Sadece pozitif olanlar yazarsa sevinirim

Annelikyolu

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2024
275
99
13
Merhaba, bu başlığı açmamın sebebi tecrübelerinizi öğrenmek. Aşağıdaki sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim 🙏

Kaçıncı denemenizdi?
Nerede tedavi gördünüz?
Olumsuz denemelerden sonra doktor değiştirdiniz mi?
Kaç yumurta toplandı, kaçı döllendi?
Kaçıncı gün embriyonuz tuttu?
Belirtileriniz nelerdi?

Merhaba canım ben dün pozitif haberini aldım çok şükür 🙏🏻
2. Denememdi
Kocaeli konak hastanesinde tedavi görüyorum ama doktorum medikalparkta
Olumsuzdan sonra doktor değiştirmedim
37 yumurta toplandı toplamda 30 tanesi döllendi en sağlıklı 7 tanesi 5. Ve 6. Gün donduruldu
5. Gün embriyosu transfer edildi çift. Artık tek mi tuttu çift mi henüz bilmiyoruz.
Hiçbir belirtim olmadı desem yeridir. Sadece transferden sonraki 4 ve 5 günler akşamları sıcak basması oldu ve göğüs hassasiyeti. Ne yerleşme kanaması oldu ne kasık ağrısı hiçbirini yaşamadım.
Yarın tekrardan kan verip yükselişe bakıcaz inşallah güzel yükselir🙏🏻🫶🏻

Merhaba, ben biraz zor bir vakaydım buna rağmen 2. ve 3. tarnsferlerimde hamile kaldım fakat biri kimyasal biri de düşük oldu. 4. transferimde çok şükür kızımı kucağıma aldım. 4 yumurta toplandı, 3'ü döllendi. 2'si 5. gün embriyosu olarak donduruldu ve bir tanesi tuttu.

İlk tedavimi İstanbul Tüp Bebek Merkezi'nde, 2.yi Şişli Memorial'da, 3.'yü Amerikan Hastanesi'nde (burada transfere gidemedik döllenme bile olmadı) oldum. Son 2 tedavim ise Sens Üreme Sağlığı Numan Beyazıt. 2. bebek için kısmet olursa yine Numan Beye giderim.
Gebelik belirtilere gelince benim hiç ama hiç belirtim olmadı. Sadece 10. gün çok az pembe leke ve bel ağrım oldu. Bunun dışında belirtim olmadı.
Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin İnşallah.

Merhaba, bu başlığı açmamın sebebi tecrübelerinizi öğrenmek. Aşağıdaki sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim 🙏

Kaçıncı denemenizdi?
Nerede tedavi gördünüz?
Olumsuz denemelerden sonra doktor değiştirdiniz mi?
Kaç yumurta toplandı, kaçı döllendi?
Kaçıncı gün embriyonuz tuttu?
Belirtileriniz nelerdi?
İlk deneme
Novafertil tüp bebek merkezi
21 -7 döllendi
3. Gun 8 hücreli 2 transfer ikiz gebelik 🤲
Hiç belirti olmadi öyle basım bile ağrımadı yani , hiç bulantı dönemleri geçirmedim
20. Hafta da reflü yaşadım sadece

Kocaeli Umuttepe Egitim ve Arastirma Hastanesi
1. Deneme
12 yumurtadan 7 embriyo olustu, 4. gun donduruldu, transfer zamani cozdurulup 5. Gune getirildi 3 tanesi, 1 i transfer edildi, kalan 2 si yine donduruldu
En belirgin belirtim sanirim bel agrimdi, transferin 5. gunu cok kotu belim agridi 2 gun surdu, goguslerim hassaslasti ve buyudu, kasiklarimda hafif batmalar oldu
6. gunde pozitif gorup artisi takip ettim, nasipse haftaya keseyi gorecegim insallah
Allah isteyen herkese nasip etsin en yakin zamanda ❤️

Merhaba canım ben dün pozitif haberini aldım çok şükür 🙏🏻
2. Denememdi
Kocaeli konak hastanesinde tedavi görüyorum ama doktorum medikalparkta
Olumsuzdan sonra doktor değiştirmedim
37 yumurta toplandı toplamda 30 tanesi döllendi en sağlıklı 7 tanesi 5. Ve 6. Gün donduruldu
5. Gün embriyosu transfer edildi çift. Artık tek mi tuttu çift mi henüz bilmiyoruz.
Hiçbir belirtim olmadı desem yeridir. Sadece transferden sonraki 4 ve 5 günler akşamları sıcak basması oldu ve göğüs hassasiyeti. Ne yerleşme kanaması oldu ne kasık ağrısı hiçbirini yaşamadım.
Yarın tekrardan kan verip yükselişe bakıcaz inşallah güzel yükselir🙏🏻🫶🏻
İnşallah her şey gönlünüzce olur🥰

Bende bu ay gireceğim inşallah yada bayramdan sonra yaş 40 amh düşük ama yumurtam var sürece çok hakim değilim doktoruma güveniyorum siz İstanbul’da mısınız ben Acıbadem de olacağım akışlarda soru işareti muhakkak var ama pozitif düşünmek istiyorum

Back
X