sadece konusmak istiyorum

Evet ben de soğuduysam düzelir miyim diye merak ediyorum..

Şöyle bazen ilişkilerden sıkılabiliyor insan bunalıyorsun.. Biraz ondan ayrı kalmayı deneyin kısa bir ara vermek yani.. Eğer onu özlerseniz soğuma hissiniz geçiciymiş sadece o anda kafanızda olan sorunlar yüzünden bunalmışsınızdır soğuma hissiniz ortadan kalkar yok eğer özlemiyorsanız hatta onsuz daha mutlu hissediyorsanız gerçekten soğumuşsunuzdur diye düşünüyorum ben.

Su aralar o aramadan ben aramıyorum ya da gel falan demiyorum..Cok rahatım..buraya geldiğinde de her sey daha net olacak sanırım..
Dediklerinizi düşüncem,cok tesekkürler

Kızlar merhaba yeniden ben,
Sevgilimle 2 aydır görüşemiyoruz hatta 2.5 ay olacak..neyse haftaya buraya gelecekti ya. Bugün konusurken 1 gün gec geleceğini çünkü dersaneye ve işe gitmesi gerektiğini söyledi ben cıldırdım..zaten bayadır görüşemiyoruz falan diye önce sessiz kaldı sonra ben zorlayınca işe gitmezsem o günün parasını da alamicam zaten param yok dedi.tamam dediğin gün gelcem dedi.sonra kapattık.
Ben şimdiye kadar hiçbi şeyin elsikliğini çekmedim Allaha sükür durumumuz iyi sevgilim ise memur cocugu vve babası vefat etti bu sene ve ben sürekli kıt kanaat takılmaktan bunaldım..kpssyle atanamazsa büyük ihtimalle ayrılcaz..napmalıyım ya lütfen yol gösterin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…