• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece Empati kurup yardım edin :(

yaa esinle.sen kucucuk cocuklari fazla ciddiye almissiniz... benim esim bazen asiri hosgorulu davranir.. terbiyesiz laflara bile guler gecer ben de ona kizardim saygi duysunlar diye.. (es dost komsu cocugu filan) ama simdi bunu gorunce birak hosgorulu olsun dedim.. ergen onlar.. tabii ki kucuk.olani uyar,haddini asmasin ama gece onlarin yanina gidip konusarak sen de koruklemissin olayi.. onlarin da olgunlugu kavga koptuktan sonra tutmus.. vialand de tutsaymis ya

Haklısındaaa kim olsa bozulur . Heleki konu sahibinin kız kardeşleri yani yakını eşinin tutumuda hoş değil. Aynı durumu ben yaşamış olsaydım sanırım kardeşlerime anlatmak yerine eşimle tartışır gerekirse trip yapar küser, ama anlatmazdım kardeşlerime
Niye trpi atip kusuyorsunuz niye tartisip huzurunuzu bozuyorsunuz ki sizin hatrinizi sayip ailenizle cok guzel ilgilendigi icin mi? Gezdirdigi icin mi para harcadigi icin mi gece vakit harcadigi icin mi ? Ne icin trip atacaksiniz ? Boyle karsilik alan adam birdaha sizin icin aileniz icin kilini kipirdatmaz. Gelmelerini bile istmeez.

Öncelikle, üslubunuza dikkat edin! Ne demek sallamışsınız? Neyi sallamışım? Kim ne kadar özür dilerse dilesin, ben kovulduğum yere gitmem. En başta kendi onuruma, gururuma yediremem böyle birşeyi...İsterse ayaklarıma kapansın, yollarıma kırmızı halılar, güller döşesin. O kişi benim için bitmiştir. Kaldı ki üzerime yürüyecek! Herkesin kendi hayatı, kendi bakış açısı...Tüm bu yaşananlar sizin için normal olabilir. Ama ben bu tarz şeyleri kaldıramam.

Herkesin kişilik yapısı ve yaşanmışlıklara karşı verdiği tavır aynı olamaz hanımefendi!
ben gayet uslubumdayım burda argo bir kelime göremiyorum.
Ailesi düşkün oldukları kızlarının mutluluğu için bazı şeyleri görmezden geliyorlar gelmeye çalışıyorlar düzelir diye hepsi bu.
Siz bu şekilde düşünüyorsunuz diye bizde bu şekilde yaşayalım konu kapansın o zaman :KK12:

yaa esinle.sen kucucuk cocuklari fazla ciddiye almissiniz... benim esim bazen asiri hosgorulu davranir.. terbiyesiz laflara bile guler gecer ben de ona kizardim saygi duysunlar diye.. (es dost komsu cocugu filan) ama simdi bunu gorunce birak hosgorulu olsun dedim.. ergen onlar.. tabii ki kucuk.olani uyar,haddini asmasin ama gece onlarin yanina gidip konusarak sen de koruklemissin olayi.. onlarin da olgunlugu kavga koptuktan sonra tutmus.. vialand de tutsaymis ya
:( Aynen öyle cnm keşke seninki kadar hoşgörülü olabilseydi en ufak laftan ötürü bile alıngan olabiliyor.
şuan tek pişmanlığım bu zaten keşke kendimi sıksaydım dişlerimi sıksaydım ama kardeşlerime gelip anlatmasaydım :(

Valla o yasında bı cocugun cocukca tepkı vermesı normal buyutulmemelıydı ama tesekkuru bılmemesı sacma sen aynı durumda olsan eşimin kardeşlerine o kdr şey yaptım bi teşekkür etmedi diye başlık açardın içini yerdi yada bu durum emin ol genel olarak didişme varmış arlarında ztn adam da olgunluk gostermemsı ayıp senın de gece dırek onların yanın gıdıp ağlaşmanız saçma hiç deilse onlara yansıtmasaydın geri kalan boşanıp boşanmamanız beni ilgilendirmez

