- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.577
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam seni aldatmış.Gerçekten aldatmasa ne yapar eder daha o zamanlar kendini aklardı.Veya farzxedelim ki aldatmadı nolcak.Evlenmişsin ya.Kocamı seviyorum diyorsun nasıl bir sevgi bu.Haysiyeti olan,gururu olan doğru dürüst adam EVLİ BİR KADINA,BAŞKASININ NAMUSUNA GÖZ KOYMAZ ARAMAZ.Kendi bacısına yapsınlar bakalım.Onu cok sevmistim herseyi karsima almistim suanda hala ariyor senden mahrum kaldim ama sesinden mahrum etme beni yoksa olurum diyor seni cok sevdim hic aldatmadim yemin ederim diyor bizi kiskananlar yapti onlarin iftirasi diyo biz cok kiskanilan ozenilen bi iliski yasamistik herkes bize ozenerek bakiyordu keske bizimde boyle iliskimiz olsa diyorlardi benim baskasiyla evlenmem herkesi sok etti evleniyorum dedigim herkes kim ferhatlami diye sordu bu soru bile o zamanlar cok canimi acitti esim cok iyi bi insan uzerime titriyor beni cok seviyor bunu biliyorum hissediyorum ama aklimin bi kosesindende onu atamiyorum acaba dogruyumu söylüyor aldatmadimi diye dusunuyorum bu dusunceden kendimi uzaklastiramiyorum bazen daliyorum onunla yaptiklarimiz geliyor aklima esim soruyor ne oldu diye yok bisi diyorum esimi seviyorum ama ne bileyim o çok baskaydi benim icin
Hakkında hayırlı olanı yapmış olursun böyle davranarak..Artik kimse yorum yapmasin istemiyorum yeterince gozumu actiniz tesekkur ederim hepinize iyi kinusanada kotu konusanada numarami degistirdim bugun birdahada onunla asla konusmam bendeki sanirim bi takintiydi ama kocami seviyorum sizi kizdirdigim icin kusura bakmayim bugun harika bi sofrayla karsiliycam esimi bundan sonrada sadece o olacak benim icin kusura bakmayin kizlar
Söylenecek Çok şey varda Uzatmıcam.
Eski Sevgiliniz,ADAM Olsaydı Sizi 6 Sene boyunca Oyalamazdı.. Eski Sevgiliniz ADAM Olsaydı Evli bir kadını aramazdı...Sadece Heyecan Peşinde. Eğer kanarda hata Yaparsanız hüsrana Uğrarsınız...
süper yapmıssın inan dogru yoldasın asla bu yoldan ayrılmaM
Numarami değiştirdim bugun demiştim az öncede haklisiniz hepinizde esim beni seviyor ona sadik kalicam omrumun sonuna kadar