Sadece gercekten asik olanlar icin..

Emin ol bu ruh halini yasayan tek sen degilsin.bende yasadim.terkedildigimde 5ay öluyorum sandim nefes alamadim hasta oldum.ilaclar kullandim.ama smdi baska biri ile evliyim.aklima bile gelmiyo ne salakmisim diyorum hala.merak etme hersey geride kaliyo.cocugunu kaybedenler bile bir sure sonra ayakta duruyor ve zorda olsa gulmeye basliyor.

Benim tanımıma göre; aşk mutluluktur. Mutlu etmeyen şey, aşk değildir.

Bu gerekse, ilahi aşk olur, çocuğa duyulan aşk olur, adrenalin aşkı olur veya iki kişi arasındaki yoğun duygu olur.

Adil olmak ve yargilamamak onceligimiz olmalidir. Bize dusen burada paylasim yapan arkadaslarin yasadiklarini, iclerinde bulunduklari durumlari ve ruh hallerini anlamaya -empati kurmaya- calismak ve saygi gostermekten ibaret olmaldir. Sizi tenzih ederek kuruyorum cumlemi.. :)

Burada tahminen yas araligi belki 18 ve 50 ustu olabilir. Bazi yorumlarda "ergen(ce), seninki ask/sevgi degil, sunu bunu yap kiki kiki" tarzi cumleler dikkatimi cekmekte.. Bunca insanin daha once yasadigi belki de hafif diye nitelendirdigi ve atlattigi bir iliskiyi, bir baskasi cok daha agir yasayabilir. Ruhani bakimdan sinavi agir olabilir.. 40-50 yasinda iken birden kendilerini, o insanin yasadiklarini yasarken bulabilir. :)

Seneler evvel; sevgilisinden ayrılıp aşkından ölen, dünyası başına yıkılan, bir daha aşık olmayacağını sanan, yalnız öleceğini düşünen hatta gerçekten ölmeyi düşünen biriyim ben. Empati kurabiliyorum yani, emin olabilirsiniz. :)

Konu sahibesininkine benzer çok yazılarım vardır o zamanlardan kalan. Hepsini yırtıp attım daha sonra.

Ben yaşadıklarımdan çıkardığım derslerle, insanlara öneri verebilirim veya yaşadıkları hakkında yorum yapabilirim. Buradaki çoğu üye, buna benzer bir aşk acısı çekmiştir.

Aslında bu acının aşk olmadığını, insanların bazı acıları kendi istekleriyle çektiklerini, aşkın daha farklı ve tüm bu anlatılandan daha basit olduğunu söylemek; benim ve benim gibi başka üyelerin hayat tecrübelerindendir. O hayat tecrübeleri bize, burada anlatılanın "aşk" olmadığını öğretti. :)

Her hangi bir derdi küçümseyenler, elbette iticidirler.

Ona gore bitmis size gore de yarim kalmis bir iliski.... bunun icin de bu kisiyi gozunuzde cok buyuttugunuz icin bunlar... bir de surekli ayni yerde takili kalmissiniz, ayni noktada. Dolayisiyla butunu goremez olmussunuz. Insanlar kendi eksikliklerini genelde tamamladiklari kisiye asik olurlar. Oysa tek basimiza da yasabiliriz ama sevgi sefkate ihtiyacimiz var, bunlar dogal seyler. Ancak iliskiler tek tarafli yurumez. Eger bir taraf icinde bitirdiyse ve digeri icin hala bir seyler daha yasanabilir diye umut kaldiysa ask acisi da baslar icinde bitiremeyen icin ve bu kisi karsisindakini ilah gibi kusursuz gormeye baslar, onu gozunde buyutur. Onun yaptigi hersey dogrudur gibi gelir. Oysa oyle degil. Hicbirimiz kusursuz degiliz. Gozunuzde buyutmeyin ve hayatinizin merkezine koydugunuz su kisiyi once ordan bir cikarin ve hayatin diger taraflarina da odaklanin. Merkezde hep siz olun. ve mumkunse bir psikologdan yardim alin.

Uslup farki diyelim.. Bunu gormemis olsaydim sizi tenzih ettigimi belirtemezdim. Sizin gibi yaklasimda bulunanlarin cogalmasi dilegiyle..

Reactions: K_G
Bu yaşadığınız aşk değil.
Resmen acı çekmeyi seviyorsunuz.
Yoksa 4 yıla en acı olan yaşadığınız şey bile hafiflerdi.
Siz acı çekmeyi sevip kendinize çektiğiniz için bu aci' da ilk günkü gibi sizinle.
Kendi bedeneninize ve ruhunuza işkence ediyorsunuz,haksızlık ediyorsunuz.
Bu yaradanin gucune gider.
Şundan emin olinki en yakininiz canınız kaniniz olan birinin ölum açısını yasasaydiniz şuan çektiğiniz aci' da neymiş derdiniz.
Allah evlat acisı vermesin...

