sadece icimi bosaltmak icin...

Benm kaynana da öyle en ufak şeyde ayrılın karışmam der bende oğlun bırakmıyor beni derim sanırım gelinlerin hepsi Dertli bu konuda

umarm sizler haklsiinizdir. dedgnizi yaptm bu hafta esim evden tasiniyor yarndan itibaren o annesiyle bense evde kalicam

Benm kaynana da öyle en ufak şeyde ayrılın karışmam der bende oğlun bırakmıyor beni derim sanırım gelinlerin hepsi Dertli bu konuda
benm onu dicek bir firsatm olmadi. zaten bu hatayi birkere yaptm yaninda kavga etmeyi. beni tutar sanmistim acikcasi. konuyu bile hatrlamiorm. ama bak anne giruyormusn oglun bole bole ypio demistim. oda siz cok kavga ediosnz ayrilin bence dedi ole bi kalakaldmki bdahada yaninda kavga etmememk icin kotu bir durum dahi olsa yuttum

Benimkisi de öyle ama ben söylüyorum lafımı esirgemem ne kocamdan ne kaynanamdan hem ben şiddet görcem tartışacam hemde suçlu olcam takma sende bundan sonra sustuğunda daha çok haklı gbi oluyorlar

yani o tarz bir ima etmedim ama soyle bir sey oldu. esim deid napicaz simdi falan. bilmiyorum ki dedim annen alisana kadar kardesin ve sen 1 er hafta donusumlu kalsaniz yaninda dedim. o da dedi buaralar annemin biraz kahrini nazini cekicez hayatm idare edicez gerekirse bizde kalicak bir sure gerekirse biz bisure ona tasinicaz. ben de osirada gebeligimin riskli oldugunu benm icn zor olucagni kardesiyle 1 er hafta donusumlu devam etseniz 1 hafta annende 1 hafta evinde olsan dedim. ben brakmam dedi baya kizdi bana
Size yerleşecek gibi görünüyor. Yaş dönemi bir geçsin de.. inşallah öyle bir taleple gelmez eşiniz.

sen kalablrsn orda ben korkmam dedim. idare ederm bisekilde dedm. ama ben ne annemin evne gideim diye beni zorla. ne de anneni alip getirmek icin zorla. ben kendi basima idare ederm sen osrada annende kal.anneni ii et sorn yok dedm. ve bir suru laf isittm. buyudu kavga oldukca

aglamaktan icim disima cikti. esim diyor ki ben gunlerdir bekliyorm sen de annen buraya gelsn beraber oturalm yiyelm icelm seninde akln kalmasin demeni beklerdim diyor. napcagmi sasrdm dogrusu ney ne yapmalym

aglamaktan icim disima cikti. esim diyor ki ben gunlerdir bekliyorm sen de annen buraya gelsn beraber oturalm yiyelm icelm seninde akln kalmasin demeni beklerdim diyor. napcagmi sasrdm dogrusu ney ne yapmalym
Bu zaten adettendir büyük vefat edince eşine hava değişimi olsun diye teklif edilir gel bizimle kal diye. Madem bu durumdan kaçışın yok eşine sana yardım etmesi gerektiğini baştan söyleyeceksin, çamaşır asacak, bulaşık makinesi boşaltacak... yemeği ve temizliği kasmayacaksın, kv misafir olarak görmeyeceksin, durumun belli kendini kasma. Devamını da sonra düşün canını sıkma, Allah kolaylık versin.

Bu zaten adettendir büyük vefat edince eşine hava değişimi olsun diye teklif edilir gel bizimle kal diye. Madem bu durumdan kaçışın yok eşine sana yardım etmesi gerektiğini baştan söyleyeceksin, çamaşır asacak, bulaşık makinesi boşaltacak... yemeği ve temizliği kasmayacaksın, kv misafir olarak görmeyeceksin, durumun belli kendini kasma. Devamını da sonra düşün canını sıkma, Allah kolaylık versin.
bak kv nasl birisi bliormusun. bana geldiklernde yemek hazirlarm eline saglk bile demez. yer kalkar. asla beni muhatabna alip tek bir kelime konusmaz. kadinlarn bilcegi sourlari bile esime sorar beni insan yerne koymaz. ben napicam onla esm evde yokken

bak kv nasl birisi bliormusun. bana geldiklernde yemek hazirlarm eline saglk bile demez. yer kalkar. asla beni muhatabna alip tek bir kelime konusmaz. kadinlarn bilcegi sourlari bile esime sorar beni insan yerne koymaz. ben napicam onla esm evde yokken
Sen de ona aynı şekilde davran. Beklenti içine girme. Önüne yemeğini koy, sonra da kaldır. Seni çok iyi anladım emin ol

Esin annesini çağırmani bekliyor olabilir mi? Senden davet gelmeyince daha da hircinlasir.

Birde tüm sorunlar ayrı, ölüm ayrı. Eşinizi rahat bırakın. Elbet yaniniza gelecek. Zor bir süreç herkes için.

İse gitmiyor mu bu adam? Merak ettim.

Esin annesini çağırmani bekliyor olabilir mi? Senden davet gelmeyince daha da hircinlasir.

Birde tüm sorunlar ayrı, ölüm ayrı. Eşinizi rahat bırakın. Elbet yaniniza gelecek. Zor bir süreç herkes için.

İse gitmiyor mu bu adam? Merak ettim.
ben yanima gelmesni gectm zaten. git kal diyorm hem isi daha yakn annesne. ama smdide annesni alip bize getirmek cikti iste

ben yanima gelmesni gectm zaten. git kal diyorm hem isi daha yakn annesne. ama smdide annesni alip bize getirmek cikti iste

Sen işi inada bindirip eşinle kavga etme en ufak bişeyde haksız olursun çünkü onlar acılı olan taraf. Gelsin annesiyle eşin bir süre kalsın eşin de sakinleşsin şimdi adamı da bi düşün babası ölmüş annesi bi yanda tek kalmak istemiyor ama karısı da hamile seni de evde tek bırakmak istemiyordur.
Bu süreçte kavga edersen sonradan naparsan yap babasının ölümünde onu üzen biri olarak yaftalanırsın.
Bir süre kalsın kv sonrasına bakarsınız. Lütfen sakin olun.

Sen işi inada bindirip eşinle kavga etme en ufak bişeyde haksız olursun çünkü onlar acılı olan taraf. Gelsin annesiyle eşin bir süre kalsın eşin de sakinleşsin şimdi adamı da bi düşün babası ölmüş annesi bi yanda tek kalmak istemiyor ama karısı da hamile seni de evde tek bırakmak istemiyordur.
Bu süreçte kavga edersen sonradan naparsan yap babasının ölümünde onu üzen biri olarak yaftalanırsın.
Bir süre kalsın kv sonrasına bakarsınız. Lütfen sakin olun.
inat yapmiyorm komple braktm artk km napiyorsa yapsn 😭

Back
X