- 6 Mayıs 2008
- 2.910
- 459
- 163
Bence çok ayrıntılı düşünüyorsun..Hem giderdim hem de çatır çatır oynardım..Zaten 8. aydasın doğsa bile riski yok..Bence sen esas karşı tarafa bahane bulmaya çalıştığın için bu tavrı alıyorsun..haydi dürüst olalım..aynı şeyi senin ailenden biri yapmış olsa sorun bile etmezdin..ama eşinin ailesi ne yaparsa hep bir art niyet arar biz kadın kısmı..Bence git..Eşini de zor durumda bırakma..evlilikte senin ailen benim ailem olmaz..sonuçta adamı alırken ailesiyle aldın..ve karnındaki çocuk onların soyundan..belki kızacaksın ama insan önce kendine dürüst olmalı...
canım sekizinci ayımda olurmuyum şu an 34. haftadayım zaten ozaman 9. ayım biticek nerdeyse ... çatır çatır oynıycak durumum olsa oynarım zaten
hayır canım yanlış düşünüyosun bunun kız tarafı erkek tarafı yok ,çünkü kendi ailem böyle bişey yapmazdı ki yapsa onlara hiç gitmezdim buraya konu bile açmazdım ...biz sözleniceğmiz zaman görümcemin 40 ı çıkmamıştı az bi zaman kalmıştı ama onlar beklemişlerdi sonuçta söz yapmak için ,ben ozaman sorun yapmamıştım yani kız tarafının erkek tarafının farkı bu oluyo canım ,onun soyu bunun soyu yok ayrıca varsada kim hakediyosa onun soyundan ,iyi babanın soyadını alyo diye köle olalım erkek tarafına yaptığım çocuklarında tapusunu vereyim nasıl olsa ben sadece doğuruyorum

Son düzenleme: