- 2 Kasım 2018
- 20
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi Pinkpanterrr
-
Ben istemiyorum zaaten o çok ıstiyor evlenmek,ne zamn ıstersen o zamana kadar beklerim diyor,bende hemen bi karar vermek ıstiyorum,olmassa oda yoluna baksın diye zatenBırak sevmeyi falan her şeyden önce 22 yaşındaki erkekten koca olmaz.
Daha evlenmek için küçük.
Aslında uzun zamandir tanışıyoruz,fakat ben onunla konuşmak istemiyordum,yeni yeni 1 aydır biraz konuşmaya basladikNe kadar oldu tanisali icinizin isinmasi icin biraz daha zaman taniyin bence sevilmek guzel sey...
Meraba kızlar konuya şöyle başlayayım,ben 22 yaşındayım bi evlilik yaptım. 2 sene oldu ayrılalı.Biri var beni çok seviyor değer veriyor.fakat ben ona karşı hiç bişey hissetmiyorum.ayni yaştayız o hiç evlenmemiş.Cok kararsizim.Bir yandan sevgi görmediğim için sevilmek yeterli diyorum,diğer yandan ya hic sevemezsem nasıl yaşarım onunla.aklim çok karışık önerilere çok ihtiyacim var.Sevmeden sevilmek yeterlimidir sizce?
Meraba kızlar konuya şöyle başlayayım,ben 22 yaşındayım bi evlilik yaptım. 2 sene oldu ayrılalı.Biri var beni çok seviyor değer veriyor.fakat ben ona karşı hiç bişey hissetmiyorum.ayni yaştayız o hiç evlenmemiş.Cok kararsizim.Bir yandan sevgi görmediğim için sevilmek yeterli diyorum,diğer yandan ya hic sevemezsem nasıl yaşarım onunla.aklim çok karışık önerilere çok ihtiyacim var.Sevmeden sevilmek yeterlimidir sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?