Niye trpi atip kusuyorsunuz niye tartisip huzurunuzu bozuyorsunuz ki sizin hatrinizi sayip ailenizle cok guzel ilgilendigi icin mi? Gezdirdigi icin mi para harcadigi icin mi gece vakit harcadigi icin mi ? Ne icin trip atacaksiniz ? Boyle karsilik alan adam birdaha sizin icin aileniz icin kilini kipirdatmaz. Gelmelerini bile istmeez.
Tatlım ben konunun orasında değilim . Eveet eşi gayet iyi ilgilenmiş , gezdirmiş falan ama yaptığı onca güzelliğide sonrasındaki saygısızlığıyla bitirmiş , değersiz kılmış anlatabildim mi?

Valla o yasında bı cocugun cocukca tepkı vermesı normal buyutulmemelıydı ama tesekkuru bılmemesı sacma sen aynı durumda olsan eşimin kardeşlerine o kdr şey yaptım bi teşekkür etmedi diye başlık açardın içini yerdi yada bu durum emin ol genel olarak didişme varmış arlarında ztn adam da olgunluk gostermemsı ayıp senın de gece dırek onların yanın gıdıp ağlaşmanız saçma hiç deilse onlara yansıtmasaydın geri kalan boşanıp boşanmamanız beni ilgilendirmez
Teşekkürler konunun dşında çıkmadan gerçek anlamıyla cevapladığınız için.:KK30:

Ben takdir etmeyide gayet iyi biliyorum
gayet olgunumda
şuraya yazılan 2-3 cümleyle insanların ne olgunluklarını tartabilirsiniz
ne de kişilik analizinde bulunabilirsiniz.
O an tatil amaçlı misafirliğe gelmişl olan kardeşlerime yaptığı harekettten ötürü birde hiçbirşey olmamış gibi herkes yatıp uyuduğu zaman şöyle böyle yapıcam ona birşeyler alırken ona almıcam vs vs demesi bu benim bardagğımı taşırdı hepsi bu.
evet bende diyrum keşke yatıp uyusaydım kalkıp kardeşlerime yansıtmasaydım durumu.
Canim benim adam sinirlenip saydirmis susup yatsaydin sen haklisin o sana saygisizlik yapti ama cocuk iste misafir benim hatrim varsa . Bosver sen cok guzel ilgilendin Allah razi olsun canim kocam benim deyip sarilsaydin o adam ertesi gun senin hatrina snei sevdigi icin yine cok guzel ilgilenir cocuklarin da ruhu duymazdi. Ama cocuklsri aglattin adamla tartistin adam ise huzursuz gitti. Sen huzursuz oldun . Degdi mi . Bari bugun telafi et. Iki tarafi da baristir kardesin bidaha kari koca arasina karismasin cocuklugunu bilsin. Esin de onlarla cocuk olmasin.sende az sakin davran . Bisey yok bu konuda

Canim benim adam sinirlenip saydirmis susup yatsaydin sen haklisin o sana saygisizlik yapti ama cocuk iste misafir benim hatrim varsa . Bosver sen cok guzel ilgilendin Allah razi olsun canim kocam benim deyip sarilsaydin o adam ertesi gun senin hatrina snei sevdigi icin yine cok guzel ilgilenir cocuklarin da ruhu duymazdi. Ama cocuklsri aglattin adamla tartistin adam ise huzursuz gitti. Sen huzursuz oldun . Degdi mi . Bari bugun telafi et. Iki tarafi da baristir kardesin bidaha kari koca arasina karismasin cocuklugunu bilsin. Esin de onlarla cocuk olmasin.sende az sakin davran . Bisey yok bu konuda
yani bugün işten gelmesini bekleyip ortamı yumuşatmalıyım dimi ? of çok zor ya

