- 3 Haziran 2018
- 192
- 460
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pinkpanterrr
-
Ben istemiyorum zaaten o çok ıstiyor evlenmek,ne zamn ıstersen o zamana kadar beklerim diyor,bende hemen bi karar vermek ıstiyorum,olmassa oda yoluna baksın diye zaten
yeterli değil. Zaten bir tane erken evlilik hatası yapmışsınız 2. neden? Yaşınız daha 22 bilmem farkında mısınız ama insanların özellikle de erkeklerin henüz çocuk sayılacağı bi yaştasınız.Meraba kızlar konuya şöyle başlayayım,ben 22 yaşındayım bi evlilik yaptım. 2 sene oldu ayrılalı.Biri var beni çok seviyor değer veriyor.fakat ben ona karşı hiç bişey hissetmiyorum.ayni yaştayız o hiç evlenmemiş.Cok kararsizim.Bir yandan sevgi görmediğim için sevilmek yeterli diyorum,diğer yandan ya hic sevemezsem nasıl yaşarım onunla.aklim çok karışık önerilere çok ihtiyacim var.Sevmeden sevilmek yeterlimidir sizce?
Benim niyetim hemen evlenmek degil zaten,o çok ıstiyor.ben bi şans vermeliyim diye dusunuyorum ilerde sevebilirmiyim diyeDaha bu yaşta sevmeden neden evlenip ikinci bir hataya düşeceksiniz?
Aynen sevgisi,ilgisi çok hoşuma gidiyor fakat ben bişey hissedemiyorum su anda ama sizin dediginiz gibi düşünüyorum,sevdirebilir kendini diyeBence seven biri seni her şekil mutlu eder zamanla sende seversin sevdirir kendini.
20 yaşında evlendim,20de boşandım.7 ay evli kaldim22 yaşındasın ve bosanalı 2 sene mi oluyor .
Nasıl yani? Kaç yaşında evlendin
HaymmÇok hızlısınız :)
Insan neler yaşayacağını bilse zaten,yaptığı o hatalari yapmaz,20 yaşında22 yıla bir evlilik, boşanma ve üstüne 2 yıl mı sığdırdınız?
Ne zaman evlendiniz ve ne kadar evli kaldınız.
Yazık değil mi bu gencecik yaşta bu kadar şey yaşamak.
Benim oğlum 22 yaşında. Mukayese ediyorum da, en güzel yıllarınızı niye böyle harcadınız.
Bundan sonra bari dikkatli olun ve gerçekten sevdiğiniz, sevildiğiniz, saydığınız ve sayıldığınız birini bulana kadar bekleyin.
Çok ama çok gençsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?