sadece paylasmak istemistm amacm esimi aldatmak degil

Biraz mantıklı düşünsen,elinin altındayken seni aldatan bir adamdan,başkasıyla evliyken birşey beklemezdin.
Onunla evlenecek durumdayken seni aldatmış,evlenmiş olsaydınız yine aldatılacaktın.
O defteri tamamen kapatıp eşine odaklan,senin için en doğrusu bu olur.

aman gecsin bu ayakları...
kuş kafesden ucunca adam olurlar zaten.
evlenmişiniz. yuvanıza odaklanın. ve o telefon hattınızıda bi zahmet değiştirin!!!!

sürekli değiştirdiğin numaranı nasıl buluyor demek ortak arkadaslarınız var onlar veriyor irtibatı tamamen koparmalısınız şu an ki eşinizin sucu ne peki anlayamadım:KK20:

kocanızın karşısına çıksa bak eşinle düzünli konuşuyorum.ahanda kayıtları dese, dese de dese ne olur acaba? ne konuma düşürsiniz

Evet konu sahibi, bu yoruma katilmamak elde değil. O adam! ki adam değil ama bu hareket ondan beklenir. Hem eskisinden olursun hem de yenisinden.
Birak su 6 yil laflarini.. sen evlisin. Namusunla otur....

ne kadar çoğaldı kocasını aldatan konular. ne hale geldi dünya. kocanın koynundayken onla yaptıklarını mı hatırlıyorsun bir de ayıp ya karakter vicdan sizde gelişmemiş galiba daha

Bence yüz yüze buluşup konuşun.
Ama dışarda gören olursa eşinle sorun yaşayabilirsin.
Eşin sehirdisina çıkıyorsa o sehirdisindayken gizlice diğerini eve alabilirsin. Daha rahat konuşursunuz.
Komşulara dikkat et
:KK57::KK57::KK57::KK57: böyle kalakaldim...

Eve almak mi?
Kocasi erken döndü diyelim, aciklamasi nasil olsun. Bence siz onu da yazin ki konu sahibi isini garantiye alsin... :110:

M

Numarami değiştirdim bugun demiştim az öncede haklisiniz hepinizde esim beni seviyor ona sadik kalicam omrumun sonuna kadar

numaranızı değiştirince nasıl bulabiliyor arkadaş çevren vermez çünkü artık evli olduğunu biliyorlar rahatsız olacağını bile bile neden versinler? o nasıl buluyor numaranızı değiştirince öğrenilen yerler var ama kapattırırsanız çıkmıyor vermiyorlar ayrıca kendi isminize almayın eşinizin filan adına alın.

Sizi hiç aldatmanış olsa nolucak baştan iyice araştırıp karar verseydiniz aklınızdan çıkartıp da evlenseydiniz de o adama yazık etmeseydiniz..ayrıca aldattı ya da aldatmadı o önemli değil şu an yaptığı tam bi karaktersizlik k. Bakmayın ama sizi gerçekten sevse rahatsız etmezdi evliliğinizde sorun olmazdı ne demek bari sesinden mahrum etme evlisiniz siz defolsun başkalarını bulsun gerçekten çok kızıyorum böylelerine ne yazacağımı bile şaşırdım yani..

nedense hepte bölelerine hep iyi koca denk gelio bizler azımızla kuş tutsak yaranamak anam aldatmakmı lazım ola

Benim tam 6 senelik bi iliskim vardi evlenmeye karar vermistik ben tatilr gittigimde baska bi kizla birlikte olmus geri döndüğümde kuaforume gitmistim benim kuaforumun ciragiymis hemde onunla bulusacagim icin saclarima fon cektirmeye gittigimde ogrendm o gun bulusmaya gitmedim cunku aldatildigimi öğrendim telefonlarini acmadim defalarca karsima çıktı hic bi aciklama yapmadan bitti dedim... cok israr etti be aldatildim icin bitirdigimi söyledim yalanladi yok oyle birsey dedi ben inanmadim 6 ay hic konusmadim o haber yolladı herzaman biz ayrilinca duydum ki daha öncede cok kez aldatmis o sırada birisi cikti karsima onunla bsiler basladi ve bir sene icinde evlendik benim dgunumden on gun once kacalim o adamla evlnme 6 senemizi mahvetme dedi seviyordum ama yapamadim kaçmadım evlendim hala beni ariyor cok arama dedim farkli numaralardan bana ulasiyor icimde hala ona karsi birseyler bitmedi ama esimide uzmek istemiyorum ben napicami bilmiyorum... :KK43:
Sen bu olayda bir yerde çok büyük bir hata yapmışsın.. O da; kalbinden birini tamamen söküp atmadan başka bir adam ile ilişkiye başlamak hatta ve hatta evlenmek olmuş. :KK43: Durumun tamamen yaptığın bu hatanın olağan sonucu. Artık yapman gereken en iyi şey eşine ve evliliğine yazık etmemek olur. Eski sevgilinin ne mal olduğu da ortada daha fazla yanlışlara sürüklenmemek için 2 kere düşünüp 1 kere hareket et bence çünkü bazı hataların dönüşü olmuyor bu hayatta ne yazıkki. Eşinin yerinde sende olabilirdin bunu asla ama asla aklından çıkarma..

Ne diyeyim bilemedim ama konunuz iğrenç...
Aynı şeyi eşiniz yapsaydı kendiniz ne durumda olurdunuz..
Lütfen eşinizden ayrılın ve o adamla be halt yerseniz yiyin, eşinize yazık!!!

Benim tam 6 senelik bi iliskim vardi evlenmeye karar vermistik ben tatilr gittigimde baska bi kizla birlikte olmus geri döndüğümde kuaforume gitmistim benim kuaforumun ciragiymis hemde onunla bulusacagim icin saclarima fon cektirmeye gittigimde ogrendm o gun bulusmaya gitmedim cunku aldatildigimi öğrendim telefonlarini acmadim defalarca karsima çıktı hic bi aciklama yapmadan bitti dedim... cok israr etti be aldatildim icin bitirdigimi söyledim yalanladi yok oyle birsey dedi ben inanmadim 6 ay hic konusmadim o haber yolladı herzaman biz ayrilinca duydum ki daha öncede cok kez aldatmis o sırada birisi cikti karsima onunla bsiler basladi ve bir sene icinde evlendik benim dgunumden on gun once kacalim o adamla evlnme 6 senemizi mahvetme dedi seviyordum ama yapamadim kaçmadım evlendim hala beni ariyor cok arama dedim farkli numaralardan bana ulasiyor icimde hala ona karsi birseyler bitmedi ama esimide uzmek istemiyorum ben napicami bilmiyorum... :KK43:

Numaranızı değiştirmeyi denediniz mi ?

İnsana rahat batıyor bazen. Çok vazgeçemeyecek gibiyseniz, boşanın sonra ne isterseniz yapın.. Çözüm çok basit aslında. Kendinizi çıkmaza sokmanıza gerek yok.

Back
X