Sadece evliler!! Eşinizin isteği mi önceliğimiz yoksa kendi isteğiniz mi??

pitircigimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
57
67
3
37
Eşimle anlaşamıyoruz nerede bir hata yapıyorum gerçekten anlamaya çalışıyorum ama olmuyor.. 6 yıllık evliliğimiz var özellikle doğumdan itibaren eşimde değişiklikler başladı umursamıyor bile beni, kafayı yeme durumuna geldim. Bana yanaşmıyor evde arkadaş gibi yaşıyoruz artık. Bu şekilde nereye kadar gidecek düşünmekten migrenlerim tuttu. Kızlar sizce ne yapmalıyım

Bu durumda ya boşanacaksınız ya da eşinizi bu şekilde kabul edip evliliğinize devam edeceksiniz.
Ortada çocuğum var boşanma aklıma geliyor çocuğuma bakarken ben ne suç işledim yavrum diyorum senin günahın neydi arada kalıyor insan işte düşünceleri içinde boğulurken🤧

Ya boşanmak okadar kolaymi niye mücadele etmeyi hiç dusunmuyosunuz enazindan elimden gelen herşeyi yaptım demek için yada bilmiyorumm benim eşime sevgim olduğu icinmi bilmiyorum yani mucadele etmeyi seciyorum hep

Dertsize dert anlatılmaz Allah sana dert vermesin
Tesekkur edelim de..
İcerik gayet acik,arakadas gibisiniz,size yanasmiyor,sizi takmiyor..
Peki sizce nedir tam olarak bu?
Aciklamaya yapan sizssiniz yorumu yapan biziz..
Arkadas gibi davraniyorsa,yanina sokulma cabalariniz sonuc vermiyorsa,sizi takmiyorsa ne olabilir baska ?
Ya sizi artik cekici bulmuyor.Y saglik problemleri var.Ya da baska bir kadin olma ihtimali var ki bunu istemeyerek yaziyorum.Mantikli dusunurseniz size de dogru gelecektir muhtemelen.

Eşimle anlaşamıyoruz nerede bir hata yapıyorum gerçekten anlamaya çalışıyorum ama olmuyor.. 6 yıllık evliliğimiz var özellikle doğumdan itibaren eşimde değişiklikler başladı umursamıyor bile beni, kafayı yeme durumuna geldim. Bana yanaşmıyor evde arkadaş gibi yaşıyoruz artık. Bu şekilde nereye kadar gidecek düşünmekten migrenlerim tuttu. Kızlar sizce ne yapmalıyım
Çift terapisine gidin o da işe yaramıyorsa boşanın

Back
X