• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece saskinlik

Arkadaslar lutfen artik yorum yapmanizi istemiyorum !! Cunku gereckten konusma alakasiz sulalemden tutun memleketnde kadar alakasiz alakasiz kirico yorumlar yapilmis.bu nasil ayip birseydir ya ?? benim saskinligimdi bitti gitti daha ne oluyor ya ?? Resmen her yerim estetikmis de Ben bilmiyormusum.ya yapmayin arkadaslar tabimiyosunuz ermiyosunuz herseyi soylediniz.yok DOGUlusun yok soyle yok boyle ?? Ya sananeeeeeee !!!!! Benim Ozel hayatim Ben mutluyum sana ne oluyor be guzelim ya. Ama hicbir zaman sinirli cevap vermedim cunku kendimi biiliyorum ve bisey ispatlamama gerek yok.mutluyum huzurluyum kocami seviyorum bitti gitti!!! Lutfen bir yorum dahi gormek istemiyorum yaziktir ya !! Iyi aksamlarrr ;))

arkadaşlar bu arkadaş aşırı komplekslı bırı açıp fotolarına bakarsanız anlarsınız ..süreklı bır begenilme istenme halleri..herkes tarafaından begenılsın dıye dunya kdr resım eklemış yok efendım ben guzelsem suçum ne gıbı yorumlar yapmış..30 yaşıdna bırıyle çıktıgı için onun guzellıgını küçümseyıp gene bır komplekslere gırmış bu vatandaş..bu konuyu açma sebebı ıse gene kendını pohpohlamak ıstenmesı..bellıkı yaşadıgı yerde sıkılıyor bana yüzünde dünya kadar estetık var herkese doğalım dıye kendını kandırıyor..burun estetık çene estetık bacaklar vucudum kadar kalın gözler lens.kaşlar dövme ohooo haydı cnm yaa 19 dıyorsun ama 35 ten farkın yok..bu arada küçümsemıyorum yanlış anlaşılmasına ama yazıdıgn gıbı elazığlı bır havan var güzelım:)))...fotolarıma bakın demışya ordada ınsanlar sırf fotolarına bakıp begenıp yorum yapmalarını ıstıyor..bu kızın gerçekten psıkolojık sorunları var..senı guzellık kompleksıne gırme hastalıgından doktora görunmenı tavsıye edıyorum cnm bu senın için en ıyısı

arkadaşım yazmaayım yazmayayım dedim ama seniin ağzını yeriim ben :D ya gel biz seninle arkadaş olalım kafamda bu yorumu bizzat bu sayfaya alıp yapıştırmak geçiyordu ancak ben ortalığı karıştırıp ortadan kaybolan konu sahibesine çok kızıyorum ve kendisini ortalarda göremiyorum :37: nerde bu arkadaş :37: ve arkadaşlar lütfen artık tartışmayın çok yanlış yapıyorsunuz ya alla alla :37: sayın konu sahibesi de tam olarak şu içinde bulunduğunuz durumu istiyor ya kendinize geliin :52::52:

Arkadaslar lutfen artik yorum yapmanizi istemiyorum !! Cunku gereckten konusma alakasiz sulalemden tutun memleketnde kadar alakasiz alakasiz kirico yorumlar yapilmis.bu nasil ayip birseydir ya ?? benim saskinligimdi bitti gitti daha ne oluyor ya ?? Resmen her yerim estetikmis de Ben bilmiyormusum.ya yapmayin arkadaslar tabimiyosunuz ermiyosunuz herseyi soylediniz.yok DOGUlusun yok soyle yok boyle ?? Ya sananeeeeeee !!!!! Benim Ozel hayatim Ben mutluyum sana ne oluyor be guzelim ya. Ama hicbir zaman sinirli cevap vermedim cunku kendimi biiliyorum ve bisey ispatlamama gerek yok.mutluyum huzurluyum kocami seviyorum bitti gitti!!! Lutfen bir yorum dahi gormek istemiyorum yaziktir ya !! Iyi aksamlarrr ;))

