sadece içimi dökmek istedim

Sanırım hamileliğin vermiş olduğu bir hassaslık var üstünüzde.
Herşey gözünüze batıyor.
Boşverin eltinizle mesafeli olun emin olun daha iyi olacaktır.
İşte bazı aileler böyle verdiğin değerin karşılığını göremiyorsun ve kırılıyorsun.
Boşver siz takmamaya çalışın.
Şimdi bebeğinizi düşünün bence.

birde eltiyle aranızı mesafelı tutun ya.
altu ustu eltı aramasın sormasın çok da önemli sanki.

ben bi anne gibi gördüğüm için yaptım içimden gelerek

birde eltiyle aranızı mesafelı tutun ya.
altu ustu eltı aramasın sormasın çok da önemli sanki.
ya kayınvalidem soğuk durmamızı istemez şimdi neysede ilerde sorun yapar . özellikle ilk adımı benim atmamı istiyor.

bu ara birazda onun etkisi var sanırım

ya kayınvalidem soğuk durmamızı istemez şimdi neysede ilerde sorun yapar . özellikle ilk adımı benim atmamı istiyor.

ilk adımı atmışınız o size olumlu dönmemiş lütfedip.
taş yerinde ağırdır. sizde biraz geri çekilin bence.

ben bi anne gibi gördüğüm için yaptım içimden gelerek

Bakın ne güzel. Onun da durumu var da mı yapmıyor yani? Demişsiniz kocası bir çalışır bir çalışmaz. Sadece oğulları çalışıyor. Yani imkanı olsa da düğününüze yardım etmese ya da imkanı olsa da yedirmese içirmese tamam. Ama kendi çalışmayan yaşlı bir kadın geliyor gözümün önüne. Ne yapsın ki?
Ama düğünü kendileri yapmış gibi gösterme çabaları çirkin. Ona ben de sinirlenirim. Ve dediğim gibi tatlı tatlı cevabı da verilebilir.
Bazı şeyler malesef zorla olmuyor. Bir sürü hayal kuruyorsunuz. Annem gibi sevicem o beni kızı gibi görücek falan. Öyle olmayabiliyor ama. Evliliğinizle ilgili eşinizle ilgili kurduğunuz hayaller gerçek olduysa gerisi hiç sorun değil. Eşinizle muhabbetiniz iyiyse ne önemi var kv sizi el üstünede tutmuş tutmamış.

ilk adımı atmışınız o size olumlu dönmemiş lütfedip.
taş yerinde ağırdır. sizde biraz geri çekilin bence.
bu cumartesi ailesi gelecek kızla birlikte bende çalışıyorum işten sonra gitsem mi bilmiyorum gitmek istemiyorum çok ama

Anne ben ilk adımı attım ama belki çekiniyordur. Bu kadar üstüne gitmeyelim. Bir taıyalım birbirimizi dersiniz olmadı.

soğuyorsun işte o vakit.

Anne ben ilk adımı attım ama belki çekiniyordur. Bu kadar üstüne gitmeyelim. Bir taıyalım birbirimizi dersiniz olmadı.
Çekinen bir kız değil aslında muhabbetimiz oldu msj ve arama yolu ile bir kaç sefer ama şimdi iş ciddiye bindiğinde onun bu mesafesi niye anlamadım

soğuyorsun işte o vakit.

Bilmiyorum sanırım kv ile sıkı fıkı olma isteğini hiç bir zaman anlayamayacağım. Bu kadar büyük beklentiler kuracak, bu kadar büyük hayal kırıklıkları yaşayıp üzülecek ne var bilmiyorum. Haftada 1 gün görürüm kendisini. Görüştüğümüzde şen şakrak muhabbet ederiz. Bu kadar yani. Kankam değil, sırdaşım değil, yedirsin giydirsin umrumda olmaz. Anlayamıyorum açıkçası.

haftada 1gün mü biz 7 günün 3 4 günü ordayız hemen hemen gitmezsek ararlar veya onlar gelir benim evime misafir davet eder bana sonra söyler :)

çokta tınnn yahu.napacaksın eltinin samimisini sana gelene kadar yokmu başka yardıma koşacak.beklenti içersindede olma sana tavsiyem el üstünde tutulmak falan bekleme.ayrıca nankör dür insanoğlu yedir içir ilk seni oyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…