sadece içimi dökmek istedim

Boşver in eltim adayini uzak duruyorsa dursun canım, sizde muhatap olmayın bundan sonra da görsün. Kaynanayi ayrıca niye siz giydiriyorsunuz ki? Çok samimi olmayın bence yoksa böyle daha çok üzülür sunuz. 2 buçuk senedir evliyim tek öğrendiğim ve Ogrendiklerimden en iyisi kesinlikle kV KP eltim vs uzak duracaksin. Yoksa hep mutsuz olan sen olursun.

haftada 1gün mü biz 7 günün 3 4 günü ordayız hemen hemen gitmezsek ararlar veya onlar gelir benim evime misafir davet eder bana sonra söyler :)

Hah bak bunlardan konuşalım. Esas derdinizin bu olması gerekiyor. Eşinizle adam gibi başbaşa bile kalamazsanız ne anlarım o evlilikten. 3-4 gün nedir yani? Eve misafir çağırmak nedir? Esas mesele bunlar. İnşallah elti de gelince size daha az sararlar ne diyim.

Peki merak ettim kendi ailenizi o kadar görüyor musunuz?
şimdi şöyle bu dertler hepsi birikim yani yavas yavas soğuyorum çokmu yuz verdim acaba diyorum. geçende bile gittim mutfak robotu aldım evine yok diye onda sevindi. ama ben gelecek olan kişi benden daha az ilgili ise onun ustüne düsülsün ben kenara itileyim nasılsa bisey demez gibisinden olacaksa diye düşünüyorum.

kendi aileme gelince geçen sene martta babacığımı kaybettim annem deseniz hiçbir evladı ile doğru duzgun görüşmüyor benim evimede hiç gelmedi geçiştiriyor beni hep bende uzaklastım. bu yuzden esimin annesine babasına düşkünüm

daha düğün ne zaman belli değil onuda isterler tahminimce. karşılık beklemiyorum tabiki de ama ben verdiğim değeri görmüyorum.

iyi de nasıl bir değer bekliyorsunuz ki

daha 6-7 aylık evlisiniz yani

ne yapsın kv kp size değer göstermek için

beklentiye girmeyin

karşılık bekleyerek kimseye bir şey yapmayın

şu hayatta öğrendiğim en önemli şey beklentiye girmemek

beklemeyin, yaparsa mutlu olun yapmazsa aklınıza bile gelmez

canım 2,5 yıllık evliyim ve benden 1 yıl sonra hemen kaynım evlenmek istedigi için kız kaçırdı ve şuan kayınvalidemle birlikte oturuyorlar senin ne demek istedgini çok çok iyi anladım bu kadar iyilik yaparak kendini sevdirecegini sanma insan oğlu illaki kötüyü görünce iyinin kıymetini bilir..... bence herşeyi oluruna bırak kim ne yaparsa yapsın karışma fikrini bile söyleme kendi eşinle olan diyaloguna bak mutluluguna bak emin ol mesafeli olmanın mükafatını er geç alacaksın şahsen kendi fikrim beni sevip sevmemeleri çok öenli degil ama bana saygı duymak zorundalar sende saygını yitirme dogacak olan bebişine kendini ver kimin ne hali varsada görsün......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…