- 8 Şubat 2015
- 1.613
- 5.707
- 358
- Konu Sahibi bubendegilim
-
ben şahsen yüzüne aşkitoştom diyorsunuz diye düşünmüyorumÖff yine başlanmış. Arkadaşım herkesin kocasıyla ilişkisi aynı olmak zorunda mı ya? Yettiniz cidden ben onu gömüyorsam o da sabah bana kemiiğin zaten 80 kg bboşa uğraşma dedi . Size göre onunda benim yüzüme bakamaması lazım. Sürekli aynı tepkileri alıyorum ama ben başan böyleydim o da beni böyle kabul etti. Siz sanıyor musunuz yüzüne aşkitoşkom falan diyorum ? Tamam istediğinizi elbette yazın ama bu konuda onun şikayet ettiğini sanmıyorum. Yüzüne de böyleyim çünkü.
E tamam işte adam da en başından böyleymiş. Siz de böyle kabul etmişsiniz. Şu an şikayet etmeye hakkınız yok, ya boşarsınız ya da oturursunuz. Sizin geçinmeye gönlünüz yok.Öff yine başlanmış. Arkadaşım herkesin kocasıyla ilişkisi aynı olmak zorunda mı ya? Yettiniz cidden ben onu gömüyorsam o da sabah bana kemiiğin zaten 80 kg bboşa uğraşma dedi . Size göre onunda benim yüzüme bakamaması lazım. Sürekli aynı tepkileri alıyorum ama ben başan böyleydim o da beni böyle kabul etti. Siz sanıyor musunuz yüzüne aşkitoşkom falan diyorum ? Tamam istediğinizi elbette yazın ama bu konuda onun şikayet ettiğini sanmıyorum. Yüzüne de böyleyim çünkü.
ama sizin konularinizin hicbirinde esinizin size soyledigi kirici laflar yazmiyor ki. sadece adam yazik allahin adami iste eve para getiriyor sizi cok luks yasatiyor siz de onunla makara yapiyorsunuz gibi butun konulariniz. keske onun size yaptigi saygisizliklari da yazsaniz o zaman daha gercekci yorumlar alirsiniz.Öff yine başlanmış. Arkadaşım herkesin kocasıyla ilişkisi aynı olmak zorunda mı ya? Yettiniz cidden ben onu gömüyorsam o da sabah bana kemiiğin zaten 80 kg bboşa uğraşma dedi . Size göre onunda benim yüzüme bakamaması lazım. Sürekli aynı tepkileri alıyorum ama ben başan böyleydim o da beni böyle kabul etti. Siz sanıyor musunuz yüzüne aşkitoşkom falan diyorum ? Tamam istediğinizi elbette yazın ama bu konuda onun şikayet ettiğini sanmıyorum. Yüzüne de böyleyim çünkü.
Böyle kabul etti, böyle sürer gider anlamına gelmiyor canım. Öyle olsa çoğu kişi boşanmaz, böyle kabul ettim oturam yerimde der. Her olayda amaaan en fazla boşanırım diyorsun, onun da sonsuz sabrı yok, bir gün o ister boşanmak belli olmaz. Kork diye demiyorum, farkına var diyorum sadece. Ben sana çok açık olacağım, sevdiğim birisin, o yüzden borç biliyorum. Sizin evlilik bir yerde fena patlayacak, eğer ikiniz de şu dilinizi tutmayı beceremezseniz fena yüzgöz olacaksınız, dönülmeyecek yola girilecek. Ayrı ayrı bir de psikoloğa gidin, bir gün ayrılsanız bile etkileri kötü olmaz böylece ikiniz için de. Çocuk var arada, birbirinizi yıpratmayın.Öff yine başlanmış. Arkadaşım herkesin kocasıyla ilişkisi aynı olmak zorunda mı ya? Yettiniz cidden ben onu gömüyorsam o da sabah bana kemiiğin zaten 80 kg bboşa uğraşma dedi . Size göre onunda benim yüzüme bakamaması lazım. Sürekli aynı tepkileri alıyorum ama ben başan böyleydim o da beni böyle kabul etti. Siz sanıyor musunuz yüzüne aşkitoşkom falan diyorum ? Tamam istediğinizi elbette yazın ama bu konuda onun şikayet ettiğini sanmıyorum. Yüzüne de böyleyim çünkü.