arkadaşım bende doğuluyum ve 21 yaşındayım ancak bir doğulu kızında olmaı gereken ki her bayanda olmasını düşündüğüm mütavazilik yok sende bak herkes senden için çok kötü yorumlar yapıyor bu şekil de dalga konusu olman hoş değil sen güzel bir bayansın ama çok güzel bir bayan değilsiin yanii bu tarz konular açarak kendini tatmin etme duygusu içerisine girdiğini düşünmeye başladım benimde başımdan da bu tür bi olay geçti ama tabi ki sevdiğim adam eski sevgilisinin fotolarına bakmıyordu ancak o bayan arkadaş şu an 30 yaşında ve kesinlikle ona sonuna kadar saygım var :D helal olsun kıza benim kini adam etmiş bile diyorum yanii ..:16::16: bence sende biraz rahatla çok kompleklisin tatlım:51:

canım benim ne çok üzerine gelmişler senin. sen sakın üzülme . bir kere her yerin estetik değil. bir tek burnun estetik. ee bu forumda çoğu insan burun estetiği yaptırıyor, ben dahil.. sen sıkma canını. doğulu ol ne farkı var hepimiz kardeşiz bu dünyada. sen çok samimi bir insansın tüm samimiyetinle yazmışsın içini dökmüşsün..insanlar bazen kendilerini yanlış ifade ederler. sende öyle ettin demek ki seni yanlış anladılar ve yanlış yorumladılar. sana yorum yapanlarında kötü bir düşüncesi yoktur eminim. eşinle bir ömür boyu mutluluklar dilerim sana tatlımm..

canım benim ne çok üzerine gelmişler senin. sen sakın üzülme . bir kere her yerin estetik değil. bir tek burnun estetik. ee bu forumda çoğu insan burun estetiği yaptırıyor, ben dahil.. sen sıkma canını. doğulu ol ne farkı var hepimiz kardeşiz bu dünyada. sen çok samimi bir insansın tüm samimiyetinle yazmışsın içini dökmüşsün..insanlar bazen kendilerini yanlış ifade ederler. sende öyle ettin demek ki seni yanlış anladılar ve yanlış yorumladılar. sana yorum yapanlarında kötü bir düşüncesi yoktur eminim. eşinle bir ömür boyu mutluluklar dilerim sana tatlımm..

kesinlikle bebeğim bence de öyle dediğim gibi bende doğuluyum ancak arkadaş çok abartıyor ve ben samimi olduğunu düşünmüyorum çünkü sürekli bu tarz konular açarak çıkıyor karşımıza bence arkadaşlar da buna kızıyor neden olumsuz yorum yapan arkadaşlara beni kıskanıyorsunuz tarzı yorumlar yapılır ki ben anlamadım nihayetinde hepimiz bayanız ve birbirimizin halinden anlamamız gerekir arkadaş kızıyor çünkü arkadaş kendini çok büyütüyor ve çok deli özgüveninin olduğunu söylüyor o özgüven hepimizde var hepimiz güzeliz hepimiz özeliz ama arkadaş ' ben güzelliğimle hepinzi üzerim havasında kızlarda buna kızıyor bende iyi niyetli bir arkadaş olduğunu düşünüyorum ama samimi olduğunu değil .. :19: ben seni özledim yok mu foto ne zaman yükleyeceksin ne zaman görücez bebek yüüzünü :16::54::16:

