Sadece sevilmek yetermi?

Pinkpanterrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2018
20
2
1
29
Meraba kızlar konuya şöyle başlayayım,ben 22 yaşındayım bi evlilik yaptım. 2 sene oldu ayrılalı.Biri var beni çok seviyor değer veriyor.fakat ben ona karşı hiç bişey hissetmiyorum.ayni yaştayız o hiç evlenmemiş.Cok kararsizim.Bir yandan sevgi görmediğim için sevilmek yeterli diyorum,diğer yandan ya hic sevemezsem nasıl yaşarım onunla.aklim çok karışık önerilere çok ihtiyacim var.Sevmeden sevilmek yeterlimidir sizce?

Ne kadar oldu tanisali icinizin isinmasi icin biraz daha zaman taniyin bence sevilmek guzel sey...

güzel kardeşim bu ne hız bu ne acele.daha yaşın 22.dur bi neden evlenmeye çalışıyorsun sürekli.ille evlen diye de sevmediğin adamla olmaz o iş.bu gidişle 25'e kadar 4 kere daha boşanırsın Allah korusun.22 bir erkek için hiç uygun bir yaş değil zaten.

Bırak sevmeyi falan her şeyden önce 22 yaşındaki erkekten koca olmaz.

Daha evlenmek için küçük.
Ben istemiyorum zaaten o çok ıstiyor evlenmek,ne zamn ıstersen o zamana kadar beklerim diyor,bende hemen bi karar vermek ıstiyorum,olmassa oda yoluna baksın diye zaten

22 yaşındasın ve bosanalı 2 sene mi oluyor .

Nasıl yani? Kaç yaşında evlendin

Sadece sevildigin için kendini zorlasan da sevemezsin. Hatta sevmeye çalıştığın için inadına ters teper. O da söylediği kadar sevmediğini siz onu sevmediğinizde anlar. Bu acele bu evlilik ısrarı neden? Daha çok gençsiniz. Siz boşuna bekleme deyin de o çok isterse beklesin bakalım ne kadar sürecek. Kusura bakmayın nedense onun sevgisine inanmadim.

Yasinizla, onun sizi ne kadar sevdigini vs.bilmiyorum ama sunu soyleyebilirim.
Hic ask olmadan karsinizdakine yalnizca aci cektirirsiniz.
Gunun birinde siz degisip kendinizi buldugunuza (bu hayatiniza gore degisik sekillerde olabilir) mesela ekonomik ozgurlugunuz oldugunda, guclu oldugunuzda bu defa aski aramak isteyeceksiniz .onu birakmak isteyeceksiniz.
Sevilmek cok guzel birsey..Ama sadece sevgiye siginmak gucsuz insanlarin yaptigi birsey.
Kimse sizi sevmeden yasayamaz misiniz?
Gunun birinde birini cok sevme ve onun da sizi sevme ihtimali yok mu?
Aska inanin derim ben

Acele etmeye gerej yok. Yanlis yanlısı dogurur. O bi.an once evlenmek istiyo diye duygularindan emin olmadan veya bsy hissetmeden iliskiye başlama. Evlilikten bahsetmiyorum bile farkindaysan. Hata olur.

22 yaşındasınız,evlenip boşandınız. Sizi seven ama sizin henüz birşey hissetmediğiniz biri ile yeniden evlenmeyi düşünüyorsunuz. Doğru mu anlamışım? Eğer doğruysa lütfen acele etmeyin. Zaten acele ile evlenip gencecik yaşta ayrılmışsınız. Evliliğin nasıl büyük bir sorumluluk olduğunu öğrenmişsiniz. Tekrar aynı şeyler yaşamak istiyor musunuz? Evlilik odaklı olmadan da görüşebilirsiniz. Üstelik 22 yaş evlenmek için çok erken. Evliliğin sorumluluklarını yerine getirebilecek bir adam mı? Benim kızım olsanız ani kararlarla yola çıkmanıza asla izin vermezdim. Aileniz mi evlenmenizi istiyor? Neden bu acele?

22 yıla bir evlilik, boşanma ve üstüne 2 yıl mı sığdırdınız?
Ne zaman evlendiniz ve ne kadar evli kaldınız.
Yazık değil mi bu gencecik yaşta bu kadar şey yaşamak.
Benim oğlum 22 yaşında. Mukayese ediyorum da, en güzel yıllarınızı niye böyle harcadınız.
Bundan sonra bari dikkatli olun ve gerçekten sevdiğiniz, sevildiğiniz, saydığınız ve sayıldığınız birini bulana kadar bekleyin.
Çok ama çok gençsiniz.

Erkekler için 22 yaş çok erken evlenme yaşı olarak
Ve de tam aşık olacağın yaştasın asla biriyle sadece beni seviyor diye evlenmeni tavsiye etmem
Aşık olman da gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…