Merhaba arkadaşlar, size çaresiz olduğum bir durumu anlatacağım. 14 ve 16 yaşında 2 kız kardeşim bana kalmaya geldiler ben evliyim yaş 22. Eşim çok a dan Z ye herseyi düşünüp ilgilenmeye çalıştı onları eglendirmeye ugrastik. Pazartesi günü gece 12 de geldiler bugün perşembe sabahı. Dün geceye kadar herşey çok güzeldi. Vialand alışveriş merkezine gittik , eşim sırf kardeşlerim eğlensin mutlu olsunlar diye sadece girişe çok fazla para ödedi( çünkü biz daha önceden gitmiştik) neyse ye iç gez dolaş. En küçük kardeşim biraz çekingen hala alışamadı eniştesine. Ortancasi ise tam tersi herkese karşı çok konusgandir. Küçük kardeşim utandıgi için teşekkür etmezken Ortancasi olan her durumdan sonra teşekkür etti, oyuncak sirasindayken eşimi ben daha onceden tembihledim onlar genç kız onların yanında bana sarılmak Öpüşmek vs vs yapma diye. Eşim de sırada sıkılırkken bi an kolumu ısırdı benimde canım yaninca bende onunkini isirmaya çalışırken kardeşim bizi resmen azarladi ne yapıyorsunuz siz burda ya çocuklar var gormuyormusunuz diye bi an herkes bize baktı ve yaptığımızda hicbirsey yoktu. Neyse velhasulkelam böyle bi teşekkür etmediği için eşim biraz taktı mi artık anlamadım. Dun de biryere çıkmadk markete gidip alışveriş yaptık abur cubur ne varsa doldurduk eve o arada kizkardesim bir roman beğendi, onuda aldı eşim. okey oynuyorduk evde kız kardeşimle yine alttan alttan atismalari vardı taş toplama durumunda vs. Ama durumun buraya gelicegini düşünmedim. saat 12 falan olduğunda en küçük kız kardeşim uykusu geldiğini ve çık sıkıldığını söyledi ondan 1 el önce tekli oynarken sonra ciftliye dönmüştük. Eşim kardeşimin o lafını duyunca sanki defol git demiş gibi bundan sonra sizle asla okey diye 2 -3 kez üstüne bastırarak söyledi. Oynamazsan oynama ya bizde senle oynamayiz gibi bir karşılık verdik. Sonra geldi direk yatakodasina yattı ben kızların yatağının açtım yatirdim onlari eşimin yanına geldiğimde ise. ( bundan sonra en küçük kardeşim için ( asla iyi davranmayacagim sevmiyorum onu hiçbirşeyi haketmiyor vs vs demeye başladı) diğerine kiyaslamaya başladı. Ona çok iyi davranicam vs vs diye. Bende çok sinirlendim ne demek istiyorsun sen 32 yasindasin onlar senin yarı yaşında kendini onlarlami kiyasliyorsun dedim. Evet ben böyleyim vs vs cevaplara gecistirince çok sinirlendim kalktım kızların yanına gittim. Böyle böyle diyince ağlamaya başladılar. Gece boyunca eşimin yanına 2-3 sefer geldim gittim. Her seferinde Aqua parkı unutun. O kız kardeşini sevmiyorum