!!sadece merak

öyleler ama o kadar aptallar ki karşısındakinin akıllı olabilme ihtimalini bile düşünemiyorlar
Düşünmelerine gerek yok ki
Maalesef bazı hemcinslerimiz inanmaya çoktan hazır
Onlarda bunun farkında
Bu tür adamlar için karşılarındaki insan o kadar değersiz ki, gerek görmüyorlar uğraşıp yalan kurgulamaya

Bunun açılımı hala seni seviyorum aklımda sen varsın
ne yardan ne serden eee söylemesem seni kaybedicem en iyi yalanda bu olur

Bence okadar 'kadın kafasında' inatçı erkek yoktur..:D

pişmanlıklarını dile getirdi ,ben de beklentisi olmasın diye nişanlı olduğmu söyledim..ağladı falan .

Timsah gözyaşısı işte o, ağladı falan değil.
Hatadan döndüm, boşandım artık beraber olabiliriz diyen adam sevinçten ağlayabilir maksimum.
Pişmanlıklarını eşine dile getirsin de bir işe yarasın, gerçi neden dinlesin kadın? Dinleyeni hazırda var.

Seni sevseydi seninle evlenirdi. Net. Şimdi Karısının tadını aldı, bir de seni ağına düşürebilir mi onu düşünüyor. Bırak ağlasın tıyniyetsiz.

anlamıyorum ne demek bunlar,,ben mi yalancıyım?
Estağfurullah.Öyle demek istiyorlar sandım, ben de onu anlamaya çalışıyordum. Bi kaç kişinin daha kafası karışmış orada, ikinci bir üyelik açtığınız sanıldı sonra anlaşıldı sanırım.
Konunuza gelince, kadınlar olarak biz bazen sadece inanmak için öyle şeylere inanıyoruz ki... Ama dışarıdan duygularını katmadan bakanlar görüyor her şeyi... Neden evli kalsın o şekilde zaten, ben aralarında bir şey geçmeyeceğine inanmıyorum , eşine nasıl açıklayacak ki zaten bunu?

Ateşle barut yan yana durmaz :KK53: Aylarca aynı evde olacaklar ama el sürmeyecek hiç bir erkek bunu yapmaz yapamaz rahat duramaz ki kadın da kocasına yanaşır yani. Sanırım kandırılmışsın. :oops:

Back
X