Sadece içinizden gelen cevabı verin.

ben öldükten sonra, ruhum bedenden çıktıktan sonra banane gelmiş gelmemiş? yani öyle saçma bir soru ki ben hesaba çekilirken, kabir azabı çekerken, toprağın altında kendi uhreviyetimi, ahirimi bile düşünemeyecek hale gelip rabbimden af dilerken utanarak beni affet ya habib allah derken birde yüzümü bir değil milyonkere kızartarak kalkıpta bunu mu düşünücem allahın huzunda? bu nasıl bir soru? daha doğrusu böyle bir soruya nasıl bir cevap vermemizi bekliyorsun asıl ona şaşıyorum? hangi ruh halindesin bilemiyorum şaşırdım....

Son düzenleme:
Bu sorunun kime ne gibi bir faydasi olabilir cok merak ettim. "Cevaplariniz onemli, ihtiyacim var" filan demissin de. Hayatimda duydugum ciddi ciddi sorulan en sacma sorulardan biri. Bir de ustunde dusunmussun. Cok ilginc geldi. Nerde kullanacaksin cevaplari, ne gibi bir fayda saglayacaksin, sorun olmazsa sorabilir miyim?

Soruya gelince, gelmesin mezarima.

kimse için intihar etmemm,hadi ettim .ölümüme sebep olmuş ben ölmüşüm ,gelse nolur gelmese ne ...

beni intahara kadar sürüklüyosa bu adam !
gelsin gelsin belki vicdanı neyimm sızlarr belkiiii

ben onun için ölecem o benim mezarıma gelip ağlıycak sonra başkalarına sevgili olacak.gelmesin istemem.

Beni intihar ettirecek kadar düşüncesizse ölümüme de pek üzülmez. Ayrıca neden öleyim ki onu üzmek için, yaşarım hem de daha iyi daha mutlu

onu bu tarafta kalanlar düşünsün...öbür tarafta düşünecek daha önemli şeylerim olacak sanki :) bilemedimki şimdi öbür tarafta onun üzüldüğünü bilip nasıl keyiflenebilirim...

Onun için değil intihar etmek, kılımı kıpırdatmam, o kim oluyormuş da hayattan daha değerli görülüyormuş.

Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?

isterdım tabı ya varlığımın degerını bılememıs olmalıkı ben ıntıhar etmısım gelsın yokluguma aglasın hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…