Sadece primle çalışmak

Bence boşverin o işi

ASLA ASLA ASLA... hiçbir zaman mutlu olmazsınız sürekli satış beklenir sizden bugun sattın mı, satacak mısın, ne kadarlık sattın sürekli bu sorular sürekli gerginlik işi kaçırdığın an satamadı, yapamadı, pazarlayamadı denir. yüzüne söylenmese de hissedilir. sattığın an senden iyisi olmaz satamadığın an ne işe yarıyorsun bakışı atılır. mobbingin alası oluyor. benim psikolojim bozuldu 1 sene toparlayamadım kendimi

Satış yetenek işi.
Kimi çok iyi pazarlıyor,bir satacakken üç satıyor.
Kimi de itici oluyor.
Yani bu biraz size bağlı.
Çok ısrardan ben kaçarım mesela.
Aynen bazıları inandırıcılıktan çok uzak ve ısrarcı tipler olunca ben direkt mağazayı terk ediyorum. Bi tanesi vardı hala aklımda kalmış mesela bi ürün sordum bilgi almak için bilgisi yok belli sonra durdu düşündü daha dün sattım bi ablaya kendisi çok memnun kalmış falan dedi dün sattığın bir mal için hemen gelip sana çok memnun kaldım diyecek işi gücü bırakıp öyle mi sonra çıktım ordan

kabul etmeyin. babanızın işi de olsa maaşsız sadece primle iş mi olur o kadar emeğe yazık babasını oturtsun çalıştırsın prim parasına.

O ne öyle ya? Bir kere asgari ücret kesin vermek zorunda. Yoksa suç diye biliyorum . Suç değil mi ya ?
Asgari ücret + prim olmalı .

Kabul Etmeyin sadece Prim sistemi hiç mantıklı değil

Çok stresli ve kalitesiz iş, adam size boş vaadler vermiştir, kanmayın

Epey zor görünüyor. Yani bi günü bi gününe uymayabilir, bazen çok satış yapar bazen hiç yapamayabilirsiniz. Çok dengesiz ve dalgalı bi gelir olabilir vs vs....

Bence kabul etmeyin. Hadi her ay satış yapabilseniz bile (-ki öyle bir şey olmaz), bir sefer atıyorum 3000 lira kazancınız olacak başka bir sefer 1000 lira. Böyle geçinmeniz de zor olur, performansınız da verimsiz olur. Onu geçtim böyle bir işveren primlerinizi de geç yatırır bence.

Bencede kabul etmeyin. Sadece primle olur mu bu işler ne kadar kazanacağınızı bilmeden zor

Sadece prim olacaksa gider kendi isimi yaparim. Neden emir altinda olayim ki.

Boyle bir is ben de bulmuştum kabul etmedim tabiki. Hani sigorta arti yari asgari ucret bile dese kabul edecektim o derece issizdim. Ama sadece primle calistiktan sonra otururum evimde. O ay par kazandim mi kazanmadim mi kaygisi mi cekecegim bir de. Veya gider pazara tezgah acarim o riski aldiktan sonra. Sabah aksam mesai yapmaya ne gerek var.

Otomotivler iyi oluyor bence. Yani bir arkadasim calisiyordu. O cok rahat geciniyordu o donem..ikimiz de ev kredisi oduyorduk evli cocukluydik fln ama ben gidim gidim herseyin hesabini yaparken o cok rahatti. Maasini sormadim hic ayip olur diye ama iyi aliyordu demekki.

Boş verin bence
Maaş yok sigorta yok yemek parası bir şey yok
Kesin ve net çalışma saatleri yok
Primde prim deyip durmuş
Bu tip işveren karşıdakinin canına okur boğazını patlatan kadar birinin malını satmaya çalışacaksın karşılığında ne alacağın bile belli değil
Neden çalışan bulamadıkları çok açık

Çok komik hakkaten :)
Elinizde ki işten olmayın. Onlarda sartlarini kabul edecek elemani bı 170 yıl daha ararlar

Aklıma 7 sene önce kızım için aldığım okul öncesi eğıtım seti geldi.Allahım almaz olaydım 7 yıldır yakayı kurtaramıyorum.Bir daha birşey almadım ama 2-3 ayda bir ararlar kızınız x için şöyle burşey var yok x in doğumgünü yok sizin doğum gününüz yok evlenme yıldönümunüz.Bu özel günkeri bile kitap satmak için kullaniyorlar.Allahim 7 yıl önce nasıl bur hataya düştüysem her halde ölene kadar yakamı kurtaramıycam.Neyse aklima o yayın grubu geldi sakın çalışmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…