- 19 Mart 2023
- 598
- 1.140
- 33
- 26
Şimdi belli oldu nedeniyok o kadar kendini fasulye sanma beybi. Biz kimseyle birbirimize girmeyiz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi belli oldu nedeniyok o kadar kendini fasulye sanma beybi. Biz kimseyle birbirimize girmeyiz![]()
Kulamaa söyle.Yoktur bencegıcık olduklarimiz illa ki var ama benim icin bir tanesi top1de
Not siyah puntolu kiz degil![]()
Belki hatırlarsınız sizde, önce prenseslerin annesi sonra pretzel adıyla takıldı. Benim sapığımdı oda. Ne yazsam bana kalkıp sürekli prosun diye g.tün kalkık diyordu. Okumadan her yazdığıma beğenmedim atıyorduBir tane var bana gıcık olan. Gelip gelip laf çarpıyor gidiyor
Belki hatırlarsınız sizde, önce prenseslerin annesi sonra pretzel adıyla takıldı. Benim sapığımdı oda. Ne yazsam bana kalkıp sürekli prosun diye g.tün kalkık diyordu. Okumadan her yazdığıma beğenmedim atıyordu![]()
Alkışlanacak paragraf sonu '''doğrular çok sert geliyor konu sahiplerine "Şimdi sosyal medyada herkesin çok nahif olmasını beklememek gerek. Zaten aslında forum terbiyesizlik konusunda çok sert. Ama konu sahipleri de konu açıp doğrular söylenince mızmızlanıyor. Siz hiç mi denk gelmediniz kibar yazıp konu sahibi tarafından terslenen yorumculara ? Küfür , hakaret ve aşağılama yoksa doğrular sert geliyor konu sahiplerine.
Evet, bana aşırı gıcık oluyordu başta sürekli laf sokuyordu bende ona laf sokuyordum. En son baş edemeyince barışmıştı. Barışmışken bile alttan alttan laf sokuyordu :d işte 24agustos öğretti de ben bu boku yedim der gibi falanalla alla seni takip ediyordu ama baya ilgiliydi . Saçma sapan şeyler yapıp sana teşekkür falan etmişti dfgjfkg
Bence yok, olamaz ve olabilemezAcaba bana gıcık olan var mı ?
Var mı he ?
Konu gelmişken önüme sorayım haha
Ins banlanirsin ne diyim.anam herkesi düşürdüm birbirine![]()
Sevim koş dedikodu varEvet, bana aşırı gıcık oluyordu başta sürekli laf sokuyordu bende ona laf sokuyordum. En son baş edemeyince barışmıştı. Barışmışken bile alttan alttan laf sokuyordu :d işte 14agustos öğretti de ben bu boku yedim der gibi falan![]()
Offf o nasıl bir trolleme idi.Zeynep güveni tanısaydın böyle konuşamazdın !!!!!!!
kendine özgü olsan? Tisikirliri ben kullanıyorum genelde, sipirmini niye almadin?tişikkirler burhın
24agustos kız yanlış yazmışım. Eski nickim o. Ben o isimle burda tanınıyordum dışarda ifşa olunca pıt değiştirdim hemenSevim koş dedikodu var
14 Ağustos ne ya ?
Gozardi etmezsin beni artık o zamanYoktur bencegıcık olduklarimiz illa ki var ama benim icin bir tanesi top1de
Not siyah puntolu kiz degil![]()
en bombası 'cinsellik uzmanı' sibel ablanın kendi kendine hesaplarından konuşmasıydı. Onun üstüne daha tanımıyorum ben rosaOfff o nasıl bir trolleme idi.
Eski üyeliğimdeydim onu gördüğümde.
Şeyi hatırlıyor musun peki Led? Hani bir kız vardı, diyetisyenim diye hepimizi keklemişti. Sevgilisi ile fotoğrafları vs. vardı hani? Sonra fotoğraflar başka birinin çıkmıştı. Kendisi de bambaşka biri çıkmıştı. Beni de fena kafalamıştı, özelden yazıştıydım.![]()
senin yazdığını takip ettiğimi düşündüren neydi?kendine özgü olsan? Tisikirliri ben kullanıyorum genelde, sipirmini niye almadin?![]()
Offf o nasıl bir trolleme idi.
Şeyi hatırlıyor musun peki Led? Hani bir kız vardı, diyetisyenim diye hepimizi keklemişti. Sevgilisi ile fotoğrafları vs. vardı hani? Sonra fotoğraflar başka birinin çıkmıştı. Kendisi de bambaşka biri çıkmıştı. Beni de fena kafalamıştı, özelden yazıştıydım.![]()
E guldun o mesajimaaa hih!senin yazdığını takip ettiğimi düşündüren neydi?![]()
Ay bir ara patlamıştı çift hesaptan kendine yorum yapmak.en bombası 'cinsellik uzmanı' sibel ablanın kendi kendine hesaplarından konuşmasıydı. Onun üstüne daha tanımıyorum ben rosa
Geç kaldın konu bambaşka şuanSiz hayırdır?
Ayşeyi mi diyorsun bebeyimm ?Offf o nasıl bir trolleme idi.