Eşim polis, aynı şeyleri yaşadım. Kaza geçirip sonra hamile kaldım. Doğurdum başımıza bin türlü iş geldi lohusalığım 2 sene sürdü nerdeyse. Ama çok şükür geçti ve çocuğum sağlıklı. Öncelikle sana şunu söyleyeyim 15-18 aydan sonra yemek yemek istemiyor çocuklar yemekte gerileme oluyor istediğini yap asla yemez o yüzden kendini suçlama. Oğlum her sabah yumurta peynir yiyen çocuktu 18 aydan sonra bıçak gibi kesildi iştahı. İştahı hem bulunduğu dönem, hem yalnızlık hemde virmaimslzik etkiliyor. Vitamin ve demir vs eksikse iştahsız olur ama dediğim gibi 18 aydan sonra yiyen çocuk çok nadir. Yalnızlık konusuna gelirsek hava sıcak ama en azından akşam üstü çocuğu dışarı çıkarsam enerjisini atar belki yemekte yer acıkınca. Evde enerji aramıyor acıkmıyor olabilir. Kötü anne değilsin yorgun yıpranmış birisin sadece. Eşin biraz destek olsa bu kadar bunalıma girmezsin. Çık dolaş arkadaş bul kendine yoksa evde kafayı yersln. Çocuk konusunda zayıfsa falan iştah şurubu balık yağı çinko verebilirsin iştah açıyor Zehra geliştiriyor