Sadece fizikseldi

pinklady16

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
160
131
33
35
Bir erkeğin sizinle öpüşüp aradan iki gün geçtikten sonra ben senin duygularına karşılık veremeyeceğim o olanlar sadece fizikseldi demesi seninle duygusal bişi düşünmem sadece yatmak istersen yatarız demek aynı şey mi? Yoksa ben karşımdaki salağı aklamak için mi hala yoo öyle değildir diyorum?

Siz ne dersiniz bilmiyorum ama ,ben nikahsız herhangi bi yakınlaşmaya zina diyorum zinanın da sonu hep hüsran olur

Bence salak olan karşındaki değil. O dürüst biri.
Dürüst dediğiniz insan bir yıldır git gellerle peşimde. Ben birbirimize olmayacağımızı baştan söyledim. Ama o değiştiğini söyleyerek geldi karşıma. En sonunda da bunu yaptı

Dış görünüşünü beğenip seninle birlikte olmak istiyor ciddiyet niyetinde değil apaçık belli

Her zaman dürüstlükten yanayım . Ama genelde erkekler ciddi başladığını söyler , beylik lafları eder , cinsellik yaşayıncada ben duygusallığa karşıyım derler .işte bunlar en şerefsiz tiplerdir . Tabi öpüşmek en masumane, adam ileri gitmeden düşüncesini belli etmiş işte .

Dürüst dediğiniz insan bir yıldır git gellerle peşimde. Ben birbirimize olmayacağımızı baştan söyledim. Ama o değiştiğini söyleyerek geldi karşıma. En sonunda da bunu yaptı
Demek ki başka ilgilendiği biri var yoksa 1 yıl sonra öpüşünce bunu demezdi

Siz ne dersiniz bilmiyorum ama ,ben nikahsız herhangi bi yakınlaşmaya zina diyorum zinanın da sonu hep hüsran olur
Şu tarz yorumları dehşetle okuyorum bu sitede. Size ne? Siz nasıl yaşarsanız yaşayın başkasını yargılamak size mi düşmüş? Namus bekçisi gibi her konunun altındasınız siz ve sizin gibiler!

Ya sorun yok zaten benim içinde saçma bi hadiseydi bi daha asla tekrarı olmayacak ayrıca sana karşı tek duygum arkadaşlıktan öte olamaz, bunu o öpücükten sonra daha iyi anladım teşekkürler iyi geceler :) tarzı birşey yazsaydın egosu yere çakılsaydı bi hanzonun

hiç bulaşmayın derim. Benzer bir durumda sizin gibi aklamaya çalıştım hep. Belli ölçüde görüştüm
Adam sonunda hiçbir şey olmasa da fuckbuddy olalım dedi

"sadece yatmak istersen yatarız demek aynı şey mi?" evet aynı şey koşarak uzaklaşın

Sorunun cevabını siz gayet açık vermişsiniz .Sana Ümit veremem ,cinsel partner olarak takılabiliriz demek .Dürüstçe söylemiş .

Zina ise günahı bana ve Allah'la benim aramda. Kimseye ne yaşadığımın hesabını vermek zorunda değilim. Herkesin doğrusu farklı bu hayatta.

Zina ise günahı bana ve Allah'la benim aramda. Kimseye ne yaşadığımın hesabını vermek zorunda değilim. Herkesin doğrusu farklı bu hayatta.
Orası öyle sen bunu aşkare söylersen ben de bı müslüman olarak söylemek zorundayım Allah ile senin aranda olan bize yansiyorsa uyarmak boyun borcumuz ne yapayım yastık mibedeyim

Orası öyle sen bunu aşkare söylersen ben de bı müslüman olarak söylemek zorundayım Allah ile senin aranda olan bize yansiyorsa uyarmak boyun borcumuz ne yapayım yastık mibedeyim
Yansıyorsa okumayın, gözünüzü kapatın. Kimse sizi burada zorla tutmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…