sadece saskinlik

Peki diğer bayanın ne suçu var da kart sözcüğünü hakediyor? Tek olayı zamanında biriyle birlikte olmuş olmak. Hatta onunla birlikteyken başka kızla nişanlanan bir adam var ortada. Bence bir de mağdur. Yani onun açısından bakarsak o zaman 27 yaşında bir ilişkisi var ama bir gün birlikte olduğu adam 19 yaşında biriyle nişanlanıyor. Üstüne bir de olmuş bitmiş bir olay için yıllar sonra netten resimlerine bakılıyor, hakkında konu açılıyor, hiç tanımadığı insanlar da ona KART diyor. Valla sizin kafanızda nasıl bir öteki kadın profili oluştu bilmiyorum ama konuyu okuyunca benim kafamda hiç öyle bir profil oluşmadı.

sıze soylenecek tek bır kelıme dahı olamaz artık bu konuyla ılgılı son yorumum bu pessss

Bende hala diretmenize pessss diyorum
Peeeeeeeeeeeeeeesssssssssssss ben artık bırakıyorum..
İstediğiniz kadar taşlayın..

Ben sadece ve sadece kart kelimesine zıt bir sıfat bulmak maksadı ile o kelimeleri seçtim. Hiç kimseyi kastetmedim. Sadece anlamakta zorluk çektiğiniz için örnekle tam zıttını ifade eden bir durum söylersem kırıcı bir şey söylediğinizi farkedersiniz diye ummuştum. Ama ya çok sinirli olduğunuz için ya da istemediğiniz için yanlış bir kelime kullandığınızı kabul etmek istemiyorsunuz. Siz bilirsiniz genelleme yapıyorsanız genelin hakkına yapmıyorsanız da sadece o kişinin hakkına giriyorsunuz.

hatasını anlamak ve telafı etmek nıyetınde deılkı bosuna ugrasmayalım bence sevgılı canınfıstıgı.ılk once ben saygısızlık yapmadım dıyor sonra evet saygısızlık dıyor yanı soylenen seyde bellı deıl o yuzden ben artık bısı demıyecegım

Hayır hakkına giriyorsam da siz sorgu meleği misiniz ?
Ben onu anlayamadım bayan?
Teşekkür ederim bukadar düşündüğünüz için de..
Ayrıca tanıyanlar bilir sinirli bir yapım yoktur beni sinirlendirebilen insana brawo ama ben sadece üzüldüğüm için bu kadar tepkiliyim..
Hala lafımın arkasındayım..
O kişiye yapılmış bir yorum GENELLEME YOK!
Ayrıca tanımadığım o kişiden bana ne ki tanımak zorunda da değilim ...

Ortada telafi edilecek hata yok..
Ben genel olarak saygısızlık ta yapmadım yeter artık gerçekten..

Bakın konuda üzülecek bir şey de yok sinirlenecek bir şey de birine kart demeyi gerektirecek bir şey de. Aynı konuyu mu okuduk diye düşünmeye başladım. Ortada ne huzur bozan bir eski sevgili var ne de aslında bozulan bir huzur. Arkadaş sadece aklına esmiş netten resimlerine bakmış aman da ne kadar yaşlıymış. Bu yani konu. Neye sinirlendiniz de kart dediniz? Kimin huzuru kaçmış?

gayet yaşlarınız uyumlu
19 yaşında ve mantık evliliği yapman garip geldi açıkçası.

ayrıca ben yaşına çok şaşırdım ben daha büyük sanıyordum seni

boşver takma etrafı

Sadece konu sahibesini motive etmek amaçlı yazdım dediğim gibi özgüveni düşmüştü bir ara gaz vermek için yani..
Empati yaparsanız o yaşlı dediği kadını aman moralini bozma o kart için sen ondan genç güzelsin dedim kendine gelmesi için açıklayın bana bir art niyetim bir genellemem mi varmış?

ya sevgili olmasi degil de madem sevgilsii var,is niye benimle gorusmek istemis Olgun insanlari sevdigi halde.ve dusun o kizla evlenmeyi dusunmusler. evet yasimdan biray daha buyuk dururum :)

olgun insan demek yaşla ilgili mi sence? :26:yanlış bir düşünce.

bi konu içinde kendinizi bu kadar övüp övüp insanları itmeyin ne olur..
valla yazacak bişey olmuyo o zaman...
eeee anladık güzelsin,süpersin mi diyelim...
geçmiş gitmiş işte...

Son düzenleme:

Açıkçası konu sahibine ait sadece ilk yorumu okudum. Bana hiç özgüveni düşmüş gibi gelmedi. Çok büyük bir sorunu var gibi de gelmedi. O bakımdan yorum bile yapmamıştım. Bana sorarsanız hala morale ihtiyacı varmış gibi gelmiyor. Açıkçası gerçekten dertli bir konusu olsa siz de ona moral vermek isteseniz belki sizi savunurdum ama konu cidden dert değil ve ordaki öteki kadın bana mağdur bile geliyor. Bu kadar ateşli savunmayı hakedecek bir konu değil bu.

aynen oyle biraz gururuma yenildim heralde.ama nedenini de biliyorum o zamanlar onu takmiyordum ve cocuktum.sadece diyorum ya saskinlik :))

konu sahibesinin özgüvenin kırılmış yorumuna yorumu

15 yaşında bir çocuğu evlilik maksadıyla birileriyle tanıştırmak:26:tövbe estağfurullah ,valla parmaklarımın ucuna çoook kelime

geldi de çüş diyorum şu an kendime,dur demek yetecek gibi değil zira

neyse olan olmuş artık,Allah pişman etmesin.

benımde ılk okudugumda gozlerım faltası gıbı acılmıstı yegenım var 14 yasında bırakın evlendırılmeye aday kız olarak gormeyı onu ben genc kız olarak bıle gormuorum henuz

çok haklısınız. şu çocuklardan ellerinizi çekin ya. bir çekin.

gayet yaşlarınız uyumlu
19 yaşında ve mantık evliliği yapman garip geldi açıkçası.

ayrıca ben yaşına çok şaşırdım ben daha büyük sanıyordum seni

boşver takma etrafı

ben de o yaşta mantık evliliği yapma sebebini merak ettim. :26:

olgun insan demek yaşla ilgili mi sence? :26:yanlış bir düşünce.

olgun insan değil de "olgun bayan" tabiri vardır ya hani, görmüş geçirmiş anlamında "olgun bayan" taliplerimi bekliyorum... gibi.

Konuya odaklanabilir miyiz lütfen?
Kart, yaşı geçmiş tartışmalarına bir son verin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…