• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece paylasmak istemistm amacm esimi aldatmak degil

Ooo başlık da değişmiş ama önemli olan duyguların değişmesi şeytana uyulmaması di mi ;)

Karakterli bir adam evli bir kadına musallat olmaz..
Burada ne evlilikler anlatılıyor eşinizin kıymetini bilin...
Sizin hoşunuza gidiyor eski sevgilinizden haber almak yoksa numaranızı değiştirirdiniz..
Biran önce toparlanıp mantıklı düşünmelisiniz..
Aşık olduğunuz kişi hiç karakterli bir profil çizmiyor..

Başlık değişmiş de...

Aldatmak için ille gidip adamla birlikte olmak gerekmiyor...

"Amacım aldatmak değil" yazınca evli halinizle eski sevgilinizle görüşmüş olmuyor musunuz?

Eşiniz gidip başka kadınlarla yatmasa...

Ama onlarla görüşse kadın onu "davet etse" sizi aldatmış olmayacak mı?

Adam şimdi nerede neyle uğraşıyor eve ekmek getireyim diye kim bilir...

Eşi eski sevgilisiyle görüşüyor ama amacı aldatmak değil çünkü yatmayınca aldatma olmuyor.

Hey Allahım aklımızı koru... :KK12:

Onu cok sevmistim herseyi karsima almistim suanda hala ariyor senden mahrum kaldim ama sesinden mahrum etme beni yoksa olurum diyor seni cok sevdim hic aldatmadim yemin ederim diyor bizi kiskananlar yapti onlarin iftirasi diyo biz cok kiskanilan ozenilen bi iliski yasamistik herkes bize ozenerek bakiyordu keske bizimde boyle iliskimiz olsa diyorlardi benim baskasiyla evlenmem herkesi sok etti evleniyorum dedigim herkes kim ferhatlami diye sordu bu soru bile o zamanlar cok canimi acitti esim cok iyi bi insan uzerime titriyor beni cok seviyor bunu biliyorum hissediyorum ama aklimin bi kosesindende onu atamiyorum acaba dogruyumu söylüyor aldatmadimi diye dusunuyorum bu dusunceden kendimi uzaklastiramiyorum bazen daliyorum onunla yaptiklarimiz geliyor aklima esim soruyor ne oldu diye yok bisi diyorum esimi seviyorum ama ne bileyim o çok baskaydi benim icin
Adam seni aldatmış.Gerçekten aldatmasa ne yapar eder daha o zamanlar kendini aklardı.Veya farzxedelim ki aldatmadı nolcak.Evlenmişsin ya.Kocamı seviyorum diyorsun nasıl bir sevgi bu.Haysiyeti olan,gururu olan doğru dürüst adam EVLİ BİR KADINA,BAŞKASININ NAMUSUNA GÖZ KOYMAZ ARAMAZ.Kendi bacısına yapsınlar bakalım.

Sen gerçekten haddini bildirseydin,değil aramak,yolunyörenden geçemez,adını anamazdı.Emin ol erkek arkadaşlarına muhabbetini yapıyordur gevrek gevrek gülerek,bak yaa hatunun aklında hala ben varım.İki güzel kelam ettim karıştırdım aklını.

O çok başkayımış.Hee çok başkaydı.Sevgisine sahip çıkmadı,seni aldattı çok başkaydı gerçekten.Yapmayın Allah aşkına ya.Evlilik kurumu bu kadar basit mi.Noluyor,zamanında çok sevince ahlak evliliğe kocaya saygı askıya mı asılıyor.Bir insan yanında eşi varken elin adamını nasıl düşünür.Napıcaksın.Boşan git ona.Hevesini alsın,sonra da desin ki,sen düzgün kadın olsan kocan varken benle konuşmaz bana gelmezdin.
Kusura bakma gerçkelr acıdır.

Adam iyiymis kotuymus şunu yapmış bunu yapmış boşver artık. Evlisin. Evlendigin andan itibaren donup arkana bakmaman gerek. Eşine yuvana odaklan.

Bu kafayla evli kalma sen yaa. Yazık kocana.... kocan duysa, bu yazdıklarını okusa nolur tahmin edebiliyormusun acaba????

