Sadece hatırlatma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konuda bilgisi olmayanların bilgilenmesini istedim. Siteyi tanımayanlar için
Peki, böyle bir görevi size kim verdi? Moderasyon göreviniz yok. Dolayısıyla duyuru yapmaya yetkiniz de yok.
Her topluluğun kuralları vardır. Kurallar da uygulanmak için konulur.
Bölüm bir derdim var, açtığınız konunun içeriği uygun değil. Kural ihlali yapmış oluyorsunuz. İhlaller sonucunda da ceza alınıyor. İhlal denince aklınıza direkt hakaret, üslup sorunu vs. geliyor sanırım, kendi yaptığınız ihlali gözünüz görmüyor.

Ama bebeğim zaten biz biliyoruz ki.
Üyelik yılım 2009 benim.
adjkaddfjf
Yani çogu burada eskidir.
Şuan üye olmayıp bu konuyu okuyanlar var. Bir sıkıntı yaşadıkları zaman üye oluyorlar. Hatta üye bile olmuyorlar arkadaşlarına yazdırıyorlar. Teşekkürler süpermen falan diyorsunuz siz iyi bildiğinizden ama insanlar bilmiyor harbi. Bilse bile kullanmak aklına gelmiyor.

Şuan üye olmayıp bu konuyu okuyanlar var. Bir sıkıntı yaşadıkları zaman üye oluyorlar. Hatta üye bile olmuyorlar arkadaşlarına yazdırıyorlar. Teşekkürler süpermen falan diyorsunuz siz iyi bildiğinizden ama insanlar bilmiyor harbi. Bilse bile kullanmak aklına gelmiyor.

Offf ne kadar da düşüncelisin

Bu senin görevin degil ki ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X