Sadece sevilmek yetermi?

Ya öyle bi düşüncesi olduğunu sanmıyorum çünkü o hemen evlenmek ıstiyor,ben istemiyorum,kararsizim

Tabiki degil iko tarafında sevmesi gerek onunde zaman var beklememden yanayim zaten gencsin neden evlilik dusunuyon hemen bekarlik asik olacagun kisiyi bulana kadar cok güzeldir

Evliliğin şartları, yeri geldiğinde yapılan fedakarlıklar sevgi yokken yerine getirilmesi çok zor.

Ben sevilmek isterim.. ama daha cok sevmek isterim. Bi sekilde karsidaki beni zaten seviyor:)) ozguvene gel hele:)) yok ama sevmek daha onemli :)) karsidaki gozume batmasin diye:)) sevilmeninde tadi ayri.. tum simarikligi kaprisi goturur sevilmek..

Ya öyle bi düşüncesi olduğunu sanmıyorum çünkü o hemen evlenmek ıstiyor,ben istemiyorum,kararsizim
Umarım yoktur ama hemen evlenme isteği de sizin güveninizi kazanmak için olabilir. Siz dikkatli olun. Kimsenin kalbini bilemeyiz, yanılıyorumdur. Yine de aklınızın bir köşesinde tutun derim.

Ben sevilmek isterim.. ama daha cok sevmek isterim. Bi sekilde karsidaki beni zaten seviyor:)) ozguvene gel hele:)) yok ama sevmek daha onemli :)) karsidaki gozume batmasin diye:)) sevilmeninde tadi ayri.. tum simarikligi kaprisi goturur sevilmek..
Doğru ama kendime şöyle söylüyorum,zamanında sevdim değer verdimde noldu zerre değer görmedim,o yüzden birini sevmek bana zor görünüyor.sevmekten korkuyorum. Hayal kurmaktan korkuyorum

Tabiki degil iko tarafında sevmesi gerek onunde zaman var beklememden yanayim zaten gencsin neden evlilik dusunuyon hemen bekarlik asik olacagun kisiyi bulana kadar cok güzeldir
O evililik ıstiyor bn degil,ben onunla sadece gorusmelimiyim,şans vermelimiyim diye düşünüyorum,kararsizligim bu yönde

sürat felaket getirir öncelikle yaş 22 bu ne hız.
ayrıca sevmeden bir erkekle nasıl yaşanır ?
o ev size zindan gibi gelir. sakın böyle bir hata yapmayın. ALLAH ın iziniyle daha ne sevgiler tadarsınız.
ne aşklar........

Hic umudum yok biliyomusunuz,sağolun güzel yorumunuz icin:)

Bu ne hız... Aceleniz ne pesinizden kovalayan mı var? Zaten genc yaşta yanlış bi evlilik yapmıssınız. Simdi 10 kat daha iyi dusunmeniz gerekirken hemen hem de sevmediginiz biriylr tekrar evlenmeyi düşünmek sacma degil mi? 22 yaşındaki cocuktan koca olmaz ayrıca

H

Sevdirir kendini,kıramaz dökemez uzmez beni en azından diye düşünüyorum,oyle olunca severim bende ısınırım diye düşünüyorum.fakat hislerim aynı da kalabilir bilemiyorum
bir öneri nasıl olsa evlilik geçirdiğine göre biraz yakınlaş bakalım ne hissediyorsun. belki de aranızda ten uyumu vardır.

Haklisiniz fakat kendi koca olmak ıstiyor:)) bende evliliği düşünmüyorum hemen,şans verip gorusmelimiyim diye düşünüyorum kararsizligim bu yönde.:)

Doğru ama kendime şöyle söylüyorum,zamanında sevdim değer verdimde noldu zerre değer görmedim,o yüzden birini sevmek bana zor görünüyor.sevmekten korkuyorum. Hayal kurmaktan korkuyorum
Simdi oyle diyosun... ilk bi kac yil idare edersin sobra buraya konu acarsin kocami sevmiyorum cekici bulmuyorum beni tatmin edemiyir diye, sevince bunlarin hepsi kolaylasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…