Sadece hatırlatma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir tane var bana gıcık olan. Gelip gelip laf çarpıyor gidiyor
Belki hatırlarsınız sizde, önce prenseslerin annesi sonra pretzel adıyla takıldı. Benim sapığımdı oda. Ne yazsam bana kalkıp sürekli prosun diye g.tün kalkık diyordu. Okumadan her yazdığıma beğenmedim atıyordu :KK11:

Belki hatırlarsınız sizde, önce prenseslerin annesi sonra pretzel adıyla takıldı. Benim sapığımdı oda. Ne yazsam bana kalkıp sürekli prosun diye g.tün kalkık diyordu. Okumadan her yazdığıma beğenmedim atıyordu :KK11:

alla alla seni takip ediyordu ama baya ilgiliydi . Saçma sapan şeyler yapıp sana teşekkür falan etmişti dfgjfkg

Şimdi sosyal medyada herkesin çok nahif olmasını beklememek gerek. Zaten aslında forum terbiyesizlik konusunda çok sert. Ama konu sahipleri de konu açıp doğrular söylenince mızmızlanıyor. Siz hiç mi denk gelmediniz kibar yazıp konu sahibi tarafından terslenen yorumculara ? Küfür , hakaret ve aşağılama yoksa doğrular sert geliyor konu sahiplerine.
Alkışlanacak paragraf sonu '''doğrular çok sert geliyor konu sahiplerine "👏👏

alla alla seni takip ediyordu ama baya ilgiliydi . Saçma sapan şeyler yapıp sana teşekkür falan etmişti dfgjfkg
Evet, bana aşırı gıcık oluyordu başta sürekli laf sokuyordu bende ona laf sokuyordum. En son baş edemeyince barışmıştı. Barışmışken bile alttan alttan laf sokuyordu :d işte 24agustos öğretti de ben bu boku yedim der gibi falan :KK70:

Evet, bana aşırı gıcık oluyordu başta sürekli laf sokuyordu bende ona laf sokuyordum. En son baş edemeyince barışmıştı. Barışmışken bile alttan alttan laf sokuyordu :d işte 14agustos öğretti de ben bu boku yedim der gibi falan :KK70:
Sevim koş dedikodu var😁
14 Ağustos ne ya ?

Zeynep güveni tanısaydın böyle konuşamazdın !!!!!!!
Offf o nasıl bir trolleme idi. :KK53:
Eski üyeliğimdeydim onu gördüğümde.
Şeyi hatırlıyor musun peki Led? Hani bir kız vardı, diyetisyenim diye hepimizi keklemişti. Sevgilisi ile fotoğrafları vs. vardı hani? Sonra fotoğraflar başka birinin çıkmıştı. Kendisi de bambaşka biri çıkmıştı. Beni de fena kafalamıştı, özelden yazıştıydım. :D

Şeyi hatırlıyor musun peki Led? Hani bir kız vardı, diyetisyenim diye hepimizi keklemişti. Sevgilisi ile fotoğrafları vs. vardı hani? Sonra fotoğraflar başka birinin çıkmıştı. Kendisi de bambaşka biri çıkmıştı. Beni de fena kafalamıştı, özelden yazıştıydım. :KK70:
en bombası 'cinsellik uzmanı' sibel ablanın kendi kendine hesaplarından konuşmasıydı. Onun üstüne daha tanımıyorum ben rosa

Şeyi hatırlıyor musun peki Led? Hani bir kız vardı, diyetisyenim diye hepimizi keklemişti. Sevgilisi ile fotoğrafları vs. vardı hani? Sonra fotoğraflar başka birinin çıkmıştı. Kendisi de bambaşka biri çıkmıştı. Beni de fena kafalamıştı, özelden yazıştıydım. :KK70:

Onu ben bile biliyorum. Doktorum, sevgilimin adı Sinan, çok güzelim diyen değil mi o? Fotoğraflar başkasının çıkmıştı.

en bombası 'cinsellik uzmanı' sibel ablanın kendi kendine hesaplarından konuşmasıydı. Onun üstüne daha tanımıyorum ben rosa
Ay bir ara patlamıştı çift hesaptan kendine yorum yapmak. :D Kendi kendini desteklemek için düzinelerce hesap alan biri vardı. Kazen ifşalamıştı galiba.

Ayşeyi mi diyorsun bebeyimm ?
Hangi kızdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X