Ben abartmiyorum, gercekten bana senelerdir hissettirdikleri tam olarak bunlar hatta fazlasi.. Artik zevk aliyorum bu acidan sanirim evet. Bu acinim gecmesini istemiyorum bile..Tansiyonum düstü
Aşkı biraz fazla abartmamıs mısın..?
Acı cekmekten zevk mi aliyorsun.
Bak ben 5 dk okumaya bile dayanamadim.Ben abartmiyorum, gercekten bana senelerdir hissettirdikleri tam olarak bunlar hatta fazlasi.. Artik zevk aliyorum bu acidan sanirim evet. Bu acinim gecmesini istemiyorum bile..
Arkadasma katiliyorm inan senden bin kat daha fazla ask ayrilik acisi cektm ben hastane koselernde uyku ilaclariyla uyutuldugum bir haftada 7 kilo verdigm gunleri biliyorm uzuntuden ateslenirdm boyle boyle en fazla 6 ay surdu sonra alistm ben ölmediysem sen hic ölmezsin ama ben kurtulmak istedm insan omru boyunca aci cekmeye mi geldi bu dunyaya benim annem babam benim kardeslerm beni mutlu saglkli gormek isteyen sevdiklerm var ve ben kendimi bir insam icin heba ediyorm hadi öldüm diyelm ne yapcak adam arkandan mi agliycak aglarsa bi anan aglar babam aglar Allah onlarn acisini gostermesn toparla kendini insanlar nelerle mucadele ediyorSizin hiç anneniz, babanız ya da kardesiniz ölmemiş. Allah böyle acı yaşatmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?