. nerden tutsam elimde kalıyor. ne üzüldüm çocuklara gece gece ağlayıp, istenmemiş gibi hissetmeleri.
bir de nikahsız yaşamanız büyük risk. çocuk falan olsa napacaksınız? ya da boşanırken eşyaları paylaştınız mı, nafaka talebiniz var mı??
adam basıp gitse öylece kalırsınız farkında mısınız? siz de çok mantıksız hareket ediyorsunuz. lütfen gebe kalmamaya bakın. çocukları da yollamayın. gönüllerini alın yazık küs gitmesinler.

Evet hemen yangına körükle gitme madem tekrar barıştın bir şans verdin ailen sana güvendi hemen şu olaydan annene taşırsan olayı çocuk oyuncağı olan ilişkini düzeltmek yerine daha da batırırsın bir tavırlarını ölç tart adamın.

Konu sahibi, ailesine taşımasa bile kardeşleri taşıyacak :) Kardeşlerine taşıyan da konu sahibi. Yani gizli durmaz bu iş :)

kusura bakma kızmadan edemeyeceğim madem eşin babanın ustune yurdu aılenı kovaladı bılmem kac gunlugune kızlarını senın aılen nasıl tatile diye size yollar . adam haklı yahu bak resmi nikahın bile yok aklını basına almazsan nıkah da kıymaz sana !

Zaten aileyi kovan, babanin ustune yuruyen adamin nikah kiymamasi daha hayirli degil mi hanimefendi?

Oyle bir yazmissiniz ki evden kovmak marifet sanki. Ailesi kizlari niye gondermismis. Bir de adama cicek gonderip ozur dileselermis bari, bizi evden kovdun ozur dileriz diye.

kalktım kızların yanına gittim. Böyle böyle diyince ağlamaya başladılar.

Sizi gidip niye kızlara söylediniz ki? Eşinizi tanımıyorum tabi ama o direk size sinirle söylenmiş gibi geldi. Bunu neden gidip çocuklara söylediniz ki? Belki eşinizi bir iki tavır yapacaktı ama kızlar ayrım olduğunu falan anlamayacaktı. Okey olayı yüzünden tripli falan sanacaklardı. Olay bu noktalara gelmeyecekti. İkiniz de bi tuhafsınız bence.

Konu sahibi, ailesine taşımasa bile kardeşleri taşıyacak :) Kardeşlerine taşıyan da konu sahibi. Yani gizli durmaz bu iş :)
Konu sahibi cok aceleci.
Cok hizli kararlsr alan birisi.
Herseyi buyuten birisi.
Ortaligi karistirip agliyo surekli.
Cabuk doldurusa geliyor.

• Esiniz ,siz ,kardesiniz hatali. Siz ne kosup anlattiniz hemen sarilip adami sakinlestir . Gül gec bosver onu falan de. Sabah kalk kahvaltisinj ver .Kardesinede enisten cok uzulmus de vicdan azabina sok . Esinizin gonlunu yapin.

Kardeşlerinin ablalarına saygısı varsa ve ablaları rica ederse taşıyacaklarını düşünmüyorum.

Ablaları laf taşıyarak zaten bu soğukluğun altına imzasını attı. Ailesi duymasa da önemi yok artık bence..

Konu sahibi cok aceleci.
Cok hizli kararlsr alan birisi.
Herseyi buyuten birisi.
Ortaligi karistirip agliyo surekli.
Cabuk doldurusa geliyor.

Aynen aynen :)

Çocuklara koşa koşa gidip her şeyi anlatmanız yanlış olmuş. Kardeşiniz söylememesi gereken şeyleri söylemiş. Teşekkür etmemesi falan çok yanlış. Ayıp etmiş. Eşiniz de çocukla çocuk olmuş. O da hatalı. Yani bu olayda hatasız olan tek kişi nezaket kurallarını bilen kardeşiniz. Sizin yapacağınız şey kardeşinize eşinizden özür diletmek. Onun da onları ödüllendirip istediği bir yere götürüp gezdirmesi bence.

Back
X