Sadece fikir bekliyorum

Gerçekten bir çocuk yok zaten ortada asla da alet etmem çocuğum olsa bu tür şeylere ben sadece öyle bir yalan söyleyip bana yaptıklarını anlasınlar istiyorum
Olmayan çocuk da alet edilmez. Cahil cühela hareketler bunlar. Değmeyen birine ömür emanet etmeye kalkmışsınız. Yolunuza bakın.

Bir yanım onu istiyor diğer yanım da intikam almak istiyor , teşekkür ederim fikriniz için
Gerçekten o kaosa falan hiç gerek yok. Bunların ne olduğunu anlayıp boşanma yoluna girmenize şükredin. Hatta boşanınca kurban kesin çocuk olmadan böyle bı aileden kurtulduğunuz için.

Diğer konuma da aynı yorumu yapmıştınız hatırladım, bahsettiginiz kişiyi gerçekten bilmiyorum ama bu olaylar kabullenmesi zor olsa da gerçek ve bunu benim gibi yaşayan insanlar var maalesef
Ablacim,aynı yorumu kopyalayıp yapıştırdım zaten.
Aynı konuyu açtığın için aynı şeyi yazıyorum.
Zaten 2 gün olmadı sen bu konuyu acali.
Bari aynı başlık altından güncelleyerek devam etseydin

İngizlice biliyoruz diyelim ucundan.Yani bana saçma geldi 2 bacinin abinin kapısında dikilmesi,soyunurken odaya girmesi..
Bu olsa olsa benim dediğim gibi olur.

Ingilizceyle alakasini anlamadim ama fake hikaye olmayabilir cok değişik tipler var. Annesiyle uyuyan filan olmuyordur diyemem.

Ingilizceyle alakasini anlamadim ama fake hikaye olmayabilir cok değişik tipler var. Annesiyle uyuyan filan olmuyordur diyemem.
Şimdi ingilizce bilmesen,karşıdaki kişiye seslenildiginde mevzuya ayamazsin.
Normal bir cinsel neşriyat gibi gelir.
Ayrımını yapamazsın.
Burdaki üyelerin,hatta daraltayim evli üyelerin hangisinin gorumcesi abisi yada kardesi soyunurken odaya girmiştir.
Hatta daha daraltayim,evli ve karısının yanındayken bunu yapan kaç tane gorumce vardır.
Bu ailecek birbirimizi çok seviyoruz yada ayrimiz gayrimiz yok değil.
Bu bildiğiniz sapıklık yahut uydurma..

Hiç bulaşma bu tarz insanlar pislik yapar. İntikam falan olayına girme kendini kurtar.Yarın boşanma davasında karşına çıkarırlar.

Palu ailesi 2 insan canı çok yanınca yakarak gitmek istiyor benimki de o hesap
Ahlak değerleri belli olan insanlarla uğraşma bence . B*k etrafa sacilirken bir şekilde sana da sıçrayabilir. Kastettiğin ensest ilişki durumu varsa ve bunu ortaya dokersen sonu ölüm bile olabilir . En güzeli bu manyaklardan sessizce kurtulman

Bende cevap vereyim ortada ensest yoksa böyle bir durum söz konusu olamaz. Ben annemin yanında üstümü değiştirmiyorum

Eşiniz duş alırken kapıda mı bekliyorlar daha neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…