sadece konusmak istiyorum

bebegım sacmalama lutfen halat cekme yarısı yaptı dıye ayrılıyorum senden mı dıyeceksın
bosver sende hayatına bak oda baksın farklı bır yanlısını gorursen bas tekmeyı

Yani nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama onu öyle görünce sogudum gibi işte..yakıstıramadım mı desem ne desem bilemedim

Tesekkür ederim

bak güzel kardeşim..
erkek arkadaşın İNSAN olduğundan ötürü, başka kızlarla yan yana gelebilir.. muhabbet edebilir.. şakalaşabilir.. herşeyin bir ölçüsü vardır...
bu şekilde yapınca erkek arkadaşınızı kendine bağlı bir sevgili yapamazsınız.. bunaltırsınız. boğarsınız.. buda sana abla tavsiyesi. yaş 25

Biz de öğrencilerimize halat çekme yarışması yaptırıyoruz. Olaya hiç bu açıdan bakmamıştım...

Yani nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama onu öyle görünce sogudum gibi işte..yakıstıramadım mı desem ne desem bilemedim

o zaman altta baska nedenler var sıkılmıssındır bıkmıssındır ne bıleyım halat cekme meselesı degıl bence

bence sevgilinde hata var ne diye asılıyor o ipin ucundan direk boynuna bağlasın ucunuda sana versin

Kız konusunu biraz olsun aştım..
Burda bahsetmek istediğim şey ne bilim işte halat cekme gibi salak bi şeyde onu görmem ve soğumamdı..

:60

Konu sahibi cok belalti dusunuyosun ya birbirlerine degcekler falan da bu surtunme degil seks degil yani bilincaltinda rahatsiz eden bu seni ama boyle bi oyuna boyle bakmak cok cirkin :26:

Daha önce öyle bi şey olmuştu ve ayrılıyoduk az daha o gunden beri sevgim azaldı işte..

yani arkadaşlarıyla foto çekmesi normal çok samimi olmadıktan sonra, eğer sana sadıksa yani kötü bir durum yoksa soğuman yanlış gibi geldi bana. o yüzden dedim kızlarla fotosu olsaydı nasıl olurdu diye. genelde iyilerin kıymeti bilinmiyor, yani kötü olunca kafaya takılıyor daha çok kalpte kalıyor,yanlış anlama sana bişey dedğim yok yani soğumakta insanın elinde değil sonuçta :)

Haklısınız..bana sadık ama belki de ben soğudum işte ondan her seyi batıyor..belki de 2 aydır göremeyince sogudugumu sanıyorum..

Kız konusunu biraz olsun aştım..
Burda bahsetmek istediğim şey ne bilim işte halat cekme gibi salak bi şeyde onu görmem ve soğumamdı..

ooo ilerde (tabi devam ederseniz) daha neler neler görücen
ben bikere az kaldı altıma ediyodum mesela ozaman oda benden soğusun..
zaten soğuyor ayrıl gitsin. ne kendini yor ne onu

Ya kusura bakmayın da konuyu okurken yaşlarınız 24 değilde 17 / 18 gibi geldi. Aslında 24 yaşında daha olgun daha mantıklı düşünüp hareket edeceğiniz yaşlar ama öyle olmamış malesef. Artık belli bir yaştan sonra insanların bazı şeyleri aşmaları gerekiyor. İkinizinde hayatı birbirinizden ibaret değil. Çiftler biraz rahat bıraksın birbirlerini. Fake hesaplarla takip etmeler falan ne gereksiz şeyler. Ayrıca halat çekince biraz soğumuşsunuz falan. Çocuk oyuncağı mı bu? Siz en iyisi ayrılın. Zaten birkez ayrılık girdiyse aklınıza toparlanacağınızı sanmıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Ya yakan top oynasaydı...? Bunu da düşün ve kendini topla bence 😎

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

konu sahibesi darılma bana ama lütfen şu yorumumuda yapımda sıvışım kız

karı kız kesen erkeklerden sogur genelde hatunlarımız. sen halat cekti diye soguyosun

ooo ilerde (tabi devam ederseniz) daha neler neler görücen
ben bikere az kaldı altıma ediyodum mesela ozaman oda benden soğusun..
zaten soğuyor ayrıl gitsin. ne kendini yor ne onu

tüüü rezil.. utanamdan bide anlatıyosunnnn
ne olduda altına ediyodun kız
cokmu? güldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…