Sadece gercekten asik olanlar icin..

Yine "bizim askimiz farkliydi, kimse gercek ask yasamiyor ve bundan dolayi beni anlamiyorsunuuuz" diyen bir ergen ile yine karsi karsiyayiz. Ya hepimiz asik olduk, hatta ben halen esime asigim fakat asla senin gibi "onsuz yasayamam" diye düsünmemem. Hani elbette ilk basta herkes aci ceker, bu 1 yil bile sürebilir fakat 4 yil sonra artik yasadigin sey ask degil, saplanti oldu artik. Samimi olarak söylüyorum, bir psikologa git canim. Bu cidden artik cok sagliksiz bir durum.

Ne kadar haklısın. Bir anne - baba - kardeş bu hali görüp neden kahrolsun? Dünyadaki tek gerçek aile. Seni gerçekten seviyorsa, sevgilin de zaten ailen olur, değilse tek bir damlaya değmez. Ama gençken insan bunu goremiyor

geçmesine izin verirsen geçer. izin vermezsen geçmez. kimse onun yerine geçemez zaten sen istediğine o yeri verirsin :)
o hayatına bakar sen de geçmişe takılı kalıp ömrünü ziyan edersin.

Valla 4 yil cok uzun sure, 4 yila insanlar yeni bir ask,soz nisan, bir dugun bir de bebek sigdiriyorlar. Bence de psikolog yardimi almalisin. Saplanti bu ask degil. Aci cekmeyi absurt derecede seviyorsun gibi. Biz de asik olduk emin ol. Bende ilk askimda mide bulantisindan hastanelik olmustum, bir haftada 5 6 kilo verdim, hem de daha 17 18 yasindaydim. Hoyt dedim toplandim universiteye girdim, unuttum mu hayir 6 yil boyunca tekrar hic asik olmadim, universitede kimseyi istemedim. Sonra kut tekrar asik oldum yillar sonra, tekrar hasta oldum. Gecen yil, gecti bitti. Yeni asklar bekliyorum bu sefer 6 yil bekletmesin diyorum. Ufak flortlerle dolduruyorum hayatimi. Bunlar asktan anlamamaktan degil, hayati yasamaktan. Hayat dedigin boyle bir sey, insan evladini gömüyor da yasamaya devam ediyor. Asktan ölünseydi kimler kimler ölürdü. Hepsi hepsi ask yahu, hayat kisa kuslar ucuyor konu sahibesi, hayati iskaliyorsun.

Benzer bir acı yaşamıştım zamanında. O acıyı seviyorsun bir süre sonra. Sizde de böyle mi oldu? Duyduğum acı için ağlar, gün gelecek bu acıyı da unutacağım diye tekrar ağlardım. Aşk ve sevgi, beğenilmek ve hoşlanmak hep karıştırılıyor. Ben herkesin aşık olduğuna inanmıyorum. Bizi beğenen ve bizimd e beğendiğimiz her erkekte yaşanailecek rutin şeyler bana kalırsa ellerin titremesi, kalbin pırpır atması vs. Aşk başka birşey. Yaşamayanların küçümsemesi fevkalade kolay oluyor. Fakat ne anlatmak ne de anlaşılmak kolay değil.

Bu bendeki aşk olmasa, beş par etmez takıntın. Evet şekerim, bu sendeki aşk olmasa, takıntı neye yarar?

Ask bu degil ya, gercekten asik olmus biri olarak soyluyorum yani degil.
Bu takinti. Psikologa git.
Insan olum acisini bile 4 senede tam unutmasa da hafifletiyor.
Elin adami icin 4 sene, tirt.

Bunu 30 sene hsseden de var. Bence kabullenmeyin. Karsidaki insana mesajiniz bir sekilde gitsin.