4 şubesi mi var dedi?tam 4 tane mc imi var yani adamın vay canınaa.adam ultra zengin o zaman.vaktiyle almak istemiştik bir tane de öyle bir fiyatı vardı ki hemen vazgeçtikkk.Etiler Marmaris gibi bı yer canlandı benimde gözümde de ama 4 şubesi var demiş onun çok var
Kız ne mc i ,rezervasyonla mc gidilir mi büyük düşün4 şubesi mi var dedi?tam 4 tane mc imi var yani adamın vay canınaa.adam ultra zengin o zaman.vaktiyle almak istemiştik bir tane de öyle bir fiyatı vardı ki hemen vazgeçtikkk.
kendi mc demedi mi?e o zaman mc nereden çıktı?Kız ne mc i ,rezervasyonla mc gidilir mi büyük düşün
Dalga geçmiş olabilir mikendi mc demedi mi?e o zaman mc nereden çıktı?
Ceycey Bahçeli 7.’de Mcdonals var. Bilirsin. 90’lı senelerde babama onu biz açalım demiştik. Babam “Biz ne anlarız yiyecek içecekten” demiş vazgeçmişti. Onun yerine Hosta Piknik’in yanında Bostan Marketi açtık. Epey güzel iş yaptı. Sonra kapadık.4 şubesi mi var dedi?tam 4 tane mc imi var yani adamın vay canınaa.adam ultra zengin o zaman.vaktiyle almak istemiştik bir tane de öyle bir fiyatı vardı ki hemen vazgeçtikkk.
sana katılıyorum.hayat çok pahalılaştı son 2 yılda.aynı geliri almamıza rağmen geçinemiyoruz.eşim ek iş bakıyor.keşke olsa diyorum.saat kaç da geleceğini haftasonu da çalışacağını asla düşünmüyorum ki şimdi de çalışıyor görevlendiriliyor şehir dışına da yollanıyor sık sık.çocuğunu okutamayan istediği okulda bir anne olarak gerçekten anlayamıyorum ben.anne çalışmıyorsa hele maddiyat da varsa herşeye yeter.ev temizliğine kadın tutarsın araban olur altında çocuğu da alır çıkar gezersin acıkınca yersin bir yer de yemek.arkadaş da kolay bulursun.komşum 4 yıldır tek yaşıyor maddiyatı iyi olmasına rağmen eşi avrupa da çalışıyor kendi de evden çalışıyor 2 çocuğa da bakıyor.çocuklar en iyi eğitimleri alıyorlar mutlular.anne harika bir anne çünkü devamlı peşlerinde.biri bebek çocukların .kadın hiç şikayet etmiyor.benim çocuğumsa ağlıyor burs kazandığım koleje bile gidemiyorum diye.baba devamlı evde olunca mutlu olunmuyor.biz gene iyi durumdayız.okulda 50 tl bulamayan çocuklar var.bir ukulele alamadığı için mahçup olan çocuk var.asıl o baba üzgün o anne üzgünBabalık sadece para vermek değildir ama para vermekte çok mühim bir şeydir.
Hayat şartları çok zor. Dedenen tarla bahçe kalmadıysa pek çok insan gecesini-gündüzüne katıp çalışmak mecburiyetinde kalıyor. Aynı şey çalışan kadın içinde geçerli. İnsan illa ki bir yerlerden fedakarlık yapmak zorunda kalıyor. Şahsen ben çocuğuma iyi bir istikbal verebilmek için bazı şeyleri göz ardı edebilirdim.
Şaka yaptı orda ya :)) MC te kahvaltı ne arar hemkendi mc demedi mi?e o zaman mc nereden çıktı?
o yıllara gittim sen yazınca.emek 8 de oturuyordum bahçeli mekanımızdı.obahçeli 7 zaten yeme içme mekanlarıdır hep.oraya gitme amacı budur.anlamadan da yapılamaz haklısın o işlerCeycey Bahçeli 7.’de Mcdonals var. Bilirsin. 90’lı senelerde babama onu biz açalım demiştik. Babam “Biz ne anlarız yiyecek içecekten” demiş vazgeçmişti. Onun yerine Hosta Piknik’in yanında Bostan Marketi açtık. Epey güzel iş yaptı. Sonra kapadık.
Konu sahibibubendegilim sana yardım edemem ama müdür konusunda İstanbul’daysan eşine güvenilir müdür bulabiliriz. Ama restaurantınız marka bir restaurant ise gelir bizim tanıdıklar. Benim eşim Günay, Sahne gibi mekanlarda müdürlük yaptı. Çevresi çok geniştir.
çocukla ilglenme potansiyeli görülen adamla çocuk yapılmalı, onu diyorum :) (tabi bu da garanti değil, farkındayım)
kendini, erkekliğini, hayatta varlığını kanıtlama tarzı işi olan erkekle evlenip, çocuk yapıp, (gerekirse aileden gelen parasıyla da ezip) sonra adamı değiştirmeye çalışmak...bilemedim.