merhaba kizlar :)) aslinda konum bir dert degil sadece rahatlamak icin ya da ne biliyim anlatmak istedigim icin yaziyorum cunku 19 yasindayim ve hayatim boyunca hic karsilasmadigim ve hic aklima gelmeyecek birsey duydum bugun. ben en iyisi konuya gireyim.ben 3.5 aylik evli 19 yasinda bir bayanim.esimle 3 yil once turkiye de tanistik.ben turkiye de o yurtdisinda yasiyor ve akrabayiz.tanistik demeyelim de o beni gormus.esim 26 yasinda ben den 6-7 Yas buyuk.ben o zamanlar 15 o da 22 yaslarindaydi iste.bugun duydum ki meger beni gordugu zamanlarda onun beraber oldugu bir kiz varmi yani gorusuyorlarmis iste.tabi ben o zamanlar saf biseyden haberi olmayan okula gidip gelen yani aktif bir kizdim kiste.benim bunlardan hic haberim yoktu.neyse esim beni gormus ve ailesine gorusmek istedigini soylemis.bu arada annesi aramizi yapmaya calisiyormus o siralar.yani tum ailesi benimle gorusup evlenmesini istiyor cunku benim ailemi taniyorlar ve iki ailede tatninmis cevresi olan bir aile.onlar yurtdisida biz istanbulda.ailem bana durumu anlatti ve istersen bir gorus dediler o zamanlar. ben ilerisini dusunmeip olur demistim.sora biz sozlendik nisanlandik ve 3 yil sonra 2013 22 haziran da evlendik ve ben buraya gelin geldim. cok sukur ailesi dunyalar tatlisi insanla.burada hic yabancilik cekmiyorum kendi kizindan ayirt etmezler hep arkamdalar her Zaman.ben en iyisi konuya geleyim :)) bugun esimin ilk tanistigimiz donemlerde bir kiz arkadasi oldugunu ve benle gorustugu halde bir Zaman onunlada birlikte olfugunu ve onunla o zamanlar evlenmek istedigini ogrendim.ve kiz da o zmanlar 27 yasinda falanmis iste simdi de 30 yasinda imis yani esimden buyuk.yani benden de baya baya buyuk. acikcasi 3 yil once esime karsi bisey hissettigim soylenemezdi cunku ne biliyim hem yastan dolayi hem de kendime Uygun goremiyordum bilmiyorum soguktium ona karsi ve cocuktum daha Olgun degildim.ama gecen 3 ildan snra hem gorunus olarak hem de huy olarak cok fazla degistim.benim esim Olgun insanlari sever ben daha hareketli bir insanim.ve o bayanda yasi geregi Olgun.bugun merak ettim ve bir sekilde Internet ortamindan bayanin fotograflarini gordum,gorunus olarak baya buyuk gorunuyor ve gayet normal bir bayan.onceden bana bu bayan hakkinda teyzesi biseyler soylemisti ve ailesinden hepsi o kiz senin tirnagin olamaz hem gorunus hem de huy olarak diyorlar.bunlar benim umurumda degil ama ben hayatim boyunca hem istenilen biriydim. nisanli oldugumu bildikleri halde cok insan birlikte olmak istedi fakat artik herkes biliyordu nisanli oldugumu.ozguvenim cok yuksektir (lutfen bu kendini begenmislik olarak algilamayin bu normal birsey). yani bazen gercekten de guzellik Boy pos yetmiyor.nedense zoruma gitti o zamanlar o bayanla evlenmek istedigi.evet tamam ben istanbulda o viyanadaydi gorusemiyoduk acikcasi cok da bisey hissetmiyordum biraz Mantik evliligi oldu benim icin ama ya ne biliyiim cok gfarkli bir duygu.hayatin boyunca isteilen biri ol ama Boyle bir olayda sasir.cok degisik birsey.ve su an esim beraber disari ciktigimzda snki beni alip goturcekler gibi sahiplenir korur.ve ilk evlendigimizde fotograflarimi face attigimda ta niyip tanimadigim tum insanlar severek mi evlendin ? Mantik evliligi mi yaptin ? ask gozunu kor mu etti ? esin senden baya buyuk duruyor ailen mi istedi zorla mi evlendin ? tarzinda yorumlarda bulunmuslardi.evet bu sitede Boyle yorumlar yapan bayanlar vardi (Album var)..ve buradaki akrabalari ben buraya ilk geldigimde esimin ailesine ve esime : bu kiz severek mi evlendi serkanla ? , serkan bu kizin yanina yakismiyo kiza yazik , disarda beraber gezdiklerinde serkan bu kizla cokugrasir bu kiz cok havali gorunuyor tarzinda yorumlar yorumlar... bazen insan duydugu seylere naasil tepki verecegini sasiriyor.seninle beraberken aslinda o kiz Olgun oldugu icin onunla evlenmeyi dusunmus.ya ne biliyim kafama takmiyorum cunku evetz o zamanlar cocuktum su an biraz daha olgunum ve cok degistim.ama yine de insan nasil tepki verir ki ? kafama cok sey takan insan degilim ama bu beynimi kurcaliyor.ben sadece rahatlamak icin yazmistim e biraz eksik eksik olmustir belki ama ne biliyim iste ya :)) okudugunuz icin cok tesekkurler.
hey ne güzel şeysiin sen hep yaşın 15:27::9:

Son düzenleme:
işte albümlerinizi herkese açarsanız olacağı bu. resimlerinizi böyle araklarlar ve dalga konusu yaparlar.
biraz dikkat.

OKYCIM albumlerını acmasından zıyada sanırım soyledıgı cumleyı tiye almslar hanı demıs ya arkadasımız dıkkat cekıorsam benım sucum ne dıye :) o yuzden sanırım

Back
X