sadece saskinlik

Arkadaslar lutfen artik yorum yapmanizi istemiyorum !! Cunku gereckten konusma alakasiz sulalemden tutun memleketnde kadar alakasiz alakasiz kirico yorumlar yapilmis.bu nasil ayip birseydir ya ?? benim saskinligimdi bitti gitti daha ne oluyor ya ?? Resmen her yerim estetikmis de Ben bilmiyormusum.ya yapmayin arkadaslar tabimiyosunuz ermiyosunuz herseyi soylediniz.yok DOGUlusun yok soyle yok boyle ?? Ya sananeeeeeee !!!!! Benim Ozel hayatim Ben mutluyum sana ne oluyor be guzelim ya. Ama hicbir zaman sinirli cevap vermedim cunku kendimi biiliyorum ve bisey ispatlamama gerek yok.mutluyum huzurluyum kocami seviyorum bitti gitti!!! Lutfen bir yorum dahi gormek istemiyorum yaziktir ya !! Iyi aksamlarrr )

arkadaşım yazmaayım yazmayayım dedim ama seniin ağzını yeriim ben ya gel biz seninle arkadaş olalım kafamda bu yorumu bizzat bu sayfaya alıp yapıştırmak geçiyordu ancak ben ortalığı karıştırıp ortadan kaybolan konu sahibesine çok kızıyorum ve kendisini ortalarda göremiyorum nerde bu arkadaş ve arkadaşlar lütfen artık tartışmayın çok yanlış yapıyorsunuz ya alla alla sayın konu sahibesi de tam olarak şu içinde bulunduğunuz durumu istiyor ya kendinize geliin

arkadaşım bende doğuluyum ve 21 yaşındayım ancak bir doğulu kızında olmaı gereken ki her bayanda olmasını düşündüğüm mütavazilik yok sende bak herkes senden için çok kötü yorumlar yapıyor bu şekil de dalga konusu olman hoş değil sen güzel bir bayansın ama çok güzel bir bayan değilsiin yanii bu tarz konular açarak kendini tatmin etme duygusu içerisine girdiğini düşünmeye başladım benimde başımdan da bu tür bi olay geçti ama tabi ki sevdiğim adam eski sevgilisinin fotolarına bakmıyordu ancak o bayan arkadaş şu an 30 yaşında ve kesinlikle ona sonuna kadar saygım var helal olsun kıza benim kini adam etmiş bile diyorum yanii .. bence sende biraz rahatla çok kompleklisin tatlım

canım benim ne çok üzerine gelmişler senin. sen sakın üzülme . bir kere her yerin estetik değil. bir tek burnun estetik. ee bu forumda çoğu insan burun estetiği yaptırıyor, ben dahil.. sen sıkma canını. doğulu ol ne farkı var hepimiz kardeşiz bu dünyada. sen çok samimi bir insansın tüm samimiyetinle yazmışsın içini dökmüşsün..insanlar bazen kendilerini yanlış ifade ederler. sende öyle ettin demek ki seni yanlış anladılar ve yanlış yorumladılar. sana yorum yapanlarında kötü bir düşüncesi yoktur eminim. eşinle bir ömür boyu mutluluklar dilerim sana tatlımm..

kesinlikle bebeğim bence de öyle dediğim gibi bende doğuluyum ancak arkadaş çok abartıyor ve ben samimi olduğunu düşünmüyorum çünkü sürekli bu tarz konular açarak çıkıyor karşımıza bence arkadaşlar da buna kızıyor neden olumsuz yorum yapan arkadaşlara beni kıskanıyorsunuz tarzı yorumlar yapılır ki ben anlamadım nihayetinde hepimiz bayanız ve birbirimizin halinden anlamamız gerekir arkadaş kızıyor çünkü arkadaş kendini çok büyütüyor ve çok deli özgüveninin olduğunu söylüyor o özgüven hepimizde var hepimiz güzeliz hepimiz özeliz ama arkadaş ' ben güzelliğimle hepinzi üzerim havasında kızlarda buna kızıyor bende iyi niyetli bir arkadaş olduğunu düşünüyorum ama samimi olduğunu değil .. ben seni özledim yok mu foto ne zaman yükleyeceksin ne zaman görücez bebek yüüzünü

hey ne güzel şeysiin sen hep yaşın 15

Son düzenleme:
işte albümlerinizi herkese açarsanız olacağı bu. resimlerinizi böyle araklarlar ve dalga konusu yaparlar.
biraz dikkat.

OKYCIM albumlerını acmasından zıyada sanırım soyledıgı cumleyı tiye almslar hanı demıs ya arkadasımız dıkkat cekıorsam benım sucum ne dıye :) o yuzden sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…