sadece huzurlu bir yuva istiyorum

Öfke kontrol sorununuz mu var yoksa eşinize mi öfkeleniyorsunuz? ikisi farklı şeyler. Genel olarak her şeye kolay öfkelenip öfkenizi kontrol edemiyor veya patlama yaşıyorsanız başka. Öfkeniz genelde eşinizle kavga ederken ortaya çıkıyorsa başka. birinden dürtüsel birisi olduğunuz anlamı çıkar diğerinden etkiye tepki verdiğiniz (yanlış ve orantısız bir tepki olabilir ancak orda sizi tetikleyen bir şeyler vardır. ki zaten değersiz hissettirdi sevgisiz hissettirdi gibi cümlelerle aslında söylemişsiniz)

Eski çağ kafası. Resmi nikah mühür değildir. Bozulamayacak bir şey de değildir. Huzurum yoksa ben de yokum. Göbeğim bir erkekle kesilmedi. Evlenip de ahlanıp vahlanıp senelerce katlananlar yaşlanınca hep isyankar hep pişman. ve boşananların çoğu, keşke daha önce boşansaydım der. Biz yuva yıkıcı değiliz. Ama her şey ortada. Adam karısına afedersin it gibi davranıyor. Bu herife neden hizmet edesin? Neden yemeğini yapasın yatağına giresin? Onun ne üstünlüğü var da beni üzebiliyor ama ben ağlaya sızlaya ona hizmete devam ediyorum. Yok öyle bir dünya.

amin.. ben onun hatalarını tolere ediyorum huzurumuz olsun diye ama maalesef o bana karşı bu şekilde yaklaşmıyor

stresli bir işim var burada da tartışmalar yaşıyorum fakat kendimi koruyorum ama eşim beni öyle bir manipule ediyor ki ya da değer verdiğim insan olarak bana karşı sevgisizliğini hissediyor olmamdan dolayı onunla tartışmalarım genelde bu şekilde sonuclanıyor

beni bu hale getiren adama yemek yapmıyorum hizmet etmiyorum

Ben de öfke sorunu olan biriyim öfke patlaması durduk yere yaşanmaz. Adam üstüne gidip duruyormuş en sonunda kadını çileden çıkartıyormuş. Bir de üstüne trip ki kadının orada elleri kanarken. Eşi ya aşırı egoist narsist biri kendisini çok seviyor ya da kadını sevmiyor bu yüzden tahammülü yok.

galiba beni sevmediği düşüncesiyle yüzleşmeye korktum ama evet bana tahammülü sıfır keşke cocuktan önce sevmediğini belli etseydi ne diyeyim
Çocuğu bahane etmeyin bence. Ben size asla boşanın demem ama durum düzelmeyecekse çocuğun böyle bir ortamda büyümesi hiç sağlıklı değil. Mutsuz annenin mutsuz çocuğu olur bunu unutmayın

Kaç yıllık evlisiniz? Siz mükemmel misiniz? Eşinizle ilgili başka memnuniyetsizliğiniz var mı? Ben de başak anneyle büyüdüğüm için böyle şeyleri takmamayı öğrendim

amin.. ben onun hatalarını tolere ediyorum huzurumuz olsun diye ama maalesef o bana karşı bu şekilde yaklaşmıyor
Sizi çok iyi anlıyorum, bence her defasında verdiği tepkiler, davranışlarıyla sizi sinirlendiren, öfke krizlerinin eşiğine getiren eşiniz. Eşinizle aranıza mesafe koymadan aldığınız terapi de etki etmeyebilir. İş hayatına insan katlanabiliyor ya da evine dönünce unutabiliyor ama evde de böyle bir eşin olması iyice bunaltıcı. İnsan sürekli kendinden verip tolere edemez. Bir yerde patlayacaktınız zaten.

Öfke kontrolü olmayan insan ne kadar haklı olursa olsun,bana göre de çok değersiz.

Kendimi değersiz hissettirdi demişsiniz aslında onu kendinize siz yapıyorsunuz.

Herkes sinirlenebilir, kavga edebiliriz,öfkesini kontrol edemeyen sussun ,otursun lütfen.Cam kırmak filan nedir?Ama sinirlendim,kendimi tutamadım. Tutacaksın,tutmayı öğreneceksin.Yanında kimse kalmıyor böyle insanların zamanla,eş de olsa ailesi de olsa dayanamıyor.

Sizin burcunuz ne peki? Başakların hakkından boğa kadınları gelebiliyor rahatlıklarıyla. Gerisi baş edemiyor genelde

Gözlemlediğim korkunç eleştiren birinin bu hale geliş sebepleri;

1-Duygularını konuşabileceği bir ortam değildi ailesi. Böylece duygularını keşfetmek yerine sadece 2-3 duygusunu tanıyan biri oldu.

