Sadece sevilmek yetermi?

Ben istemiyorum zaaten o çok ıstiyor evlenmek,ne zamn ıstersen o zamana kadar beklerim diyor,bende hemen bi karar vermek ıstiyorum,olmassa oda yoluna baksın diye zaten

Madem beklerim diyo beklesin. Siz de onu daha iyi tanıyın. Sevmeden ayni yataga girmek bile size azap gelebilir. Üstelik siz evlilik yapmışsınız o hoc evlenmemiş bunu sonradan sizin önünüze sunabilir cok iyi düşünün size nacizane tavsiyem. Cahil düşünceler gibi geldi bana bu evlilik fikri

Erkek yasi en az 30 olmali. Bana kalirsa bir bes sene bekleyin derim. Ilk evliliginkze cahil derler ikinci evliliginize afedersinz aptallikk. Ha sundan yanayim yaslarinz dolsun. Taniyin isinin evlenin. Herzamn derim bir kadin ilk evliligi askla yapip bosandiysa ikincisi mutlaka mantik olmali. Para ve olgunlga bakiyorm artik ben . Insallah bosandigim zaman kesin olarak bir bes sene anca kendime gelirim sonrada evlenirsem sadece cocuk ıçin

Bence seven biri seni her şekil mutlu eder zamanla sende seversin sevdirir kendini.

Fuzuli'ye sormuşlar: "Sevmek mi daha güzeldir, sevilmek mi?", "Sevmek" demiş; "Çünkü sevildiğinden hiçbir zaman emin olamazsın."

yaşıtın sayılırım bak bu yaşlarını çok ararsın neden yıllarımı birini bulup evlenip boşanmakla geçirdim dersin bu yaşta yapabileceğin dolu sürü şey varken zamanını böyle şeylere harcama bırak boşanmışsın zaten hayatının tadını çıkar kişisel olgunluğuna tam manasıyla eriş ve o şekilde evliliğe hazır birisine illaki gönlünü kaptırırsın yıllar asla geri gelmiyor tadını çıkar yoksa 40-50 yaşlarında bu yaşlarda yapamadığın şeylerin acısını çıkartıcam diye harap edersin kendini. biraz doya doya yaşayın hayatı

sanki 50 yaşındasın da sevgi görmedim diyosun. daha yaş 22 hele bi bekle belki seveceğin biri çıkar.

yeterli değil. Zaten bir tane erken evlilik hatası yapmışsınız 2. neden? Yaşınız daha 22 bilmem farkında mısınız ama insanların özellikle de erkeklerin henüz çocuk sayılacağı bi yaştasınız.

Çok hızlısınız :)
Haymm
Insan neler yaşayacağını bilse zaten,yaptığı o hatalari yapmaz,20 yaşında
Evlendim.7 ay evli kaldim

Bana yetmez. Yaşınız 22, sevilecek çok vaktiniz olacak. Şans verip vermemek size kalmış ama nedense ben karşı tarafın "nasıl olsa evlenip boşanmış kadın, takılayım" diye kötü bir düşünceye sahip olabileceğini düşündüm.

Küçüksünüz daha, sevgiye de açsınız belli. Zaaflarınızın suistimal edilmesine izin vermeyin. Her seviyorum diyene de inanmayın. Bekleyin bence. Sevmeden girdiğiniz böyle bir ilişkide üstüne bir de kandırıldığınızı anlarsanız tam bir yıkım olur. Zaten kötü bir tecrübeniz varmış, yenisini eklemeden önce iyice düşünün.

Sevmediğin insanla olmaz yol ver gitsin, uğraşmaya değmez. Okul falan okumadıysan oku derim biraz rahatça hayatını yaşa yeni insanlar tanı. Yani şu “evlilik” kafasından bir kurtul.

Yavrum evladım az büyüyün,
yeni bir evlilik için de acele etmeyin.
Yaş 22 henüz kendinize yatırım yapmanız gereken zamanlardasınız.
Okuyun,meslek sahibi olun,mesleğiniz varsa yapın kendi paranızı kazanın.
Koca kaçmıyor...

Yetmez bence de.
İçiniz ısınmadıysa olmaz bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…