sadece huzurlu bir yuva istiyorum

Astroloji sayfaları neden bu kadar yaygın? Çünkü insanlar astrolojiyi hayatlarındaki olumsuzlukların yarattığı duygular ile başak çıkma oranları olarak kullanıyorlar. Astrolojiye ilgi duyan kişilerin hayatlarında daha fazla kriz olduğu tespit edildi. Bu bulgu, astrolojinin özellikle zor zamanlarda insanların bir anlam ve destek kaynağı olabileceğini gösteriyor.
Astrolojiye ilgi duyma değil. Yaşanmışlık... Başak erkeği Allah'a yakın bana uzak.

Bu çalışmada sadece kadınlara partnerlerinin kendilerine ne kadar sıklıkla hakaret ettiği sorulmuş ve bunun kadın ile erkeğin eş değerleri ile ilişkisine bakılmış.

Eklentiler

• Screenshot_20250704-153607.webp
    Screenshot_20250704-153607.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 5
Bu çalışmada sadece kadınlara partnerlerinin kendilerine ne kadar sıklıkla hakaret ettiği sorulmuş ve bunun kadın ile erkeğin eş değerleri ile ilişkisine bakılmış.
Kalitenin önemi: Bir kişinin eşi tarafından çok daha fazla eleştirilmesi, o kişinin ölüm riskinde %44 artışla sağlanması.Kronik stres ile ilişkilendirilmiş bu durum.

Eklentiler

• Screenshot_20250704-154044.webp
    Screenshot_20250704-154044.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 6
Başak Burcu erkeğinden fersah fersah uzak durun. Hasta ruhlular. Ben Başak kadınıyım. Başak erkeği kimin başına geldiyse Allah yardımcısı olsun. Tam bir manipülatif şahsiyet.Bunlar küser. Sessizlikle cezalandırır. Bunlara alacaksın ıslak sopayı girişeceksin. En nefret ettiğim insan modeli. Bunu da Başak erkeklerinin geneli taşır. Aman bekar kızlar uzak durun.
o kadar haklısın ki

Başakla yapamazsın sen. Arıza bunlar arıza. Ben psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum Başak erkeklerinin. Narsizm, takıntı,kuruntu,şüphe ,her b.k var bunlarda. Düşün Başak kadınıyım. Dibine kadar Başak burcuyum. Ama kadını çok iyidir. Erkeği berbat.
Ben de aslan ve oğlak erkeği… Aman diyim🤦‍♀️

Back
X