Sadece hatırlatma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle gerçekten bu konuya olan duyarlılığınız için teşekkür ederim. Yorumların çoğu sizin 2 kez yönetici etiketlenmiş. Oysa ki ilkinde görüyor diye biliyorum. Erkekle olan bağlantısını çözemedim henüz acaba oradan nasıl bir eğlenme tarzı var.

Bilmediğin bir şeyi söyledim.

Arkadaşım, muhtar misin? Ne diye bdvde kafana gore bizleri uyarmak icin konu açıyorsun? Velhasıl sana mi kaldi?

Yeminle bana gina geldi sizin gibilerden, biri gelir yorumlarimizi begenmedigi icin konu açar, digeri gelip kürsüye cikar gibi açıklama yapar. Ne oluyor yani?

Ozgur bir ulkede ve de sitedeyiz, yaptığımız yorumlar da, goze aldigimiz (hukuki veya site cezası) bizi bağlar.

Her gün biri yirtik dondan fırlar gibi konu mu açacak boyle?

ayrica tekrar size ne bizim yorum uslubumuzdan?
Sizden mi öğreneceğiz?
Kimsiniz?
Ya siz neden surekli bu kadar gerginsiniz acaba bana da sizden gına geldi ya. Engelleme seçeneğim varsa sizi engellemek istiyorum müsaadenizle🤠 bir de siyah kalın puntoyla yazmacalar. Gelip bi dövmediginiz kaldı üyeleri. Papatya tarlası icseniz fayda etmez gibi

Ya siz neden surekli bu kadar gerginsiniz acaba bana da sizden gına geldi ya. Engelleme seçeneğim varsa sizi engellemek istiyorum müsaadenizle🤠 bir de siyah kalın puntoyla yazmacalar. Gelip bi dövmediginiz kaldı üyeleri. Papatya tarlası icseniz fayda etmez gibi
Size öyle gelmiş bence, gayet kendisi ponçik bir üye aslında

Sadece iki tık yaptım niye bu kadar abartıldı. Misyon ya da seçilmiş kişi vs çok uçlara gitmeye gerek yok.
IMG_1576.webp

Bakın ilk zamanlar bir sinema filmi önermiştim. Kadına psikolojik şiddet temalı. Benimkini de taşıdılar. Ama tam bdv konularını içeriyor diye kızmıştım. Ama şimdi burda vakit geçirince hak veriyorum. Herkes benim konu o kategoride az bakılıyor diye bdvye yazsa ne anlamı var ki kategorinin. Bence kategorilerin olması daha doğru. Yoksa birbirinden çok alakasız bir sürü konunun aktığı bir ekran olur.
2 -3 kişi hariç gerçekten dürüstlükle derdini anlatan herkesi yardımcılar.Eger konu açan gerçekten verim almak istiyorsa alıyor. Ama dert kendini onaylatmaksa bunu kimse yapmıyor.

Sevim koş kavga var :KK11:
Burada ben çoğun zaman alenen hakaret görmedim. Genelde sert eleştirilerden sonra ortam gerilir konu sahibi yine diyorum çoğunlukla kaçar bu da sizi ilgilendirmez. Siz yedi köyün ağası mısınız
Siz bir konu hakkında bir bilgi ya da rahatsızlığınızı söylemeden önce yedi köyün ağası olmayı mı bekliyorsunuz. Ben beklemiyorum.

nickime tiklayip gozardi edin beni lütfen, hem siz hem ben seviniriz:)

Şimdi sosyal medyada herkesin çok nahif olmasını beklememek gerek. Zaten aslında forum terbiyesizlik konusunda çok sert. Ama konu sahipleri de konu açıp doğrular söylenince mızmızlanıyor. Siz hiç mi denk gelmediniz kibar yazıp konu sahibi tarafından terslenen yorumculara ? Küfür , hakaret ve aşağılama yoksa doğrular sert geliyor konu sahiplerine.

Ben de nerde kaldı Berlin Hanım diyordum ❤

Kk'da göte göt denildiği için bazılarının cevapları beğenmiyor olmaları çok normal.
Çünkü çevresi erkektir yapar, eşinin ailesidir he de geç.
Aman kızım görme, biz de eskiden çok çektik ama bak şimdi baban melek gibi oldu vs vs vs.
GÖT işte daha ne ?

Şimdi sosyal medyada herkesin çok nahif olmasını beklememek gerek. Zaten aslında forum terbiyesizlik konusunda çok sert. Ama konu sahipleri de konu açıp doğrular söylenince mızmızlanıyor. Siz hiç mi denk gelmediniz kibar yazıp konu sahibi tarafından terslenen yorumculara ? Küfür , hakaret ve aşağılama yoksa doğrular sert geliyor konu sahiplerine.
Neyin ne olduğu önemli değil. İki türlüsünü de gördüm. Herkes duruma göre davranır. İyi kötü oy kararı vermiyorum.

Sabah ki öğretmen konusu mesela. O kişinin kendi konusundaki yorumları neydi öyle ? Ergen gibi tersliyordu kibar yazanları dahi. Ee konu sahibi böyle yaparsa yorum yapanların da tavrı değişir.

Kk'da göte göt denildiği için bazılarının cevapları beğenmiyor olmaları çok normal.
Çünkü çevresi erkektir yapar, eşinin ailesidir he de geç.
Aman kızım görme, biz de eskiden çok çektik ama bak şimdi baban melek gibi oldu vs vs vs.
GÖT işte daha ne ?
Zaten böyle olmalı. Ben bu durum için yazmadım. Benim yazdığım şey sadece hatırlatma. Şikayet edilir neyse karar verilir.

Neyin ne olduğu önemli değil. İki türlüsünü de gördüm. Herkes duruma göre davranır. İyi kötü oy kararı vermiyorum.
İşte orada durum önemli. Eleştiri hassasiyeti olan zaten sosyal medyadan uzak durmalı. Herkesin ağzına torba takamayız , o zaman biz kendimiz mesafeyi ayarlayacağız. Ha dediğim gibi burası zaten sert bir forum. Şikayet ettiğiniz zaman mutlaka moderatörler müdahale ediyorlar. Gerisine yapacak bir şey yok. 🤷

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X