sadece konusmak istiyorum

politician

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
941
64
53
35
İstanbul
Kızlar merhaba diğer konularım kapatılmış o yuzden yeni konu actım malum daha önce azar yemiştim oyuzden söylemek istedim neyse ben tedavime basladım ilaç kullanıyorum ve gayet sakinim ama okula gidemiyorum neyse sevgilim gecen hafta kursuyla berabrr pikniğe gitmişti ben de gayet anlayısla karsıladım hatta ben de adalara gitcem falan dedim o beni kıskandı hehe :) Şimdi ben yine o sahte face adresinden baktım fotolara falan garibim hiç kızlarla yanyana gelmemiş top falan oynamıslar:) ve fakat az önce baktım da bunlar halat cekme yarısması falan yapmışlar ben bi an soğudum sanki ondan..zaten 2 haftadır falan bunu hissediyodum..mesela 19 unda yıldönümümüz inşallah gelecek ozamana fakat bazen keşke gelmese ya da geldiğinde ayrılsam mı diye düşünüyorum...
Biliyorum sacma bi konu ama lütfen dalga gecmeden ya da beni kırmadan cevap verin birileriyke konusmaya ihtiyacım var..
şimdiden teşekkürler:)

arkasında yada önünde kız varsa düşünemiyorum cekişme esnasında karşı tarafın ip bıraktıgınıda baz alırsak:120::96:
bence gelmeden ayrılın. halat ceken bi erkekle olamam diye mesaj atın. noktayı koyun ilişkinize

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgılın ve sen kac yasındasınız kı

Yaaaa güldürdünüz beni ama dalga gecmeyin
Neyseki erkeklerin cektiğinde cekmiş :))

sahte face hesabından baktığında eğer kızlarla fotoları olsaydı ve sen görseydin sevgin azalır mıydı. yoksa sinir olup sevgin artamıydı miydi :)

parmak basıyorum altına..

bugun halat çeken yarın oooooooo

canım halat çekme yarışması var diye mi soğudun kuzum:) şaka bir yana gerçek sebebin ne içini soğutcak kadar ne oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…