- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
banada düğunden gelenle yaptılar kendileri yapmadılarki hoş :)
Sen istemeddikce tepene biniyor ben sadece kv icin demiyorum genel olarak mesafe onemli bence2 bekar oğlu çalısıyor esi arada çalısır arada çalışmaz. ben onları baştan beri öyle görmek istemedim
ben bi anne gibi gördüğüm için yaptım içimden gelerekVerdiğiniz değeri görmüyorsanız siz de o değeri vermeyin. Eşinizin ailesi olduğu için sevin sayın ziyaret edin. Ama saçınızı da süpürge etmeyin. Aman yediricem giydiricem diye düşünmeyin. Bırakın oğlu düşünsün bunları. Siz niye giydiriyorsunuz anlamış da değilim yani.
ya kayınvalidem soğuk durmamızı istemez şimdi neysede ilerde sorun yapar . özellikle ilk adımı benim atmamı istiyor.birde eltiyle aranızı mesafelı tutun ya.
altu ustu eltı aramasın sormasın çok da önemli sanki.
bu ara birazda onun etkisi var sanırımSanırım hamileliğin vermiş olduğu bir hassaslık var üstünüzde.
Herşey gözünüze batıyor.
Boşverin eltinizle mesafeli olun emin olun daha iyi olacaktır.
İşte bazı aileler böyle verdiğin değerin karşılığını göremiyorsun ve kırılıyorsun.
Boşver siz takmamaya çalışın.
Şimdi bebeğinizi düşünün bence.
ödünç alındı sonra düğünden gelen para ile verildi.Düğünde takılanla mı yaptılar?
ya kayınvalidem soğuk durmamızı istemez şimdi neysede ilerde sorun yapar . özellikle ilk adımı benim atmamı istiyor.
ben bi anne gibi gördüğüm için yaptım içimden gelerek
bu cumartesi ailesi gelecek kızla birlikte bende çalışıyorum işten sonra gitsem mi bilmiyorum gitmek istemiyorum çok amailk adımı atmışınız o size olumlu dönmemiş lütfedip.
taş yerinde ağırdır. sizde biraz geri çekilin bence.
ya kayınvalidem soğuk durmamızı istemez şimdi neysede ilerde sorun yapar . özellikle ilk adımı benim atmamı istiyor.
soğuyorsun işte o vakit.Bakın ne güzel. Onun da durumu var da mı yapmıyor yani? Demişsiniz kocası bir çalışır bir çalışmaz. Sadece oğulları çalışıyor. Yani imkanı olsa da düğününüze yardım etmese ya da imkanı olsa da yedirmese içirmese tamam. Ama kendi çalışmayan yaşlı bir kadın geliyor gözümün önüne. Ne yapsın ki?
Ama düğünü kendileri yapmış gibi gösterme çabaları çirkin. Ona ben de sinirlenirim. Ve dediğim gibi tatlı tatlı cevabı da verilebilir.
Bazı şeyler malesef zorla olmuyor. Bir sürü hayal kuruyorsunuz. Annem gibi sevicem o beni kızı gibi görücek falan. Öyle olmayabiliyor ama. Evliliğinizle ilgili eşinizle ilgili kurduğunuz hayaller gerçek olduysa gerisi hiç sorun değil. Eşinizle muhabbetiniz iyiyse ne önemi var kv sizi el üstünede tutmuş tutmamış.
bu cumartesi ailesi gelecek kızla birlikte bende çalışıyorum işten sonra gitsem mi bilmiyorum gitmek istemiyorum çok ama
Çekinen bir kız değil aslında muhabbetimiz oldu msj ve arama yolu ile bir kaç sefer ama şimdi iş ciddiye bindiğinde onun bu mesafesi niye anlamadımAnne ben ilk adımı attım ama belki çekiniyordur. Bu kadar üstüne gitmeyelim. Bir taıyalım birbirimizi dersiniz olmadı.
soğuyorsun işte o vakit.
annesi istiyor tabiki davet etmezki gelmem gerektiğini düşünürlerDavet ettiler mi sizi?
haftada 1gün mü biz 7 günün 3 4 günü ordayız hemen hemen gitmezsek ararlar veya onlar gelir benim evime misafir davet eder bana sonra söyler :)Bilmiyorum sanırım kv ile sıkı fıkı olma isteğini hiç bir zaman anlayamayacağım. Bu kadar büyük beklentiler kuracak, bu kadar büyük hayal kırıklıkları yaşayıp üzülecek ne var bilmiyorum. Haftada 1 gün görürüm kendisini. Görüştüğümüzde şen şakrak muhabbet ederiz. Bu kadar yani. Kankam değil, sırdaşım değil, yedirsin giydirsin umrumda olmaz. Anlayamıyorum açıkçası.
annesi istiyor tabiki davet etmezki gelmem gerektiğini düşünürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?