Bende resim atmqyi dusunuyordum vazgectim vallah kiskanclik krizleri fln hahhahaha
Sizleri kim niye kıskansın ki.tabi eger sen de resmini gören sayısı maksimuma ulaşsın .güzel iltifatlar yağsın diye saçmasapan bir konu açıp resimlerine yönlendirirsen alırsın üzerine tepkileri . Sonra da tepki verenler kıskanç olur dimi:))))
Offfff ne kadar abarrttinuz allahaskina yaaaa !! Gercekten artik sikici olmaya basladi.lutfen konu disina cikmayalim artik.cunku burda kimse birbirimizi tanimiyo ne dusundugunu bilmiyo etmiyo
Ve bi Anlik saskinlik olayimi paylasmistim bir kac hafta once ve bitti gitti !! Lutfen artik kimse yorum yapmasin cunku gereckten alakasiz alakasiz yorumlar yapiliiyor.resmen her yerimi estetik yapan dahi oldu . Ya bilmiyorum anlamiyorum artik.benim cok sukur zaten ovgulere ihtiyacim yok bunu gercek hayatimda fazlasiyla duyuyorum rabbime sukur.ben zaten bunu dert olarak gormedim saskinlik dedim oldu bitti daha uzatmanin anlami yok arkadaslar lutfen kendinihe gelin.ve hicbir yoruma zit veya sinirli cevap vermedim.cunku oyle bisey olmadigini biliyorum ve gerek yok :)) Ben samimi bir insanim Ama burda resmen Havali kendini bi kiz yaptilar beni ne diyebilirim ki.mutluyum huzurluyum evimdeyim.bence bu kadara yeterli:)) yorum yapan tun arkaddaslara tseekkur ediyorum ve lutfen artik sacma sacma alakasiz yorumlar xapmamalarini istiyorum cunku gereckten gulerek okuyorum artik.ya iyi gunler herkese)
Rabia sen konuyu kapat yorum yazmasinlar) haa birde bizi neden kiskaniyorlar allaha sukur fazlaligimiz oldugu icin :)) Herkese iyi gunler
Bu kıskanılıyoruz falan filan diyen bayanlar sanırım kendileride başkasını güzel bir bayanın resmini görünce çok kıskanan kafasızlar:):) ya bir fotoda biri birini nasıl kıskanabiliyor anlamış değilim ,nasıl konuştuğunu duymadan, oturup kalktığını görmeden ,resimdeki shoplanmış absult bakışları kıskanan varmı sanmıyorum ama varsada ilginç kişilikler olduklarından eminim :)beni kıskanıyorsunuz diyenlerde zaten zekageriligi olduğu aşikar ...bayanda zekilik,zarafet,düzgün diksiyon varsa birde son planda kalıyor ama görsellik ve fizikte varsa ben o bayanı kıskanırım hata çatlarım kıskançlıktan..ama maalesef resmde gördüğüm güzel bir bayanı sadece begenebilirim..bence kendinizi bukadar abartmayın canım evet güzelsin ama sadece guzelsin bomboşş bir güzellik işine yarıyorsa seni tebrik ederim ,yalnız egolarını tatmin etmeyi çok iyi biliyorsun=)=)
Esra Ceyda birden geldi aklıma :)
Ornek güzel kısa ve öz:)
Kuzum her yerde bı kotu yorumun var bana karşı :)) senın benımle derdın ne :)) ne botox u ne dovmesı ne estetıgı ne dıyosun allahaskına :)) evet sadece burnumda estetık var ama bunun da ne alakası var :)) ve ayrıca benım amelıyat oncekı fotografım da var hadı onu da gectım ben bi iddiada bulunmadım kı neyı ıspatlayayım? Ayrıca fotograf benım hava benım sana ne oluyor seker :)) nolur su yorumlarını bı oku ya ben ne yapıyorum de :)) ALLAH senı bildiği gibi yapsın ne diyeyim bütün yerlerımı estetık yaptın :)) ıyı günler sana :))
senle ne uraşacam be ama ne zmn forumu açsam senle ılgılı pardon pardon senın guzellığini övmen komplekslere gırmen ıle ılgılı bırşeyle karşılaşıyorum ..bırde ınsanları aptal yerıne koyma cnm dişin takma ona bıle benım demışsın hadı bızlerı kandırdın kendını nasıl kandırıyorsun ..neyse uzatmıcam çocukluguna verıyorum haklısın senınde komplekslerın olabılır:)))..kendı guzellığını kocanla bıle kıyaslıyorsun bu ne ezıklık:)).madem sen ondan daha ıyıydın nıye evlenmışsın yurtdışında olduğu içn tabı sizin doğuda çoook var gurbetçi sevdası hahahaha
Sizler Konusmalarınızda kendınızı iyi ifade ediyorsunuz ..:)) tskrler ıyı bol sohbetler LOOOLLL @rabia
baızlarımız burda sıkı dost olabılıyor sız anlayamazsınızSenin avukatlığına bir anlam veremedik amA maalesef
senle ne uraşacam be ama ne zmn forumu açsam senle ılgılı pardon pardon senın guzellığini övmen komplekslere gırmen ıle ılgılı bırşeyle karşılaşıyorum ..bırde ınsanları aptal yerıne koyma cnm dişin takma ona bıle benım demışsın hadı bızlerı kandırdın kendını nasıl kandırıyorsun ..neyse uzatmıcam çocukluguna verıyorum haklısın senınde komplekslerın olabılır:)))..kendı guzellığını kocanla bıle kıyaslıyorsun bu ne ezıklık:)).madem sen ondan daha ıyıydın nıye evlenmışsın yurtdışında olduğu içn tabı sizin doğuda çoook var gurbetçi sevdası hahahaha
Boşver canım yaa.:)) ama tum yazdıklarına katılıyorum:)))gurbetçi sevdası:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?