- Konu Sahibi Kolomera95
Ailenizdeki eğitim seviyesi nedir ? merak ettim de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abartiyosunuz adam karisinin kolunu isirirken izin mi alacak ya . Adam ne guzel ilgilenmis bi tesekkur bile etmeyen cok bilmis kardesi haksizken kadinda ortaligi ksristirmis aglayarak. Adam saygisiz degil adam gayet guzel ilgilenmis 32,yasinda olmasina ragmen. Isim var uykum var diyebilir dememis nankorluk yaYanlış anlama beni ama zaten olay bitmiş sizde. Koskoca adam 14 yaşındaki çocuklarla kavga edip , evine tatile misafirliğe gelen misafire ayrıca sizin kardeşlerine karşı gayet saygısız. Ne olursa olsun birkaç gün idare edebilirdi , siz onun ailesine karşı aynı saygısızlığı yapsanız neler olurdu kimbilir... Zaten boşanmışınız arkadaşım bence ailene anlat durumu ve bitir bu saygısız adamla evliliğini.
ah işte tahmin ettiğim gibi.
gidip gidip dönmelerin sebebi bu.
neden erkenden evlendin?
ailen mi zorladı.
bak canım eşinle gidişatınızı iyi tart iyi düşün.
çocuk mocuk ta yapma bi abla tavsiyesi.
zaten şu an resmiyette eşin değil.
nasıl kalkıştın böyle bir yalana bilmem.
ailen mi evlendirdi zorla kaçtın mı noldu?
boşanmış olduğunuzu ailene söyle bir an önce.
yalanla dolanla işe kalkışma bir daha.
şu an Allah korusun eşine birşey olsa hukuki olarak hiçbir hak talep demez durumdasın.
hele hamile kalırsan çocuğun kimliği vs. herşeyiniz problem olacka.
bunların farkındamısın ki?
bu süreci ailenin yanında geçirmeni tavsiye ederim
Pardonn ama 14 yaşında ki bir çocuk neyi gayet iyi anlayabilirki? Çocuk sonuçta bu neymiş ablasını ısırmasına kızmış eniştesinin olabilirr. Ayrıca siz evinize gelen misafirlerine teşekkür etmezlerse ağırlamıyormusunuz.??Abartiyosunuz adam karisinin kolunu isirirken izin mi alacak ya . Adam ne guzel ilgilenmis bi tesekkur bile etmeyen cok bilmis kardesi haksizken kadinda ortaligi ksristirmis aglayarak. Adam saygisiz degil adam gayet guzel ilgilenmis 32,yasinda olmasina ragmen. Isim var uykum var diyebilir dememis nankorluk ya
Nasıl yaniEşiniz babanızın üzerine yürüdü, ailenizi evden kovdu ve aileniz sizin tekrardan barışmanıza ses çıkarmadığı gibi bu sorunlu adamın olduğu eve kardeşlerinizi mi gönderdi
Eşinizin hataları büyük, yaşının insanı değil evet ama, gerek siz ve gerekse de aileniz adamı zaten bu hali ile kabul etmişsiniz. Anne babanız kovuldukları eve kardeşlerinizi göndererek hata etmişler. Eşiniz daha ne yapabilirdi ki? Zaten saygısız biri orası belli, eh kardeşleriniz de bu şekilde kovuldukları eve gelerek eşinizin içinde saygı kırıntıları kaldıysa da onları da yok etmişler.
Yatılı kalmadan görüşmek mümkün değil yol uzak demişsiniz. O zaman görüşmek istediğinizde siz gidecektiniz. Evet kardeşlerinizin de hataları olabilir ama siz, eşiniz ve aileniz o kadar yüzgöz olmuşsunuz ki, bu saatten sonra nasıl toparlanır bilemedim. Saygı bitti ise, tüm ilişkilerin koparılmasında yanayımdır her zaman. Ama siz devam etmeye karar vermişsiniz, öyleyse, eşinizin profesyonel desteğe ihtiyacı var, sizin de ağzınızı sıkıp herşeyin herkese anlatılmayacağını öğrenmeye...
Yoo cok da guzel agirlamis,zaten gec,saatlere kadar okey oynayarak gezdirerek. Ortlaigi sakinlestirecek olan konu sahibi arada laf tasimis . Iki tarafi da,huzursuz etmis.Pardonn ama 14 yaşında ki bir çocuk neyi gayet iyi anlayabilirki? Çocuk sonuçta bu neymiş ablasını ısırmasına kızmış eniştesinin olabilirr. Ayrıca siz evinize gelen misafirlerine teşekkür etmezlerse ağırlamıyormusunuz.??
Saygısızlıklarından dolayı gittim ama özür dileyişleri yakarışları için geri döndüm.onu yanlış okumuşum, baba evine döndüm filan demişsiniz ya. yorumlarda da bunu gördüm sanırım. ama sonuçta sallantılı bişiler olmuş o açıdan söylüyorum. keyfi olarak 4-5 kez dönmediniz sanırım baba evine.
Evet o konuda bende hak veriyorum . Kızlara anlatmamalıydı eşiyle tartışmasını.Yoo cok da guzel agirlamis,zaten gec,saatlere kadar okey oynayarak gezdirerek. Ortlaigi sakinlestirecek olan konu sahibi arada laf tasimis . Iki tarafi da,huzursuz etmis.
