Herkese merhaba,
temmuz ayında evlendik eşimle, düğün masraflarını eşimle ikimiz karşıladık yani ben öyle düşünüyorum.
Çünkü ev esyalarını almak için babaannesinden 10.000 tl borç aldık ve bunu simdi ben kendi çalıştığım parayla ödüyorum eşim evi geçindiriyor.
onun dışında duğun yeri vs hepsi düğünden geleceklere bel bağlandı bileziklerimde keza öyle gelinlik damatlık ıvır zıvır eşimle bana ait. aileside her seferinde çok sıkıntı çektik düğünü onlar yapmıs gibi konusuyor oysa duğunu biz yaptık.ayrıca kiradayız.
şimdi iki aylık hamileyim ve eşimin bir kuçuğu evlenmek istiyor kaynım kız akraba kayınvalidemin.
kızla tanısmıstık kaynım sayesinde msj attım çok kez yardıma ihtiyacın varmı diye cevap bile vermedi.
ya karma karışık anlatıyorum bi ordan bi burdan kız çok uzak davranıyo bana keza bende soğudum zaten bende yazmıyorum artık. bi yere gideriz kayınvalidemi baştan aşağı giydiririm yedirir içiririm ama hani ilk gelinim böyle bi el üstünde tutulma şeyide yok sanki ben çokmu yüz veriyorum herkese of karmaşık oldu kötü eleştri yapmayin lütfen teşekkür ederim
her seferinde çok sıkıntı çektik düğünü onlar yapmıs gibi konusuyor
öylede insanın zoruna gidiyor bide kızın babası demiş ki çok altın yapın şimdiden demiş kayınvalidemde diğerine ne yaptıysam bunada onu yaparım demiş oda o ayrı o ayrı demiş sankı kızı altındanBirazdan mesafeli davran mesajları alırsın
Hatta elti olsan sevilmezsin sevilmemişsinde derler
Boşver, çok takma el üstünde tutsalar ne olacak?
Seni eşin el üstünde tutsun yeter
veremiyorum ki işte diyemiyorum onların bunu yapması saçmaBu çok sık oluyorsa inceden cevap verebilirsiniz. Evet baba gerçekten çok sıkıntı çektik. Hala borç ödüyoruz. gibi.
veremiyorum ki işte diyemiyorum onların bunu yapması saçmaBu çok sık oluyorsa inceden cevap verebilirsiniz. Evet baba gerçekten çok sıkıntı çektik. Hala borç ödüyoruz. gibi.
öylede insanın zoruna gidiyor bide kızın babası demiş ki çok altın yapın şimdiden demiş kayınvalidemde diğerine ne yaptıysam bunada onu yaparım demiş oda o ayrı o ayrı demiş sankı kızı altından
öylede insanın zoruna gidiyor bide kızın babası demiş ki çok altın yapın şimdiden demiş kayınvalidemde diğerine ne yaptıysam bunada onu yaparım demiş oda o ayrı o ayrı demiş sankı kızı altından
daha düğün ne zaman belli değil onuda isterler tahminimce. karşılık beklemiyorum tabiki de ama ben verdiğim değeri görmüyorum.Konunun devamında sandım ki üçük kardeşin düğün masraflarını çekmenizi bekliyorlar falan. Sorununuz ne anlamadım. Eltiniz soğuk davranıyorsa davransın. Mesafe iyidir. Saygısızlık olmadığı sürece sıkıntı yok. Kv kısmını hiç anlamadım. Siz onu yedirip giydiriyorsunuz. E tamam? Karşılığında bir şey mi olması lazım? Çok karışık olmuş cidden. Üzüldüğünüz ne tam olarak? Saygısızlık var mı? Yoksa sorun yok.
veremiyorum ki işte diyemiyorum onların bunu yapması saçma
Kayınvaliden cevabını vermiş, seninkilerden fazlada yapsalar boşver.
Benimkilerde seninkiler gibi soğuk ben yakın olmaya çalıştıkça ittiler beni konumdanda bakabilirsin burda aldığım yorumlardan sonra bende takmıyorum artık.
Hatta bitanesi geçen beni aradı büyük ihtimal kücük kızı aradı efendim dedim ses gelmedi kapattım geri dönmedim normalde arayıp aa abla x benı aradı galıba nasılsın dıye sohbete gırerdım
Sımdı umursamıyorum
2 bekar oğlu çalısıyor esi arada çalısır arada çalışmaz. ben onları baştan beri öyle görmek istemedimMesafe iyidir kv neden okadar yedirip icirip giydiriyorsun geliri yokmu benim fikrim elden anne olmaz ona yatirim yapacaginiza kendi ailenize yapin mesafw onemli
daha düğün ne zaman belli değil onuda isterler tahminimce. karşılık beklemiyorum tabiki de ama ben verdiğim değeri görmüyorum.
Böylesi daha güzel değil mi?
Burdaki mesafe candır yorumlarını beğenmemişsiniz ama bakın yaşam kalitenizi nasıl arttıracak o yorumlar. Gereksiz insanları gereksiz bir şekilde takmadan daha mutlu olacaksınız.
banada düğunden gelenle yaptılar kendileri yapmadılarki hoş :)Kayınvaliden cevabını vermiş, seninkilerden fazlada yapsalar boşver.
Benimkilerde seninkiler gibi soğuk ben yakın olmaya çalıştıkça ittiler beni konumdanda bakabilirsin burda aldığım yorumlardan sonra bende takmıyorum artık.
Hatta bitanesi geçen beni aradı büyük ihtimal kücük kızı aradı efendim dedim ses gelmedi kapattım geri dönmedim normalde arayıp aa abla x benı aradı galıba nasılsın dıye sohbete gırerdım
Sımdı umursamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?