Artik kimse yorum yapmasin istemiyorum yeterince gozumu actiniz tesekkur ederim hepinize iyi kinusanada kotu konusanada numarami degistirdim bugun birdahada onunla asla konusmam bendeki sanirim bi takintiydi ama kocami seviyorum sizi kizdirdigim icin kusura bakmayim bugun harika bi sofrayla karsiliycam esimi bundan sonrada sadece o olacak benim icin kusura bakmayin kizlar

Artik kimse yorum yapmasin istemiyorum yeterince gozumu actiniz tesekkur ederim hepinize iyi kinusanada kotu konusanada numarami degistirdim bugun birdahada onunla asla konusmam bendeki sanirim bi takintiydi ama kocami seviyorum sizi kizdirdigim icin kusura bakmayim bugun harika bi sofrayla karsiliycam esimi bundan sonrada sadece o olacak benim icin kusura bakmayin kizlar
Hakkında hayırlı olanı yapmış olursun böyle davranarak..
Umarım bu şekilde devam edersin..

Söylenecek Çok şey varda Uzatmıcam.
Eski Sevgiliniz,ADAM Olsaydı Sizi 6 Sene boyunca Oyalamazdı.. Eski Sevgiliniz ADAM Olsaydı Evli bir kadını aramazdı...Sadece Heyecan Peşinde. Eğer kanarda hata Yaparsanız hüsrana Uğrarsınız...

M
Söylenecek Çok şey varda Uzatmıcam.
Eski Sevgiliniz,ADAM Olsaydı Sizi 6 Sene boyunca Oyalamazdı.. Eski Sevgiliniz ADAM Olsaydı Evli bir kadını aramazdı...Sadece Heyecan Peşinde. Eğer kanarda hata Yaparsanız hüsrana Uğrarsınız...

Numarami değiştirdim bugun demiştim az öncede haklisiniz hepinizde esim beni seviyor ona sadik kalicam omrumun sonuna kadar

kocanızın karşısına çıksa bak eşinle düzünli konuşuyorum.ahanda kayıtları dese, dese de dese ne olur acaba? ne konuma düşürsiniz

Evlenen kadın yada erkek nedense çok kıymetli oluyo..Ama çoğu kadın da tecrübe etmiştir ki evlenince eski sevgili art niyetliyse yalvar yakar olur..Hazır evlisin, evlenmeden olmaz demezsin diye düşünüyodur niyet bu bi süre sonrada başından kolayca atacak yada sen bisüre sonra vazgeçiceksin o şantaj yapacak ..Aklını başına al bence seni seven kocanın gururunu da ezdiriyosun...O başkaydı demişsin bide nesi başkaydı aldatmış,sevmemiş,şimdide senin aklını çelip yuvanı yıkmaya çalışıyo sevse evlenen kadına bakar mı ya seni düşünüp vazgecerdi sevseydi uyan bence ve bi an önce defet başından..

hala onun hakkında yazmanız bile hata es kaza eşiniz bu konuyu okusa yıkılır..eşinize sadık kalma kararı doğru bir karar.

şimdi siz başkasınınsız diye kıymete bindiniz .Eşinizden boşanıp onunla sevgili olsanız yine kıymetiniz kalmayacak aynı tas aynı hamam .
Erkekler menfaatleri icabı çok tatlı dilli olabiliyorlar sakın ha sakın kanmayın .

Aldattı ya da aldatmadı bu saatten sonra ne fark eder sizin onunla görüşmeniz bile eşinizi aldatmak sayılır. Eşiniz eski kız arkadaşı arasa cevap verse ne düşünürsünüz eşiniz hakkında. Yeminler etse ne evlisiniz artık ve buna göre davranmalısınız madem eşinizi sevmiyordunuz neden evlendiniz bana intikam ve onu üzmek için evlendiniz gibi geldi ve bu o insanı kandırmaktır. İçimde ona hisler var düşünüyorum diyorsunuz o zaman eşinizden ayrılın onunla evlenin yok yapamam güvenmiyorum diyorsanız numaranızı değiştirin başkasının adına hat alın ya da numaranızı numara öğrenme yerlerine kapattırın ulaşamasın istemedikten sonra bunu yaparsınız görüştükçe aklınızdan çıkmayacak çünkü.

Kolay yorum yapmam ama oyle bi insana karsi hala nasil icinizde biseyler barindiriyorsunuz.yazik cidden.hep pis adamlar seviliyor.sasmamak lazim hayatim mahvoldu konularina..silkelenin lutfen

M

Numarami değiştirdim bugun demiştim az öncede haklisiniz hepinizde esim beni seviyor ona sadik kalicam omrumun sonuna kadar
süper yapmıssın inan dogru yoldasın asla bu yoldan ayrılma:KK9:insallah yavrularınızda olur ozaman hersey daha güzel olur gercek sevgi evlat sevgisiymiş gercek askın o olacak.:KK73:hadi insallah

Back
X