sadece paylasmak istemistm amacm esimi aldatmak degil

Boşverin o arayan adamı onca yıl sizi aptal yerine koyarken(alınmayın adama kızıyorum) aklı nerdeymiş?'! numaranızı değiştirin alışkanlıktan arıyordur ya da can sıkıntısından asla yuvanızı bozmayın. siz de biraz zaman geçsin sakin kafayla düşünün derim öyle birisinin nesini seveceksiniz insan bazen seviyorum sanıyor

Sevgiliniz iğrenç ötesi bir varlikmis. Başkasının nikahindaki kadını hangi hakla arıyor.Madem bu kadar seviyodu ne demeye o haltlari yemiş Sizde yüz vermeyin şuna hiç bir şekilde konuşmayin. Artık evlisiniz. Esinize karşı haksızlık yapmayın nolur. Yazık değil mi adama. O konusaydi eski sevgilisiyle siz istermiydiniz.

biz niye kusura bakalım, haksızlığı eşine yapmışsın bize değil. biz sadece uyarıyoruz, haklı olarak

eski sevgiliniz sizi aldatmamış olsa ne yazar siz artık evli bir insansınız hem bu telefonla konuşurken eşinize yakalansanız güveni sarsılır ayrıca evli bir kadını rahatsız eden erkekten ne fayda gelir belliki heyecan arayan bir tip ....

Sen esinden vazgecip ona gitsen nolcak esini benim icin biraktin benide baskasi icin birakirsin dicek

Cok sert bir dille uyar olmadi esine soyle rahatsiZ edildigini
Dahada olmazsa sikayet et dicemde senin gonlun onda beni dinlemezsin ki

Ulan kalıbınıza nasıl sığıyorsunuz?
İçimde birşeyler bitmedi ama kocamıda üzmek istemiyorum..
Bu nedir yaa
Evlenmeseydin arkadaş o zaman kocasını üzmek istemiyormuş..
Öbür adama had bildirmek için sırf peşinizden koşsun diye evlendiniz heralde..
Umarım kocanız herşeyin farkına varır..

Ben o şeref yoksunu mahluğun suratına tükürürüm.Tam bir iblismişki senib düğün zamabı aklını çelmeye uğraşmış sakın aldanma derim.ayy cok sinirlendim şuan da bak..

Aldatilmanin ne kadar agir birsey oldugnu biliyorken bunu esinize de yasatmayin,
Sadece gorustugnuzu bile ogrense guveninin nasil derinden sarsilacagini dusunun...

eger akliniz her seye ragmen eskisinde ise bosanin,
esinizi seviyorsaniz numaranizi degistirin ve cok sert bir dille onu reddedin.
Kafanizin karışık oldugunu anladiysa bu yuzden israr ediyor olabilir...

Uff hadi ya hak etmssniz biraz. Oçırağın yerine geçmek gibi bişey bu düsünce

Madem seviyordunuz, tam emin değildiniz yaşanılanların doğru olup olmadığından keşke evlenmeseydiniz.
Eşinizin suçu neydi.Birde bu durumda evliliğinizin sürmesi ne kadar sağlıklı olur bilinmez.
Çocuk falan düşünmeyin kafanızda herşeyi netleştirmeden.Bir başkasınıda günahına girmeyin olan çocuklara oluyor böyle durumlarda..
Ayrıca konudan rahatsızsanız eşinizi sahiden seviyor yada saygı duyuyorsanız numaralarınızı değiştirin veya net bir cevap verin.
Allah kolaylık versin.
Bazen bazı şeyler bizim elimizdedir.Ama bazen yaşanılanlar yanlışta olsa memnun olabiliyoruz ,vazgeçemiyoruz yapılanlardan..

Tabi ki sizi aldatti. Sizinle birşeyler yasayip sana layık değilim diyecek.. Bunu bir erkege sorun lütfen. erkeklerin mantığı bu...klasik yalanlar... Kanmayın ama karar sizin hayat sizin.

Esiniz size karsi iyi mi?sewip sayiyor musunz?bazen askin hissettirdikleri sadece kipirtilar mutluluklar olmaz facialarla da gelebilir ask..ki sizinki ask bile degil bence gecmisiniz sadece dusunduruyor bu kadAr..ayaginizi denk alin hayata karsi..ewlenmissiniz -ki esiniz problemli degilmis anlattiginiz kadariyla onu hak etmeye calisin.hala 6sene gecirdim diye hesap yapiyorsaniz soyleyeym bu gidisle omrunuzu de harcarsiniz o adam icin.. Mesafenizi koyun derim..sahip olduklarinizin farkina warin we sukredinn yoksa aile faciasi yasayabilirsiniz..

Madem kafanız karışıktı evlenmeyecektiniz. Eşinizin suçu günahı ne şimdi bırakıp giderseniz? Eşinize olduğunuzdan daha fazla yaklaşın bence. Daha çok birlikte zaman geçirin. Aklınızı sadece eşiniz kurcalasın, başkası değil.

al iste basina bela
erkekler neden namus yuzunden katil oluyolar yavas yaavs anliyorum galiba
bosan arkadasim ondan sonrada ne istiyorsan yap ister zina yap ister 40 gun 40 gece dugun ama kocani gunaha sokma,ah alma ..

ne güzel bir yuva kurmussun. eğer herşey yolundaysa kafanı kimsenin allak bullak etmesine izin verme şeytana uyma . o adam olsaydı zaten evli bir kadını aramazdı ve seni sevseydi gerçekten aldatmazdı akıllı ol biraz lütfen !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…