- Konu Sahibi Beyaz Hatun
-
Bence boşverin o işiDediğiniz gibi milyonluk ürün elbette değil. Eğitim paketleri olacak bunlar en düşüğü 400 ise en yükseği 4 bin şeklinde. Baremler koydular 5bine kadar %5 , 10 bine kadar %10 15bine kadar %15 prim denildi ama kafam karıştı en azından teşvik için maaş olmalıydı. Bide bu insan hala benim çalıştığımı sanıyor. Yani aile dostumuz öyle söyle demişti. Hani buna rağmen insan derki tamam orayı bırakıp buraya geleceksin madem o zaman ilk ay sana maaş ödeyelim prim olmasın dese ona da tamam. Sonuçta benimde bilmediğim sektör satış
Aynen bazıları inandırıcılıktan çok uzak ve ısrarcı tipler olunca ben direkt mağazayı terk ediyorum. Bi tanesi vardı hala aklımda kalmış mesela bi ürün sordum bilgi almak için bilgisi yok belli sonra durdu düşündü daha dün sattım bi ablaya kendisi çok memnun kalmış falan dedi dün sattığın bir mal için hemen gelip sana çok memnun kaldım diyecek işi gücü bırakıp öyle mi sonra çıktım ordanSatış yetenek işi.
Kimi çok iyi pazarlıyor,bir satacakken üç satıyor.
Kimi de itici oluyor.
Yani bu biraz size bağlı.
Çok ısrardan ben kaçarım mesela.
Çok stresli ve kalitesiz iş, adam size boş vaadler vermiştir, kanmayınHaklısınız. Zaten içim rahat etmiyor hani kabul etme düşüncem olunca içimde bi sıkıntı oluyor. Adamın ısrarını görseniz ama kesinlikle satış var prim alıcaksın emin ol diyor ama işte bişeler eksik geliyor
Haklısınız. Ya ben satış sektörünü istemedikçe karşıma bu alan çıkıyor çıldırıyorum. Sırf tanıdık vasıtasıyla gittim ayıp olmasın diye denemek düşüncesi kafamda oturmuştu yoksa hiççç istemediğim bi alan. Ki ben kabul edecek olsaydım kurumsal bi otomotiv şirketinde de satış için aranmıştım maaş + prim+yol ve yemek herşeyim vardı kabul etmedim değil ki bu işi kabul etmek ruhumu sıkıyor
Boş verin benceBende şart sundum. Madem prmle çalışcam maaş da olmicak o zaman benim eşim öğretmen hafta sonu gelmem öyleyse dedim. Ona da hayır diyor en yoğun cumartesi günüdür diyor o gün mutlaka arama yapılması gerekir çoğu çalışan evde oluyor diyor. Acil günlerde pazar da çağırabilirlermiş. Bir kaç kişiyle bu iş için görüşmüşler fakat bana çok ısınmışlar (yersen) yapabileceğime inanıyorlarmış. (Kimsenin işine gelmedi demiyorda)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?