Bence hayatı çok arabesk yaşıyorsun
Hayatta aşk diye birşey varsa ayrılık diye de bir gerçek var ağlarsın acı çekersin hastalanırsın ama sonra toparlanır hayatını yaşarsın
Hayatı sadece aşk zanneden sadece kendine üzülüp sadece kendine yananlara acıyorum
Dünya'da insanlar öldürülüyor anneler çocuklarını kaybediyor yok yere babalar geride ailelerini bırakıyor açlıktan ölüyor insanlar bir ülkeden kaçarken Deniz'de boğuluyor çocukları kimi kanserle mücadele ediyor genç yaşında kimi geçim sıkıntısında kimi çocuklarıyla kocasından ayılmanın ve ayakta durmanın çabasındayken yani ölecek üzülecek okadar sıkıntılı durumlar varken sen bir erkeği unutamadın diye mi öleceksin yavaş yavaş
Çocuğum enerjini sevgini aşkını başka yere kanalize et hem güçlü durursun hayatta hem Mutlu olursun

Tek bisey soylucem allah askina sakin onu unutabilmek icin baska insanlarin kalpleriyle sakin oynama.
Yasadigin sey saplanti tedaviye ihtiyacin var.Hickimse vazgecilmez degil ya artik bi bunun farkina varin.Kimse sizden degerli degil.Bi psikologa gidin bagimli kisilik bozuklugu hastaligina sahip olabilirsiniz.

Seni çok iyi anlıyorum şuan. Fakat benim ilişkim hala devam ediyor. İleride birşey olacağını sanmıyorum. Çok istiyorum onunla bir hayatı paylaşmayı hayallerin gerçek olmasını fakat umutsuzum bu konuda. Olurki gerçekten bir gün giderse, sanırım benim hayatım o an o dakikada asılı kalacak. Çok seviyorum ölüyorum bitiyorum değil mevzu. O giderse şayet hayatimda birileri olmaz birdaha. Benim durumum birazda farklı küçük yasta taciz olayı ardindan ilk kez güvendiğim insan. O bile bırakıp giderse zaten şu dünyada birdaha kime guvenicem. Eminim çok zordur bu durum. 4yıl diyorsun, ben okadar bile dayanabilecegimi nefes alabilecegimi sanmiyorum. Bir hayat işte bir ömür, harcamak gitmek çok kolay. Hergun o yokken ne olacak diye düşünüyorum, bir bakima o son güne kadar mutlu olmaya calisiyorum diyelim. Seni çok iyi anliyorum canım yalnız degilsin

Konu sahibesi bişey sorayım senin şuanki sevgilin unutamadığın kişi değil dimi
Kasım ayında konu açmışsın sevgilimle iç çamaşırı çıkarmadan bişeyler yaşadık diye
Çivi çiviyi söker aferin

16 yasında yaşanan ask hep gercek askmıs kaç yasındasın kı 19-20 mi denk gelıyor, tamam askı yaşamıssın ne var bunda ne guzel işte yaşamayanlar var sükret bence. ilerde de ben kımseyı sevemıyorum dıye yakınır durursun.
zaten yanında olsa ask o anlattıgın gıbı acılı acılı olmuyor.

üstten üstten yaşamışlar aşkı bunla da , uzak uzakkk :) onları sen de sayma aaa aşığım dediyse kız kalpten aşk bu :)

Saplandigimin farkindayim ama cikaramiyorum kendimi hatta belki cikmak istemiyorum.. O calisiyor hayatinda birisi var. ayrilik sebeplerimiz coktu. Mesafe, yas vs vs diye. Yani imkani yok beraber olmamizin bunu en basindan biliyorduk..

üstten üstten yaşamışlar aşkı bunla da , uzak uzakkk :) onları sen de sayma aaa aşığım dediyse kız kalpten aşk bu :)
4 sene once yasadiklarim hissettiklerim yuzunden hayatima kimseyi almayacak degilim. Ayrildim zaten erkek arkadasimdan hislerim yuzunden. Aldatma vs yok kimseyi ilgilendirmez kiminle ne yasadigim. Burada sadece hislerimi paylastim

Platonik ask en yuce asktir oyle yagma yok...
Karsilikliydi zaten bizimki. Keske platonik olsa hic bir sey yasamazdik birbirimizi karsilikli oyle sevmezdik ve unutmak benim icin daha kolay olurdu. Askim bu denli buyumezdi icimde.. Mecburiyetlerden ayri dustuk aciklanmayacak sebeplerden..

4 sene once yasadiklarim hissettiklerim yuzunden hayatima kimseyi almayacak degilim. Ayrildim zaten erkek arkadasimdan hislerim yuzunden. Aldatma vs yok kimseyi ilgilendirmez kiminle ne yasadigim. Burada sadece hislerimi paylastim

kaç yaşındasın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…