Sadece içinizden gelen cevabı verin.

Nayro

☕️
Pro Üye
Anneler Kulübü
8 Temmuz 2012
1.434
966
323
Soru kimisine saçma gelebilir. Saçma gelenler cevap yazmasa da olur. Şimdiden yorum yapan yapmayan herkese teşekkürler.

Çok sevdiğiniz erkek arkadasınız yüzünden intihar edip oluyorsunuz. O şahsın sizin mezarınıza gelmesini ister miydiniz ??

Düşüncelerini söylemek isteyenler yazarsa sevinirim.

gerçekten de saçma bi soruymuş :)

ben ölüp gitmişim. mezarıma gelse ne olurr, gelmese ne olur..

ilginç soru cidden..
istemezdim gelmesini
diriyken huzur vermemiş bari mezarda rahat bıraksın beni

Son düzenleme:
onun yüzünden öldüysem gelip kendini suçlu hissetmesini ve acı çekmesini isterdim ama onun suçu yoksa yine ziyaretime gelmesini isterdim.
intihar filan demişsin şimdi bunu kınayamam insanoğlu çünkü..
ama neden böyle bi soru sordun ki aklıma iyi şeyler gelmedi hiç :S
kimse için böyle birşey yapmaya böyle büyük bir günaha girmeye değmez bunu unutmamak lazım.

Erkek arkadasınız çok acı çekiyor oyle duşunun. Gelip sizi orda görüp daha da acı çekmesini istemez miydiniz

boyle bişeyı dusunmene neden olan sey ne oldu merak ettım gercekten.oldukten sonra bu umrumda olmazdı acıkcası orda vercegim hesabı dusunurdum

Yaşadığım bir beladır,
Failin gözü eladır,
Şahidim Arş`ı aladır,
Bilsen de bir bilmesen de.

derdimmm

İntihar etmiş ve böylesi zayıf iradeye sahip bir kadın için hiçbir erkek ziyarete gelmez ki... sorunluydu finalini buldu der yeni aşklara yelken açar o yüzden gelme ihtimali yoktur diyorum ben:)

hayatım çok değerli

herkesin de hayatının çok değerli olduğunu biliyorum

sebep ne olursa olsun kendini öldürmek aptalca

ardında kalanlar kısa bi süre sonra hayatlarına kaldıkları yerden devam ediyorlar

acı ne kadar büyük olursa olsun külleniyor

çok da üzülebilir ama sonunda yoluna gider sürekli mezara ziyarete gelmez üzüntüsünden ölmez

çok değil en fazla 1 yıl sonra başka bi kızla eğleniyor olur

hayat böyle bi şey

bi kişiyi en fazla 1 sene üzmek için böyle bi şey yapılırmı ya

ne manasız ne ahmaklık ne hastalıklı bi durum ne acizlik....

İntihar etmiş ve böylesi zayıf iradeye sahip bir kadın için hiçbir erkek ziyarete gelmez ki... sorunluydu finalini buldu der yeni aşklara yelken açar o yüzden gelme ihtimali yoktur diyorum ben:)

O hataya düşmüş bı kere. Peki gelmesini ister miydin?

Peki o hataya düştün. Gelmesini ister miydin? Beni ilgilendiren kısmı burası ister miydin istemez miydin?

O hataya düşmüş bı kere. Peki gelmesini ister miydin?

Güzelim sende bir garipsin ne bu mezarlığa gelsin ısrarı? hayrola:) GELMESİN......cehennemin dibine yolu var derim... zaten intihar ettiysem cehennemliğim demektir ve karşılarım onu orada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…