iyi davranamam artik bize geldiklerinde biryere re goturmicem şimdide goturmeyecegim bu saatten sonra filan demeleri başladı. Kız kardeşlerim de abla biz yarın gidelim vs demeye başladılar. İlk defa ailelerinden ayrılarak tatil amaçlı gelmişlerdi buraya. Dün akşamdan sonra mafoldu hersey. Bu durum karşısında ne yapmalıyım. Bugün kızları göndermek istemiyorum gece 4e kadar sürdü böyle konuş ağla vs. Şuan saat 9 öyle bir uyuyorlarki eşinde ise gitti binbir suratla. Kardeşlerim dün çok üzüldü çok agladilar ortada aslında hicbirsey yokken eşim cok buyuttu kızlar gitmek istiyorlar hatta ben bile kardeşlerine yapılan bu davranış karşısında ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardım edin :KK43: anlatırken tam anlatabildimmi bilmiyorum ( çok caresizim aslında eşim birkaç kere böyle saygısız terbiyesiz durumları aileme yaşattı. Ben defalarca baba evine gittim. Belki 4 belki 5. Ama her seferinde barışık özürler diledi affettim. En son boşandk aileme boşandk demedim. Boşanmadan mahkemede barışık dedim. Yani anlayacağınız şu anki durumda geceden beri uyumuyorum. 14-16 yaşında kardeşlerim kocamdan daha olgular abla sen yeterki üzülme ağlama yuvan bozulmasın biz yarın gideriz, olmaz vs dediğimde tamam abla 1-2 gün birsey olmamış gibi davraniriz yeterki sen üzülme diyebilecek olgunluktalar. Eşim cezalandırılır gibi hiçbirşey yapmayacağım goturmeyecegim onları derken kardeslerimin bu olgunluğu altında eziliyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor inanin kafam kazan gibi çatliyor :KK43:
Evet empati kuruyorum ama olmuyor çünkü ben ASLA eşimin tek bir sözünü gidip aileme söylemem.
Ayrıca Avm de azarlarken Okey oynarken sıkıldığını söylerken olgunluk göstermeyen kardeş sizin eşinizi kötüledikten sonra olgun göstermesi gözlerimi yaşarttı doğrusu.
Burada ki en büyük sorun sizin hala evli bir kadın olarak olgunlaşmamış olmanız.
Eşler genelde EL adamı olduğu için ondan 1. Derece akraba amca oğlu anlayışı beklemek olmaz. Eşiniz kardeşiniz hakkın da ki düşüncelerini söylerken sizin "Evet aşkım haklısın ama şimdi onun ergenlik zamanı karakteri daha yeni yeni oturuyor bizlerde o zamanlardan geçtik sen abisin eniştesin anlayış göster örnek ol" vs gibi konuşmalar yaparak eşini sakinleştimen gerekirken sen ne yaptın? Gidip Kv gibi hemen eşini kardeşlerine resmen kötüledin.
Sonuç sen eşinle iyi olacaksın ama kız kardeşlerin ömür billah eşine saygı duymayacak ve nefret edecekler.
Eşinde kabahat arama kabahatin en büyüğü senin davranışların.

