- 20 Temmuz 2019
- 160
- 131
- 33
- 35
- Konu Sahibi pinklady16
-
Siz ne dersiniz bilmiyorum ama ,ben nikahsız herhangi bi yakınlaşmaya zina diyorum zinanın da sonu hep hüsran olurBir erkeğin sizinle öpüşüp aradan iki gün geçtikten sonra ben senin duygularına karşılık veremeyeceğim o olanlar sadece fizikseldi demesi seninle duygusal bişi düşünmem sadece yatmak istersen yatarız demek aynı şey mi? Yoksa ben karşımdaki salağı aklamak için mi hala yoo öyle değildir diyorum?
Dürüst dediğiniz insan bir yıldır git gellerle peşimde. Ben birbirimize olmayacağımızı baştan söyledim. Ama o değiştiğini söyleyerek geldi karşıma. En sonunda da bunu yaptıBence salak olan karşındaki değil. O dürüst biri.
Demek ki başka ilgilendiği biri var yoksa 1 yıl sonra öpüşünce bunu demezdiDürüst dediğiniz insan bir yıldır git gellerle peşimde. Ben birbirimize olmayacağımızı baştan söyledim. Ama o değiştiğini söyleyerek geldi karşıma. En sonunda da bunu yaptı
Şu tarz yorumları dehşetle okuyorum bu sitede. Size ne? Siz nasıl yaşarsanız yaşayın başkasını yargılamak size mi düşmüş? Namus bekçisi gibi her konunun altındasınız siz ve sizin gibiler!Siz ne dersiniz bilmiyorum ama ,ben nikahsız herhangi bi yakınlaşmaya zina diyorum zinanın da sonu hep hüsran olur
Şu tarz yorumları dehşetle okuyorum bu sitede. Size ne? Siz nasıl yaşarsanız yaşayın başkasını yargılamak size mi düşmüş? Namus bekçisi gibi her konunun altındasınız siz ve sizin gibiler!
Dayanamadım artık, kaç senedir bu sitedeyim. Umarım ban yemem yaaynen öyle birşey yazacam 3 gün banlanacam
değermi değmez
Sorunun cevabını siz gayet açık vermişsiniz .Sana Ümit veremem ,cinsel partner olarak takılabiliriz demek .Dürüstçe söylemiş .Bir erkeğin sizinle öpüşüp aradan iki gün geçtikten sonra ben senin duygularına karşılık veremeyeceğim o olanlar sadece fizikseldi demesi seninle duygusal bişi düşünmem sadece yatmak istersen yatarız demek aynı şey mi? Yoksa ben karşımdaki salağı aklamak için mi hala yoo öyle değildir diyorum?
Zina ise günahı bana ve Allah'la benim aramda. Kimseye ne yaşadığımın hesabını vermek zorunda değilim. Herkesin doğrusu farklı bu hayatta.Siz ne dersiniz bilmiyorum ama ,ben nikahsız herhangi bi yakınlaşmaya zina diyorum zinanın da sonu hep hüsran olur
Orası öyle sen bunu aşkare söylersen ben de bı müslüman olarak söylemek zorundayım Allah ile senin aranda olan bize yansiyorsa uyarmak boyun borcumuz ne yapayım yastık mibedeyimZina ise günahı bana ve Allah'la benim aramda. Kimseye ne yaşadığımın hesabını vermek zorunda değilim. Herkesin doğrusu farklı bu hayatta.
Yansıyorsa okumayın, gözünüzü kapatın. Kimse sizi burada zorla tutmuyor.Orası öyle sen bunu aşkare söylersen ben de bı müslüman olarak söylemek zorundayım Allah ile senin aranda olan bize yansiyorsa uyarmak boyun borcumuz ne yapayım yastık mibedeyim
Yansıyorsa okumayın, gözünüzü kapatın. Kimse sizi burada zorla tutmuysenin demenle değil fikir istemissinnfikrimi beyan ettim neyse sen bildiğini oku ben de öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?