2-Ailesi "doğru sevme"yi uygulamadı.O kendini sevmek zorunda kaldı o yüzden kendi kendi öve öve narsistleşti ve kendi hatalarını unutma kalıbı gelişti.

3-Hayatı renk ve lezzet katmayı öğrenmedi ( arkadaşlarla haftada 2-3 eğlenceli aktivite vb dışarıda sosyal aktivite) yerine hep ya çalışıyordu ya da bir şeyi çok uzun süre yaparken sıkılıyordu yani sıkıcı biriydi. Böylece düşüncelerde takılmayı, takıntılı olmayı öğrendi

4-Beyni artık sürekli "geçmiş hataları ve anlık kendine uymayan herşeye takılıp konuşmayı" geliştirdi ve sürekli bunları konuşmaktan dopamin almaya başladı ve bağımlısı oldu

5-Kendi yanlışlarını unuttuğu için artık sadece en yakınındakini eleştiriyordu. Ve en yakınındakine karşı zorunlulukları olduğu için kendini kısıtlanmış hissediyordu. Kısıtlanmış hissettikçe daha çok dopamine ihtiyacı oluyor ve daha çok eleştiriyordu.

Sonuç;

1-Yalnız kalınacak ekstra bir yaşam alanı oluşturuldu. Kendi eleştiri tahammülsüzlüğüne başladığında karşı taraf ben gidiyorum diyebiliyor ya da kendisi çenesinin duramayacağını anladığında ben gidiyorum diyebiliyor.

2-Mesafe koyulmadan; eleştiri davranışı "anında tek başınalıkla izole olmadan" hafiflemedi.

ya karşımdaki sessiz bi şekilde küfür edecek bebi tahrik edecek ben bana bu şekilde davranma dediğimde üzerime daha da gelecek nasıl sakim olunabilinir ki ?

Size, dışardan gelen sesi kesme özelliği olan iyi kalite bir kulaklık almanızı öneririm.
Tez'inizi söyleyip en az 1 saat kulaklığı takıp teziniz hakkında karşı tarafa düşünme fırsatı vermekte önlemlerden hafifte olsa etkili olanı bana göre

Kulaklık türü "internet kafe" kulaklığının kablosuzu olursa tadından yenmez.

Başak Burcu erkeğinden fersah fersah uzak durun. Hasta ruhlular. Ben Başak kadınıyım. Başak erkeği kimin başına geldiyse Allah yardımcısı olsun. Tam bir manipülatif şahsiyet.Bunlar küser. Sessizlikle cezalandırır. Bunlara alacaksın ıslak sopayı girişeceksin. En nefret ettiğim insan modeli. Bunu da Başak erkeklerinin geneli taşır. Aman bekar kızlar uzak durun.

ben yengec burcuyum
Başakla yapamazsın sen. Arıza bunlar arıza. Ben psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum Başak erkeklerinin. Narsizm, takıntı,kuruntu,şüphe ,her b.k var bunlarda. Düşün Başak kadınıyım. Dibine kadar Başak burcuyum. Ama kadını çok iyidir. Erkeği berbat.

Astroloji neden safsatadır? Astrolojinin, "aynı anda doğan benzer özellikleri gösterme biçiminde" iddiasını test etmek için yapılan en kapsamlı ortalama 4,8 dakika arayla doğan 2,101 ikiz üzerinde 110 değişken incelendi, ancak astrolojik bulgularda hiçbir kanıt bulunamadı.

Eklentiler

• GleIthOWIAAwc7D.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 4
  • GleIucXWcAA6q3O.webp
    106,4 KB · Görüntüleme: 4
Sizin burcunuz ne peki? Başakların hakkından boğa kadınları gelebiliyor rahatlıklarıyla. Gerisi baş edemiyor genelde
152 astrologa bir kişinin doğum bilgileri ve önemi hakkında ayrıntılı bilgi verilir, doğum haritasının doğru şekilde seçilmesi istendi. 1000'de para ödülüne rağmen hiçbirinin tutarlılığı tesadüfen verilen yanıtlardan daha başarılı çıkmamıştı . Astroloji tamamen bir safsatadır.

Eklentiler

• GUi92zRWsAAY1WY.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 5
Astroloji sayfaları neden bu kadar yaygın? Çünkü insanlar astrolojiyi hayatlarındaki olumsuzlukların yarattığı duygular ile başak çıkma oranları olarak kullanıyorlar. Astrolojiye ilgi duyan kişilerin hayatlarında daha fazla kriz olduğu tespit edildi. Bu bulgu, astrolojinin özellikle zor zamanlarda insanların bir anlam ve destek kaynağı olabileceğini gösteriyor.

Eklentiler

• GaArJa5W8AADkJl.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 3
  • GaArIGfW0AAqAvE.webp
    93,2 KB · Görüntüleme: 4
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…