Herkesin kişilik yapısı ve yaşanmışlıklara karşı verdiği tavır aynı olamaz hanımefendi!
ben gayet uslubumdayım burda argo bir kelime göremiyorum.
Ailesi düşkün oldukları kızlarının mutluluğu için bazı şeyleri görmezden geliyorlar gelmeye çalışıyorlar düzelir diye hepsi bu.
Siz bu şekilde düşünüyorsunuz diye bizde bu şekilde yaşayalım konu kapansın o zaman :KK12:
Sallamak, argo bir kelimedir ve bir ithamdır. Burada herkes sizin yaşadıklarınızdan yola çıkarak yorum yapıyor. Benim yorumum içerisinde, sizin yazdıklarınız haricinde hiçbir şey yok. Siz normal karşılabilirsiniz diyen benim zaten. Konunuzu kapatın, ben ne dersem o diye de bir şey demedim. Bunları söylerken ilk yorumumu açıklamaya çalışmıştım. Ancak görüyorum ki, anlatmaya çalıştıklarımı anlamak istemiyorsunuz. Allah yolunuzu açık etsin. İnşallah, eşiniz, ailenizin yaptığı tüm fedakarlıklara ve bu kadar ezilmesine değer.

Öncelikle önceki konularınızı bilmiyorum okuduysam da hatırlamıyorum. Sadece bu anlattığınız olaya bakarak yorum yapacak olursam eşiniz kardeşleriniz için elinden geleni yapmaya çalışmış ama istediği gibi bir karşılık alamamış buna sinirlenmesi çok normal. Ayrıca 14-16 yaşlar çok da küçük yaşlar değil. Ben şu an 21 yaşındayım ve iyi hatırlıyorum o yaşlarımı. Sizin teşekkür etmeye utanıyor dediğiniz kardeşiniz "napıyosunuz ya çocuklar var burda" diye 32 yaşındaki adama çemkirmesini biliyor. Ben olsam ben de çok sinirlenirdim. Eşiniz küçük olanı sevmeyebilir ilgilenmek istemeyebilir gayet doğal ama bunu size soylemesini yanlış buldum sadece. Siz de eşinizin size söylediğini gidip kardeşlerinize yetiştirmişsiniz. Yaptığınız çok yanlış bence yangına körükle gitmişsiniz olayı büyüten siz olmuşsunuz. Bence bu kadar abartacak büyütecek bir şey yok ortada. Eşiniz de sizinle şakalaşıyor ediyor demek ki sizi seviyor kıymetini bilin neler okuyoruz burada.

Guzel bi msj at.

Benim hatrim icin bana deger verdigin icin kardeslerimle cok guzel ilgilendin. Onlarla resmen cocuk oldun. Bu cok hosuma gitti . 14 yasinda bir cocuk bazen nerde nasil konusmasi gerektigini bilmiyor ben onun adina ozur dilerim. Dun gece yaninda uyumayarak bende hataliyim. Sen sinirliydin sinirle oyle,seyler soyledin ama senin kotu davranmayacagini bilmem gerekirdi. Ozur dilerim hataliyim. De

Kardeslerine de git deki enisteniz sizi cok seviyor sen ona tesekkur etmeyince memnun olmadigini dusundu ve sinirle cikis yapti.
Sizinle vakit gecirmek istiyor cocuk gibi bi adam iste :) bugun hep birlikte pasta yapalim mi enisteniz de sevinir sizin ne kadar becerikli oldugunuzu bilmiyo :)
Gibilerinden konus ikna et ve olay aksama kapansin. Cocuk cocuklugunu bilsin sende arayi idare et misafirliginin tadini cikarsinlar

Öncelikle önceki konularınızı bilmiyorum okuduysam da hatırlamıyorum. Sadece bu anlattığınız olaya bakarak yorum yapacak olursam eşiniz kardeşleriniz için elinden geleni yapmaya çalışmış ama istediği gibi bir karşılık alamamış buna sinirlenmesi çok normal. Ayrıca 14-16 yaşlar çok da küçük yaşlar değil. Ben şu an 21 yaşındayım ve iyi hatırlıyorum o yaşlarımı. Sizin teşekkür etmeye utanıyor dediğiniz kardeşiniz "napıyosunuz ya çocuklar var burda" diye 32 yaşındaki adama çemkirmesini biliyor. Ben olsam ben de çok sinirlenirdim. Eşiniz küçük olanı sevmeyebilir ilgilenmek istemeyebilir gayet doğal ama bunu size soylemesini yanlış buldum sadece. Siz de eşinizin size söylediğini gidip kardeşlerinize yetiştirmişsiniz. Yaptığınız çok yanlış bence yangına körükle gitmişsiniz olayı büyüten siz olmuşsunuz. Bence bu kadar abartacak büyütecek bir şey yok ortada. Eşiniz de sizinle şakalaşıyor ediyor demek ki sizi seviyor kıymetini bilin neler okuyoruz burada.
Okudugum en mantikli yorum

Kardesini uyar.. deki o kadar ilgilendi ama sende bir tesekkur etmedin . O da haliyle sinirlendi uzuldu.. o benim kocam sevmeseniz bile dikkatli davranmaniz gerek benim hatirim icin.. esine de deki hayatim sen haklisin tamam tesekkur ederim gayet guzel ilgilendin kardeslerimle.. . Bu kucuk cocuk hemde ergenlik caginda. Bazi seyleri uyarmadan anlamiyor bilip bilmeden konusabiliyor.. emin ol ben bu konuyla ilgilenecem.. lutfen benim hatirim icn biraz alttan alabilirmisin.

Biraz toparlar yatistirirsin belki

Iste bu

Back
X