Adam saygısız değil mi? Konu sahibinin ailesini evden kovmuş, babasının üzerine yürümüş... Saygısız olarak değerlendirmesi için daha ne yapması gerekirdi acaba? Alt tarafı bi okey oyunu yarıda kaldı diye yarı yaşından küçük çocuğa yaptığına bir bakın Allah aşkına...Evet kızların da hataları var ama, bu adamın saygısızlığını yok saymayı gerektirmez.Abartiyosunuz adam karisinin kolunu isirirken izin mi alacak ya . Adam ne guzel ilgilenmis bi tesekkur bile etmeyen cok bilmis kardesi haksizken kadinda ortaligi ksristirmis aglayarak. Adam saygisiz degil adam gayet guzel ilgilenmis 32,yasinda olmasina ragmen. Isim var uykum var diyebilir dememis nankorluk ya
Olgunluk yok canim. Idare etmeyi yatirstirmsyi alttan almayi takdir etmeyi bilmiyor. Cocuklari da kendisi aglatmis anlatarak. Kocasinini yaninda uyumayarak. Adam,takdir edilseydi daha guzel ilgilenirdi eminim cunku onca guzel sey yapmis esinin hatrinaEvet o konuda bende hak veriyorum . Kızlara anlatmamalıydı eşiyle tartışmasını.
Adam saygısız değil mi? Konu sahibinin ailesini evden kovmuş, babasının üzerine yürümüş... Saygısız olarak değerlendirmesi için daha ne yapması gerekirdi acaba? Alt tarafı bi okey oyunu yarıda kaldı diye yarı yaşından küçük çocuğa yaptığına bir bakın Allah aşkına...Evet kızların da hataları var ama, bu adamın saygısızlığını yok saymayı gerektirmez.
eşinle ilgili evliliğinle ilgili sorunlarını yazan sensin.Hayır zorla evlendirilmedim ben kendim evlenmek sitedim evlendim.
bir nevi aileden kaçış yolu olarakta gördüm.
Merak etmeyin ben bunların hepsinin farkındayım tavsiyeniz için teşekkürler.
boşanalı 1 ay olucak ve mahkemeden nufusa yazı gider gitmezde evlenceeğiz ve cidden konumuz bu değil. Teşekkürler!
O babasi ile olan olaylari bilmiyorum.Adam saygısız değil mi? Konu sahibinin ailesini evden kovmuş, babasının üzerine yürümüş... Saygısız olarak değerlendirmesi için daha ne yapması gerekirdi acaba? Alt tarafı bi okey oyunu yarıda kaldı diye yarı yaşından küçük çocuğa yaptığına bir bakın Allah aşkına...Evet kızların da hataları var ama, bu adamın saygısızlığını yok saymayı gerektirmez.
Haklısındaaa kim olsa bozulur . Heleki konu sahibinin kız kardeşleri yani yakını eşinin tutumuda hoş değil. Aynı durumu ben yaşamış olsaydım sanırım kardeşlerime anlatmak yerine eşimle tartışır gerekirse trip yapar küser, ama anlatmazdım kardeşlerimeOlgunluk yok canim. Idare etmeyi yatirstirmsyi alttan almayi takdir etmeyi bilmiyor. Cocuklari da kendisi aglatmis anlatarak. Kocasinini yaninda uyumayarak. Adam,takdir edilseydi daha guzel ilgilenirdi eminim cunku onca guzel sey yapmis esinin hatrina
Evet ama o konuları zaten biz çoktan aştıkeşinle ilgili evliliğinle ilgili sorunlarını yazan sensin.
babamın üstüne yürüdü diyen sensin.
eşim şöyle şöyle diyen sensin
ben değilim .
konunla seni başbaşa bırakıyorum.
neyse konun artık
Öncelikle, üslubunuza dikkat edin! Ne demek sallamışsınız? Neyi sallamışım? Kim ne kadar özür dilerse dilesin, ben kovulduğum yere gitmem. En başta kendi onuruma, gururuma yediremem böyle birşeyi...İsterse ayaklarıma kapansın, yollarıma kırmızı halılar, güller döşesin. O kişi benim için bitmiştir. Kaldı ki üzerime yürüyecek! Herkesin kendi hayatı, kendi bakış açısı...Tüm bu yaşananlar sizin için normal olabilir. Ama ben bu tarz şeyleri kaldıramam.Şuannn tek tek tek yaşadıklarımı anlatmam gerek oluyorki bu mümkün değil.
evden kovuldularsa, yüzsüzce gelmediler
kalkıldı ayaklarına gidildi eşim tarafından özürler dilendi
onun sonrasında kardeşlerim pattt diye kalkıp gelmediler..
Biz gittik, Ailem hepsi birlikte geldi,
sonrasında 2 kız kardeşim tek geldiler.
Siz baya bir sallamışsınızda. Böyle değiş yalnız bir sorarsanız cevaplayayım bende.
Olgunluk yok canim. Idare etmeyi yatirstirmsyi alttan almayi takdir etmeyi bilmiyor. Cocuklari da kendisi aglatmis anlatarak. Kocasinini yaninda uyumayarak. Adam,takdir edilseydi daha guzel ilgilenirdi eminim cunku onca guzel sey yapmis esinin hatrina