- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
bence de abartmissiniz, 38 haftalık hamileyken abartmadıkça günlük aktivitelere devam edebilirsiniz. 36 haftalık hamileyken taşınmıştım ben. 2 tane ev temizlemek zorunda kaldım. Kolay mıydı? Değildi, ama yapmak zorundaydım. Doğumuma 5 gün kala annemi acile götürdük, saatlerce acilde oturduk,sıra bekledik vs bunlar normal şeyler. Biraz lüzumsuz alınmışsınız. Sizin ödem sorununuz varmış, gitmezseniz kimsenin alınmaya hakkı yok ama, eşiniz gitmezse yeğeni çok kırılır bence, ve ilerde de affetmez dayısını. Ailesinin yapmadığı inceleğin faturasını yeğenine kesmesin dayısı.
bende böyle düşünüyorum ama arkadaşların çoğu beni haksız bulmuş ,kimi zaman KK nın kadınlarını anlamıyorum
bende böyle düşünüyorum ama arkadaşların çoğu beni haksız bulmuş ,kimi zaman KK nın kadınlarını anlamıyorum
başka ilde mi yapıyorlar düğünü yada erken doğum riskimi var
bu 2 3 saatlik bir şey gidip 1 saat oturup kalkarsınız doğum yapmadın 1 gün önce eşimle yemeğe gitmiştim 2 3 saat oturup kalkmıştık yani ben burda gitmemek için neden göremedim sizden iş bekliyen yok size de değişiklik olur eger riskli bir gebeliğiniz yoksa
şuan 8 inci ayım bitti ,doktor eylül sonundan itibaren biryere kıpırdamayın dedi ,beklenen doğum tarihim 15 ekim
ve bunlar çok öncedden belli olmasına rağmen ,görümcem bu zamana kadar beklettiği çocuğuna sünnet yaptırıyo ( 6 yada 7 ye gidicek galiba) önceden kaynanam olmaz öyle şubatta yapsınlar demişti ama duyduk ki EYLÜL SONU düğün varmış ...
ben de bozuldum açıkçası normal bi zaman olsa bana göre ayarlamak zorunda değil ama sonuçta halim ortada ,kaynanam bana bişey diyemedi ama eşime ilayda oynamaz gelir oturur demiş...
ki kalabalığa gidip oturamam hemde en riskli günlerim ,açıkçası ben gitmek istemiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum ,eşime sen gidersin dayısın sonuçta dedim,ben dul adammıyım düşünselermiş ,bizi bilmiyolar mı dedi... bende öyle düşünüyorum bukadar beklenmiş doğumum beklenemez miydi bukadar mı yok sayılıyoruz ...
SİZ OLSANIZ GİDER MİYDİNİZ ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?