- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Hödük. Yormayın kendinizi. Ömrünüzü yer!
Siz çocuğun ilginizi anlamadığını mı düşünüyorsunuz ondan mı tepkiniz anlayamadım. Öyle düşünüyorsanız bence hiç kendinizi kandırmayın. Bal gibi anlıyor, sizi yüzünüze söyleyip kırmamak için ya da söylemeye tenezzül etmediği için anlamıyormuş gibi yapıyor. Kusura bakmayın da azıcık ilgisi olsa anlardınız bu kadar üzerine düşmeye. Of pofla geliyorsa bence hiç kendinizi yormayın ve zaman kaybetmeyin bu arkadaşla
hayır,bal gibi anladığına eminim.
Ama madem anlıyor ve kendi ilgisi yok arayıp sormasa. Ya da yanlış anlayacağım şeyler yapmasa. Hepsini geçtim karşında sana değer veren ve doğum gününü kutlamak isteyen bi kız var; Teşekkür ederim de geç. Böyle hödüklük yapmak zorunda mısın?
Sana isim var diyen birine ne olursa olsun usteleyip çağırmak nedirHoşlandığım çocuğun doğum günüydü dün. Okulda görüşüp yüz yüze kutlamak istedim. Arayıp kapının önüne gelir misin ben de oraya geliyorum, göreyim seni dedim. Bana “hayırdır” dedi. Ben de gel işte falan dedim. “Yorgunum ya eve gidicem ben” dedi. Tamam ben de gidicem zaten iki dakika görüştükten sonra dedim. “Of tamam geliyorum” dedi.
Seni doğum gününde arayıp görmek istiyorsam beyinsiz herif, sence ne gibi bi amacım olabilir? Dağ taş olsa anlar ya. Bıktım bu kaba saba davranışlarından.
Kızlar buraya konu açmıştım, Platonik aşkımla ingilterede karşılaştık vs diye. Herkes sal bu çocuğu demişti de dinlememiştim. Vallahi haklı çıktınız. Geç oldu ama cehennemin dibine kadar yolu var artık.
Allahım neden değer gösteren bir kişi bile çıkmıyor karşıma.
Keşke her bekar kadın, "in aşağıya,gel buraya" şeklinde kancasını taktığı bekar erkekle olabilse.
Tipi değilsinizdir, enerjiniz tutmuyordur, sizden hoşlanmıyordur bunları düşündünüz mü? Uğraşmayın sevimsiz ilişkilerle.
Sana isim var diyen birine ne olursa olsun usteleyip çağırmak nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?