şuan 8 inci ayım bitti ,doktor eylül sonundan itibaren biryere kıpırdamayın dedi ,beklenen doğum tarihim 15 ekim
ve bunlar çok öncedden belli olmasına rağmen ,görümcem bu zamana kadar beklettiği çocuğuna sünnet yaptırıyo ( 6 yada 7 ye gidicek galiba) önceden kaynanam olmaz öyle şubatta yapsınlar demişti ama duyduk ki EYLÜL SONU düğün varmış ...
ben de bozuldum açıkçası normal bi zaman olsa bana göre ayarlamak zorunda değil ama sonuçta halim ortada ,kaynanam bana bişey diyemedi ama eşime ilayda oynamaz gelir oturur demiş...
ki kalabalığa gidip oturamam hemde en riskli günlerim ,açıkçası ben gitmek istemiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum ,eşime sen gidersin dayısın sonuçta dedim,ben dul adammıyım düşünselermiş ,bizi bilmiyolar mı dedi... bende öyle düşünüyorum bukadar beklenmiş doğumum beklenemez miydi bukadar mı yok sayılıyoruz ...
SİZ OLSANIZ GİDER MİYDİNİZ ?
Riskli bir durum yoksa hatır için gidilmeli bence.Çok durmazsınız ama onların da gönlü olur,kırgınlık olmaz.Herşey ayarlandıysa sorun çıkarmayın bence.Doktorunuz bi yere gitmeyin derken muhtemelen şehirlerarası yolcuğu kastetmiştir.Yoksa veremli değilsiniz ki hamilesiniz.Orada insanlar size sırtınızda taş taşıtmayacak bi saat oturur iki el çırpar gelirsiniz:)))
Bence