- 3 Eylül 2014
- 126
- 54
- 38
Kocası eve gelse musluk bozuldu tamirci cagirdim diyebilir meselaböyle kalakaldim...
Eve almak mi?
Kocasi erken döndü diyelim, aciklamasi nasil olsun. Bence siz onu da yazin ki konu sahibi isini garantiye alsin...
biz niye kusura bakalım, haksızlığı eşine yapmışsın bize değil. biz sadece uyarıyoruz, haklı olarakArtik kimse yorum yapmasin istemiyorum yeterince gozumu actiniz tesekkur ederim hepinize iyi kinusanada kotu konusanada numarami degistirdim bugun birdahada onunla asla konusmam bendeki sanirim bi takintiydi ama kocami seviyorum sizi kizdirdigim icin kusura bakmayim bugun harika bi sofrayla karsiliycam esimi bundan sonrada sadece o olacak benim icin kusura bakmayin kizlar
Benim tam 6 senelik bi iliskim vardi evlenmeye karar vermistik ben tatilr gittigimde baska bi kizla birlikte olmus geri döndüğümde kuaforume gitmistim benim kuaforumun ciragiymis hemde onunla bulusacagim icin saclarima fon cektirmeye gittigimde ogrendm o gun bulusmaya gitmedim cunku aldatildigimi öğrendim telefonlarini acmadim defalarca karsima çıktı hic bi aciklama yapmadan bitti dedim... cok israr etti be aldatildim icin bitirdigimi söyledim yalanladi yok oyle birsey dedi ben inanmadim 6 ay hic konusmadim o haber yolladı herzaman biz ayrilinca duydum ki daha öncede cok kez aldatmis o sırada birisi cikti karsima onunla bsiler basladi ve bir sene icinde evlendik benim dgunumden on gun once kacalim o adamla evlnme 6 senemizi mahvetme dedi seviyordum ama yapamadim kaçmadım evlendim hala beni ariyor cok arama dedim farkli numaralardan bana ulasiyor icimde hala ona karsi birseyler bitmedi ama esimide uzmek istemiyorum ben napicami bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?