- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Ne kadar da uzattınız, arkadaş genelleme yapmadı ki bunu izah etmeye çalışıyor, hala yok kart dedi yok şunu dedi, yok bunu dedi...
Konu sahibinin tasviri ile aklımızda oluşan diğer bayan için söylenmiş bu sözü ne kadar çok alındınız?
Bi kendinize gelin bayanlar, birisi birşey dese de polemik çıkarsak derdiyle ovuşturmayın ellerinizi, kimsenin kimseyi aşağıladığı yok, yok yere ceza alacaksınız.
Şaka gibisiniz benim kart lafım saygısızlık ama budala değil...!!!
Evet öyle uygun gördüm yazdım kime ne?
Neyi sorguluyorsunuz ki?
Canım öyle istemiş yazmışım..
Genellemede yok ayrıca üstüne basa basa söylüyorum..
Ve ben sizin huzurunuzu bozacak bir yorumda yapmadım yarası olan gocunur..
Çıtır budala da cabası !!
Şaka gibisiniz benim kart lafım saygısızlık ama budala değil...!!!
Evet öyle uygun gördüm yazdım kime ne?
Neyi sorguluyorsunuz ki?
Canım öyle istemiş yazmışım..
Genellemede yok ayrıca üstüne basa basa söylüyorum..
Ve ben sizin huzurunuzu bozacak bir yorumda yapmadım yarası olan gocunur..
Çıtır budala da cabası !!
Ben sadece ve sadece kart kelimesine zıt bir sıfat bulmak maksadı ile o kelimeleri seçtim. Hiç kimseyi kastetmedim. Sadece anlamakta zorluk çektiğiniz için örnekle tam zıttını ifade eden bir durum söylersem kırıcı bir şey söylediğinizi farkedersiniz diye ummuştum. Ama ya çok sinirli olduğunuz için ya da istemediğiniz için yanlış bir kelime kullandığınızı kabul etmek istemiyorsunuz. Siz bilirsiniz genelleme yapıyorsanız genelin hakkına yapmıyorsanız da sadece o kişinin hakkına giriyorsunuz.
Hayır hakkına giriyorsam da siz sorgu meleği misiniz ?
Ben onu anlayamadım bayan?
Teşekkür ederim bukadar düşündüğünüz için de..
Ayrıca tanıyanlar bilir sinirli bir yapım yoktur beni sinirlendirebilen insana brawo ama ben sadece üzüldüğüm için bu kadar tepkiliyim..
Hala lafımın arkasındayım..
O kişiye yapılmış bir yorum GENELLEME YOK!
Ayrıca tanımadığım o kişiden bana ne ki tanımak zorunda da değilim ...
Bakın konuda üzülecek bir şey de yok sinirlenecek bir şey de birine kart demeyi gerektirecek bir şey de. Aynı konuyu mu okuduk diye düşünmeye başladım. Ortada ne huzur bozan bir eski sevgili var ne de aslında bozulan bir huzur. Arkadaş sadece aklına esmiş netten resimlerine bakmış aman da ne kadar yaşlıymış. Bu yani konu. Neye sinirlendiniz de kart dediniz? Kimin huzuru kaçmış?
ya sevgili olmasi degil de madem sevgilsii var,is niye benimle gorusmek istemis Olgun insanlari sevdigi halde.ve dusun o kizla evlenmeyi dusunmusler. evet yasimdan biray daha buyuk dururum :)
Sadece konu sahibesini motive etmek amaçlı yazdım dediğim gibi özgüveni düşmüştü bir ara gaz vermek için yani..
Empati yaparsanız o yaşlı dediği kadını aman moralini bozma o kart için sen ondan genç güzelsin dedim kendine gelmesi için açıklayın bana bir art niyetim bir genellemem mi varmış?
aynen oyle biraz gururuma yenildim heralde.ama nedenini de biliyorum o zamanlar onu takmiyordum ve cocuktum.sadece diyorum ya saskinlik :))
15 yaşında bir çocuğu evlilik maksadıyla birileriyle tanıştırmak:26:tövbe estağfurullah ,valla parmaklarımın ucuna çoook kelime
geldi de çüş diyorum şu an kendime,dur demek yetecek gibi değil zira
neyse olan olmuş artık,Allah pişman etmesin.
çok haklısınız. şu çocuklardan ellerinizi çekin ya. bir çekin.15 yaşında bir çocuğu evlilik maksadıyla birileriyle tanıştırmak:26:tövbe estağfurullah ,valla parmaklarımın ucuna çoook kelime
geldi de çüş diyorum şu an kendime,dur demek yetecek gibi değil zira
neyse olan olmuş artık,Allah pişman etmesin.
gayet yaşlarınız uyumlu
19 yaşında ve mantık evliliği yapman garip geldi açıkçası.
ayrıca ben yaşına çok şaşırdımben daha büyük sanıyordum seni
boşver takma etrafı
olgun insan demek yaşla ilgili mi sence? :26:yanlış bir düşünce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?