şuan 8 inci ayım bitti ,doktor eylül sonundan itibaren biryere kıpırdamayın dedi ,beklenen doğum tarihim 15 ekim
ve bunlar çok öncedden belli olmasına rağmen ,görümcem bu zamana kadar beklettiği çocuğuna sünnet yaptırıyo ( 6 yada 7 ye gidicek galiba) önceden kaynanam olmaz öyle şubatta yapsınlar demişti ama duyduk ki EYLÜL SONU düğün varmış ...
ben de bozuldum açıkçası normal bi zaman olsa bana göre ayarlamak zorunda değil ama sonuçta halim ortada ,kaynanam bana bişey diyemedi ama eşime ilayda oynamaz gelir oturur demiş...
ki kalabalığa gidip oturamam hemde en riskli günlerim ,açıkçası ben gitmek istemiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum ,eşime sen gidersin dayısın sonuçta dedim,ben dul adammıyım düşünselermiş ,bizi bilmiyolar mı dedi... bende öyle düşünüyorum bukadar beklenmiş doğumum beklenemez miydi bukadar mı yok sayılıyoruz ...
SİZ OLSANIZ GİDER MİYDİNİZ ?
Bence sakın gitme. Eğer seni çocuğunu yani torunlarini eşini yuvani dusunseler erteleyebilir yada daha önce yaparlardi. Ben olsam kocamida gondermezdim. Sonuçta bana yapılan saygısızlık dusuncesizlik onada yapılmış sayılır.şuan 8 inci ayım bitti ,doktor eylül sonundan itibaren biryere kıpırdamayın dedi ,beklenen doğum tarihim 15 ekim
ve bunlar çok öncedden belli olmasına rağmen ,görümcem bu zamana kadar beklettiği çocuğuna sünnet yaptırıyo ( 6 yada 7 ye gidicek galiba) önceden kaynanam olmaz öyle şubatta yapsınlar demişti ama duyduk ki EYLÜL SONU düğün varmış ...
ben de bozuldum açıkçası normal bi zaman olsa bana göre ayarlamak zorunda değil ama sonuçta halim ortada ,kaynanam bana bişey diyemedi ama eşime ilayda oynamaz gelir oturur demiş...
ki kalabalığa gidip oturamam hemde en riskli günlerim ,açıkçası ben gitmek istemiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum ,eşime sen gidersin dayısın sonuçta dedim,ben dul adammıyım düşünselermiş ,bizi bilmiyolar mı dedi... bende öyle düşünüyorum bukadar beklenmiş doğumum beklenemez miydi bukadar mı yok sayılıyoruz ...
öncelikle merhaba sanırım ben biraz farklı düşünüyorum bu konularda..şuan 8 inci ayım bitti ,doktor eylül sonundan itibaren biryere kıpırdamayın dedi ,beklenen doğum tarihim 15 ekim
öncelikle merhaba sanırım ben biraz farklı düşünüyorum bu konularda..
fikrine saygılıyım bir de bu gideceğin yer uzak mı? yani sünnetin olacağı yer? şayet uzaktaysa bir şeyi bahane edip gitmeyebilirsin..
kanaman olduğunu belinin ağrıdığını vb vb ya da doktorundan rapor al daha inandırıcı olur ayrıca gitmeme özgürlüğüne sahipsin kimsenin sizi düşünmesini halinizi anlamasını beklemeyin bu eşiniz kardesiniz olsa da.. hayat böyle işte.. cennet bile vaad edilmeseydi insan secde eder miydi?
belki sünneti zorunlu olarak yapıyorlardır,bazı rahatsızlıklardan ötürü doktorlar 1-2 ay içinde sünneti yaptırın diyorlar..herşey olabilir ne düşünce ile yaptıklarını bilemediğim için yorum yapamam..
lakin herhangi bir risk olmasın diye doğuma(kişiye göre) 3-5 hafta kalınca işyerlerine gidemez diye doğum öncesi raporu veriliyorken,(eğer görümceniz farklı şehirde ise) doktorunuzda gitmenizi uygun bulmamışken doktorum izin vermedi dersiniz olur biter... eğer aynı şehirdeyseniz gitmemeniz hoş olmaz,gider 10-15 dkk görünür çıkarsınız,sonuç olarak durumunuz belli(tabii yine gitmeden önce doktorunuza ddanışın)..şimdiden olumsuz düşüncelerle kendinizi ve bebeğinizi strese sokmayın...Allahım hayırlısıyla, sağlıkla,vaktinde kucağınıza almanızı nasip etsin..
Ben bir gariplik goremedim.
Belki acilen olmasi gerekti.
Benim oglumun da sunnetini bir sonraki yil yaptirmayi planlarken,
acilen eylul basinda hem de goreve baslayacakken yaptirmak zorunda kalmistik.
Cunku surekli iltihaplaniyordu...
Belki boyle bir sey olabilir ,
degilse de kimse hayatini size gore yonlendirmek zorunda degil.
Sunnet dugunu masrafiyla sizin dogum masrafiniza kadar dusunmussunuz...
Boyle dusuncelere sahipseniz ,
zaten gitmeyin o dugune...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?