sadece erkekler mi?

aldatan eşler mi yuva yıkar aldatılan eşler mi?

• Ankete Katılan
    19
  • Anket Kapalı .

miralife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
3.464
20
118
sadece erkekler mi ne istediğini bilmezler yada kadınlarda mı bazen sıkışıp kalır eziyet çekmekten?gitsem mi kalsam mı sorusunun cvbını acaba kim doğru olarak söleyebilir?kim en iyi akıl verebilir ki kim en çok ne istediğini bilir? kim severken yuvasını bir hiç için yıkabilir eşinden ailesinden vazgeçebilir?aldatan eşler mi aldatılan kadınlar mı sizce?

kişiye göre..mantığa göre...kadın yada erkek ayırt edilemez! belirliyici olan sadece şudur denilemez... ama genel olrak şu vardır ki; aldatan taraf kaybetmeyi de kaybedilmeyi de göze almıştır ve yola cıkmıştır sonucuna katlanmalıdır...

Bu aslinda günümüzde çok tartişilan bi soru yada cevap bulunamayan bir yoksa konudan mi hoşlanmadiniz yada siznle alaksi mi yok?
Ii geceler!

tabiki aldatilan taraf vazgecebilir.kadin yada erkek farketmez.kadinlarimiz daha cok erkege ikinci bir sansi veriyo ailesi icin cocuklari icin.erkekler daha cok aldatan kadinlara bu sansi vermiyo ne yazikki ama bu ülkelere göre degisiyo bence.müslüman ülkelerde daha cok erkek aldatan ese sans vermiyo.ama en dogrusuda aninda terk etmek bosanmak.eger afedersen arkasi gelir.bosan gerekirse ayni kisi ile ikinci kez evlen.

günümüzde çok tartışılan bir konu...
aldatan suçludur,evlilik birliğini temelden sarsmıştır...
aldatılan kişiye iki seçenek kalır:ya kabullenecektir ki çoğu zaman öyle olur...maddi imkansızlıklar,toplumun dayatmaları vb bir çok nedenden ötürü bu hep böyledir...
yada affetmeyecek kendine yeni bir hayat seçip,ayılacaktır...bunu yapabilen kadın sayısı yok denecek kadar azdır...
kendi adıma böyle bir karar vermem gerekse ne yapardım inan bilmiyorum...ekonomik bağımsızlığım yok,sıfırdan bir hayat kurabilecek donanıma sahip olsam da bunu yapabilecek gücü kendimde bulabilirmiydim bilmiyorum...
affetmezdim bu kesin ama olayın diğer yüzünü de gözardı edemezdim sanıyorum...
başa gelmeden insan ne yapması gerektiğini bilmiyor,bunlar şu anda konuyu okuduktan sonra hissettiklerim...

bu konuda sadece erkekler diyemeyiz, dünya cok büyük.....bunca erkegi bir kazana atip kadinlari temize cikarmak dogru olmaz....aldatan hangi es tarafi olursa olsun o kisi aileyi yikan olur....

bu konu hakkında aslında söylenecek çok söz var ama nedense herkes sustu çok mu zor bir soru yada cevabımı belli blemedim?

öncelikle allah bu durumu kimseye yaşatmasın.
aldatan kişi yuvayı yıkmıştır zaten geriye aldatılan eşin yıkıntıları temizlemesine kalmıştır...temilenince de o evlilik bitmiştir....

öncelikle allah bu durumu kimseye yaşatmasın.
aldatan kişi yuvayı yıkmıştır zaten geriye aldatılan eşin yıkıntıları temizlemesine kalmıştır...temilenince de o evlilik bitmiştir....

bazen böyle acılarla yüzleşmek zorunda kalan insanlara hayret ediyorum bazende gıpta ediyorum YÜCE RABBİM biz kullarına o kadar çok meziyet vermiş ki en başta kimine çok sabır vermiş dirayetli olmak kalıntıları toplarken en iyi ilaçtır umarım bu ele aldığımız konuyu yaşayan nerde ne kadar insan varsa ALLAHIM önce sabır sonrada mutlu bir hayat versin!
haklıyız ama keşke bunlar hiç olmasa ve kalıntıları toplamak biz kadınlara düşmese!klava:

aldatilan kizip yikmasi gerek aldatan zaten yikmiyor yaptigi seyle yikiyo

tabııkı aldatan yıkar aldatılan mecbur kalır ayrılmaya o yuku omur boyu tasıyamaz yedıremez kendıne her yuzune baktıgında aklına gelır bunla yasayamaz

tabııkı aldatan yıkar aldatılan mecbur kalır ayrılmaya o yuku omur boyu tasıyamaz yedıremez kendıne her yuzune baktıgında aklına gelır bunla yasayamaz
bende aynen böyle düşünürüm canım aslında bu yük taşıyandan çok taşaımaya itenenin olmalı ama maalesef ki adiliyet böyle gerektirmiyor yaşananları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…