- Konu Sahibi politician
-
bebegım sacmalama lutfen halat cekme yarısı yaptı dıye ayrılıyorum senden mı dıyeceksın
bosver sende hayatına bak oda baksın farklı bır yanlısını gorursen bas tekmeyı
Tesekkür ederim
Evet aynen onu kastettim aslında..
Yani nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama onu öyle görünce sogudum gibi işte..yakıstıramadım mı desem ne desem bilemedim
bak güzel kardeşim..
erkek arkadaşın İNSAN olduğundan ötürü, başka kızlarla yan yana gelebilir.. muhabbet edebilir.. şakalaşabilir.. herşeyin bir ölçüsü vardır...
bu şekilde yapınca erkek arkadaşınızı kendine bağlı bir sevgili yapamazsınız.. bunaltırsınız. boğarsınız.. buda sana abla tavsiyesi. yaş 25
arkasında yada önünde kız varsa düşünemiyorum cekişme esnasında karşı tarafın ip bıraktıgınıda baz alırsak:120::96:
bence gelmeden ayrılın. halat ceken bi erkekle olamam diye mesaj atın. noktayı koyun ilişkinize
Daha önce öyle bi şey olmuştu ve ayrılıyoduk az daha o gunden beri sevgim azaldı işte..
nasıl yani? anlamadım da...
yani arkadaşlarıyla foto çekmesi normal çok samimi olmadıktan sonra, eğer sana sadıksa yani kötü bir durum yoksa soğuman yanlış gibi geldi bana. o yüzden dedim kızlarla fotosu olsaydı nasıl olurdu diye. genelde iyilerin kıymeti bilinmiyor, yani kötü olunca kafaya takılıyor daha çok kalpte kalıyor,yanlış anlama sana bişey dedğim yok yani soğumakta insanın elinde değil sonuçta :)
Yani onu öyle halat cekerken görünce soğudum
o zaman altta baska nedenler var sıkılmıssındır bıkmıssındır ne bıleyım halat cekme meselesı degıl bence
Kız konusunu biraz olsun aştım..
Burda bahsetmek istediğim şey ne bilim işte halat cekme gibi salak bi şeyde onu görmem ve soğumamdı..
Haklısınız..bana sadık ama belki de ben soğudum işte ondan her seyi batıyor..belki de 2 aydır göremeyince sogudugumu sanıyorum..
bunun altında başka bi sebep yoksa canın ya kavga istiyor, yada rahat batmış....
düşün bide uzun eşek oynasaydı, ozaman daha kötü.
ooo ilerde (tabi devam ederseniz) daha neler neler görücen
ben bikere az kaldı altıma ediyodum meselaozaman oda benden soğusun..
zaten soğuyor ayrıl gitsin. ne kendini yor ne onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?