Insan sevdigi birinden ayrilirken onu ebediyen kaybettigine degil , aliskanliklarinin degismesine kahrolurmus aslinda..
Dusunsenize artik telefonunuz calmiyor,o mu aradi acaba diyemiyorsunuz, mesaj gelmiyor, bulusup birseyler yapamiyorsunuz. Bosluga dusmus gibi oluyor insan.
Herkes aşık olmustur illa ama bence de sizinki saplantıya dönüsmus artik. acilen kendinize gelin. Hayatta sevgiliden daha onemli seyler,daha buyuk kayiplar var.. deger mi 3_5 yil tanidigin biri icin bu kadar kahrolmaya? Ustelik o kendi yolunu cizmisken hem de..

Valla konuyu aşırı aşk içerdiğinden okuyamadım..

Ben polisiye severim..Agatha Christie veya Ahmet Ümit den beslen azcık yav..

"Bir cesit kendi olumune yavas yavas tanik olmak.. Ah bir bilsem ki bir kisi bile beni anlayabilecek, bir nebze benim gibi hissedecek..." Mrv2014

Sizin yasadiginiz "duygu yogunlugu" bunu sizden iyi kimse anlayamaz ve hissedemez.

Aşk 2 kişiliktir. Tek kişilik olana platonik diyoruz biz .

Sıradan ilerleyen bir hayatın var. Okul, iş, erkek arkadaşlar, gündelik sorunlar... Sonra biri giriyor hayatina her sey degisiyor.. Parmakla sayarsin mutlu olduğun günleri ki bu günler onunla geçenler.

Sonra bi sebepten ayrilmak zorunda kalıyorsun. HAYATİNİN DÖNÜM NOKTASI. Bir daha hiç kimseyle o kadar mutlu olmuyorsun. AYNİ SEYLERİ HİSSETMİYORSUN. Hayatinin geri kalanindaki sorun da bu. Aynı duyguyu bir daha başkasına karşı hissetmemek.

Kimle olursan ol aynı duygular hissedilmiyor. Ne büyük hayal kırıklığı.

"Ben ona aşık olmuşum"

En acısı da bu ayrılışı hiç yasamamis insanlar bize hasta gözüyle bakıyor: uzmandan destek al, dramatiklestirme, güçsüzsün..

Acidan çıldırmadıysak güçlüyüz demek ki

Yine de şükürler olsun. Ya hiç rastlamasaydik aşka

Aşkı bu kadar dramatize etmeyenler, gerçekten aşık olmamış mı oluyor şimdi?

Her kelimesine katiliyorum..

Aşkı bu kadar dramatize etmeyenler, gerçekten aşık olmamış mı oluyor şimdi?

Duygu yogunlugu, dramatize degil. Her insanin yadasigi bir olamaz. Sadece bir takim benzerlikler gosterir. Bu da insani asiktir veya degildir/olmus veya olmamis/iki kisilik veya tek kisilik kategorisine sokmamali.

En sevdigin bi yakınını topraga verdın mı acaba? Ölüm yavaş yavaş mı olur bırden mı kapıyı çalar yaşadın mı hiç? Eger yaşamadıysan aşkı bu kadar büyütme gözünde. Bi yavrun oldu mu onu bagrına bastın mı? Yavrunla sınandın mi?
Sana bahşedilen hayatı eziyete çevirme kendıne. ALLAH VERMESİN DE Allah öyle bi dert verir ki nerden geldigini şaşırırsın.
Bana kızabılırsın ama bu hayatın tokat gibi bir gercegi.. bunu canı gönülden söylüyorm hayatının tadını keyfını cıkarmaya bak. Bu gunleri sonra cok arayabılırsın..

Duygu yogunlugu, dramatize degil. Her insanin yadasigi bir olamaz. Sadece bir takim benzerlikler gosterir. Bu da insani asiktir veya degildir/olmus veya olmamis/iki kisilik veya tek kisilik kategorisine sokmamali.

Benim tanımıma göre; aşk mutluluktur. Mutlu etmeyen şey, aşk değildir.

Bu gerekse, ilahi aşk olur, çocuğa duyulan aşk olur, adrenalin aşkı olur veya iki kişi arasındaki yoğun duygu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…