- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
10 kere beğendimHicbir seye kizmiyorum da hatunlarin safligina çok kiziyorum. Sevgili konu Sahibi saniyor ki oteki cibiliyetsiz onun askindan ölüyor unutamiyor aci cekiyor. Yok annem adam catir cutur sevisiyor ve hayatina devam ediyor emin ol. Seni aramasinin tek sebebi de senin onunla değil esinle sevisiyor olmandir. Zira erkeklerin egosu malum organlarina bağlı. Ustelik evli olman onun işine gelir. Hem sevisir hem sorumluluk almaz oh mis. Sen ona ben bosanicam seninle evlenicem de aramayi birakir zaten emin ol.
Bi saf olmayin artik yav. Yil olmus 2015 hala beni unutmadı ölüyor aşkından bik bik. Yav he.
Hem beni baskalariyla aldatti diye ayrildim diyorsun,hemde seni aldatan adamla esini aldatiyorsunBenim tam 6 senelik bi iliskim vardi evlenmeye karar vermistik ben tatilr gittigimde baska bi kizla birlikte olmus geri döndüğümde kuaforume gitmistim benim kuaforumun ciragiymis hemde onunla bulusacagim icin saclarima fon cektirmeye gittigimde ogrendm o gun bulusmaya gitmedim cunku aldatildigimi öğrendim telefonlarini acmadim defalarca karsima çıktı hic bi aciklama yapmadan bitti dedim... cok israr etti be aldatildim icin bitirdigimi söyledim yalanladi yok oyle birsey dedi ben inanmadim 6 ay hic konusmadim o haber yolladı herzaman biz ayrilinca duydum ki daha öncede cok kez aldatmis o sırada birisi cikti karsima onunla bsiler basladi ve bir sene icinde evlendik benim dgunumden on gun once kacalim o adamla evlnme 6 senemizi mahvetme dedi seviyordum ama yapamadim kaçmadım evlendim hala beni ariyor cok arama dedim farkli numaralardan bana ulasiyor icimde hala ona karsi birseyler bitmedi ama esimide uzmek istemiyorum ben napicami bilmiyorum...
ayyyy cok yasayin emi ,bu yoruma bayildim ,tekrar tekrar okuyup guluyorumHicbir seye kizmiyorum da hatunlarin safligina çok kiziyorum. Sevgili konu Sahibi saniyor ki oteki cibiliyetsiz onun askindan ölüyor unutamiyor aci cekiyor. Yok annem adam catir cutur sevisiyor ve hayatina devam ediyor emin ol. Seni aramasinin tek sebebi de senin onunla değil esinle sevisiyor olmandir. Zira erkeklerin egosu malum organlarina bağlı. Ustelik evli olman onun işine gelir. Hem sevisir hem sorumluluk almaz oh mis. Sen ona ben bosanicam seninle evlenicem de aramayi birakir zaten emin ol.
Bi saf olmayin artik yav. Yil olmus 2015 hala beni unutmadı ölüyor aşkından bik bik. Yav he.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?