üstelik konu sahibi anlattı:
adamın çocukluğu hakkında neredeyse fikri yokmuş yani terapiye gidene kadar
aşıktım ölüyordum da demiyor
e o zaman uzun süre çıkmadın, konuşmadın, aşkından ölmüyordun, adamla neden evlendin ? (ben zaten konuya bu soruyu sorarak başlamıştım)
Ceycey bize de yeni bir resepsiyonist işe başladı. Çocuk 2 iş yapıyor. Gündüzleri tur satıyor. Günde 5-6 saat uykuyla duruyor. Dayanabileceğim yere kadar dayanacağım diyor. Bir markete gidiyorsun. 3 parça malzeme alıyorsun. 200 tl az çıkamıyorsun.sana katılıyorum.hayat çok pahalılaştı son 2 yılda.aynı geliri almamıza rağmen geçinemiyoruz.eşim ek iş bakıyor.keşke olsa diyorum.saat kaç da geleceğini haftasonu da çalışacağını asla düşünmüyorum ki şimdi de çalışıyor görevlendiriliyor şehir dışına da yollanıyor sık sık.çocuğunu okutamayan istediği okulda bir anne olarak gerçekten anlayamıyorum ben.anne çalışmıyorsa hele maddiyat da varsa herşeye yeter.ev temizliğine kadın tutarsın araban olur altında çocuğu da alır çıkar gezersin acıkınca yersin bir yer de yemek.arkadaş da kolay bulursun.komşum 4 yıldır tek yaşıyor maddiyatı iyi olmasına rağmen eşi avrupa da çalışıyor kendi de evden çalışıyor 2 çocuğa da bakıyor.çocuklar en iyi eğitimleri alıyorlar mutlular.anne harika bir anne çünkü devamlı peşlerinde.biri bebek çocukların .kadın hiç şikayet etmiyor.benim çocuğumsa ağlıyor burs kazandığım koleje bile gidemiyorum diye.baba devamlı evde olunca mutlu olunmuyor.biz gene iyi durumdayız.okulda 50 tl bulamayan çocuklar var.bir ukulele alamadığı için mahçup olan çocuk var.asıl o baba üzgün o anne üzgün
aynen öyle nihalim.ben sınıf parası toplarken utanıyorum fotokopi parası isterken utanıyorum.basit paralar ama veremeyen çocuklar var.okul mecbur istiyor ben mecbur istiyorum çocuklardan sınıf temsilcisi olarak ama veremeyenler o kadar fazlalaştı ki eski senelere göre.bu çocuklar okulda mutsuz eve gidiyor sağlıklı güzel yemekler yok eksik derslerine kurs yok özel ders yok kitap yok.haftasonu dışarı çıkacak yol parası yok avm de yiyecek mönü parası yok sinema zaten lüks.ödevleri yapacak kişisel pc yok yazıcı yok evlerde.spora gitse malzeme parası yok kıyafet parası yok.baba tüm gün evde olsa ne olacak?Ceycey bize de yeni bir resepsiyonist işe başladı. Çocuk 2 iş yapıyor. Gündüzleri tur satıyor. Günde 5-6 saat uykuyla duruyor. Dayanabileceğim yere kadar dayanacağım diyor. Bir markete gidiyorsun. 3 parça malzeme alıyorsun. 200 tl az çıkamıyorsun.
Bence şöyle bir şey var. İyi karı-koca olmak başka bir şey, iyi ebeveyn olmak başka bir şey. Karı-koca ilişkisi evet romantizm, paylaşım, duygusal bağ..vs gerektiriyor. İyi ebeveyn olmak çocuğun menfaatini herşeyden önde tutmak demek. Ben devlet okulunda da, özel okulda da okudum. İkisinin arasında dağlar kadar fark var. Üzgünüm ama aldığınız her hizmet kalitesi maddiyatla alakalı.
Ceycey bize de yeni bir resepsiyonist işe başladı. Çocuk 2 iş yapıyor. Gündüzleri tur satıyor. Günde 5-6 saat uykuyla duruyor. Dayanabileceğim yere kadar dayanacağım diyor. Bir markete gidiyorsun. 3 parça malzeme alıyorsun. 200 tl az çıkamıyorsun.
Bence şöyle bir şey var. İyi karı-koca olmak başka bir şey, iyi ebeveyn olmak başka bir şey. Karı-koca ilişkisi evet romantizm, paylaşım, duygusal bağ..vs gerektiriyor. İyi ebeveyn olmak çocuğun menfaatini herşeyden önde tutmak demek. Ben devlet okulunda da, özel okulda da okudum. İkisinin arasında dağlar kadar fark var. Üzgünüm ama aldığınız her hizmet kalitesi maddiyatla alakalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?