Sadece sizlere anlatabilirim :(

sahlep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
509
380
123
İyi geceler kızlar. O kadar bunaldım ki sizlerle paylaşmazsam çatlıycam artık. Kızlar affedersiniz ama kendimi tam bir enayi gibi hissediyorum. Konuma geleyim. Geçen hafta içerisinde erkek arkadaşımla ayrıldık.o istedi yapacak bir şey yok deyip zor da olsa tamam dedim.sebebi onu çok kıskanmam bir de arama msj vs ile çok bunaltmammış. Ben onun yakın bir kız arkadaşıyla 2 yıl önce tartışmıştım, ben çok kıskancım kaldıramıyorum kız arkadaş olaylarını hep tartıştık bu nedenle.kızlar erkek arkadaşım öss dönemi menenjit geçirmiş ve össye girememiş hasta olduğu dönemde.onu arayıp soran sadece 2 kız arkadaşı olmuş sınıfından hala daha görüşürdü onlardan biriyle.benim bu tartıştığım kızla ben aralarını bozmuş olunca hep lafını etti bana o benim kaç yıllık arkadaşımdı en zor zamanımda hep o yanımdaydı vs diye.en son bu nedenle de tartışmıştık hala içime batıyo diye.ama ben istemedim yine de konuşmalarını.tartışma sırasında kızda bana laf söylemişti yani hakaret etmeden bayağı ciddi tartıştık.neyse biz ayrıldık ve ben bugün erkek arkadaşımın maillerine baktım( yapmamalıydım) bu kız facede erkek arkadaşımı eklemiş erkek arkadaşım da kabul etmiş.akşamdan beri kafayı yiyorum şimdi bunlar msjlaşmışlardır da ne demiştir benle ilgili kıza,o kız benden daha mı önemli vs diye kendimi yedim.ve işin en kötüsü kızlar bunu anlatacak bir tane arkadaş bulamadım! Benim zor zamanında halini hatrını sormayı eksik etmediğim dostlarım sevgilimden ayrıldığımdan beri birkere nasılsın demediler.o kadar kötü hissediyorumki şuan anlatamam.belki biriyle konuşsam şu face mezvusuna bile takılmıycam.böyle zamanlarda anlatmak çok iyi geliyor.ve gerçekten ağzımın payını aldım arkadaşlarımdan birine msj attım napıyosun diye naptığını yazmış sen nasılsın diye bile sormamış.ve erkek arkadaşım için de çok hatam oldu fakat onda da bir hatrım olmalıydı nasılki kaç yıllık arkadaşını hala silemedi beni nasıl sildi ya.işte tüm bunlardan dolayı kendimi enayi gibi hissediyorum kızlar o kadar üzülüyorumki anlatamam. Sizlerden destek bekliyorum...

Son düzenleme:
erkek arkadaşını ve arkadaşlarını toplasan bır adam etmez desem çok mu ayıp olur?

Ayrılık sonrası koşa koşa o kıza gıtmesı mı gerekıyordu yanı?
Kız sana bırşey mı yaptıda gıcık oldun kavga ettınız? Normal kız arkadaşı olmasını ıstemıyormuydun ?

Yok istemiyordum.ilişkinin en başında olan bi şeydi açıkçası şımarıklığıma geldi kız beni de biliyordu hatta istanbul gezisi yaptık kızda orada yaşıyordu birlikte gezecektik fakat bana huzur battı sanırım, saçmaladım açıkçası pişmanım o kıza karşı davranışımdan erkek arkadaşım da hep derdi çok ayıp oldu şimdi birilerine anlatırsa çok utanırım ben falan diyordu.biz ayrılırken bana da her şeyi döktü ben çok kötü biriymişim ona kalsa iyilikten anlamazmışım vs. Ya evet zor her şeye alınan bir ruh halim var çok çabuk parlarım fakat hem erkek arkadaşım hem arkadaşlarım aynı zamanda böyle bir şey olunca yani benim hiç mi iyi bir yanım yok diye düşünmeye başladım.halbuki bu dost sandıklarım insanların dışında nazik, sevecen biri olduğumu söylerlerdi. Oflamaktan bunaldım çok önem veriyorum başkalrının tavırlarına sanırım ama elimde değil alınıyorum üzülüyorum güçlü durucam diye ağlayamıyorum bile

Aslında bende öyleyım bılıyor musun ufacık bı konuyu dert ederım hayatı zından ederım erkek arkadaşıma
Ama özür dılemesını de bılıyorum..
Ya belkı kızın kötü bır nıyetı yoktu, hem erkek arkadaşında durumu anlatmış zamanında yanında olmış, sızıde tanıştırmış
aslında bı sorun yokmuş ortada kusura bakma kızma bana ama sen kaşınmışsın:44:
Bu kıskançlık başa bela valla bende tipik bı yengeç burcu olarak acayıp kıskanırım..

Ne olursa olsun ayrılırken bunları yüzüne vurmasına gerek yok kı ..
Belkı sınırı geçınce arar tekrardan üzme kendını bekle bıraz sabret

Bana kalirsa kendi kiskancliginin ve hareketlerinin kurbani olmussun.
Bir insani, en kotu zamanlarinda yaninda olan, gercek arkadaslarindan boyle ayirmaya kimsenin hakki yoktur bana gore. O insan hayatina seni aldi diye geri kalanlari silmek zorunda degil. Hele ki az bulunan kotu gun dostlarini, hic degil.
Senden ayrildi, o kiza gitti diye birsey yok ki. Eklesmisler iste. Belki arkadasin seninle arasi bozulmamasi pahasina onlarla arayi sogutmustu, simdi yine kavustular arkadas olarak.
Kiskancligin bu kadari ayriliktan, kavga gurultu, huzursuzluktan baska birsey getirmez.
Bundan ders alip onune bak, sonraki iliskilerine kendine ceki duzen vermis olarak basla.

İşe yaramaz bir erkek daha.
Şu umutsuz vakaları nerden buluyorsunuz yahu.
Hadi buldunuz bari vazgeçmeyi bilin.

Off hem de ne bela çok oldu bizim kıskançlık tartışmalarımız hep de ben kıskandım.ben ona asla konuşmıycaksın o kızla demiştim en sontartıştığımızda bana ben adım atmam ama o bir adım atarsa konuşurum boşuna kırdık kızı dedi.ben de arkadaşın bana patır patır cevap verdi tartışırken konuşmıycaksın dedim,sen ona laf edince susacak değildi dedi.yani benim ne kadar kızacağımı,üzüleceğimi biliyordu.inada binmişti artık durum, ve şimdi sanki beni umursamıyor gibi,benden geçmiş gibi mi oldu durum? Çok düşünüyorum,çok üstünde duruyorum of

Kızla arasında bir şey olsa neyse de,
bence ortada hiç bir şey yok.
Kıskançlığın da bir dozu olmalı.

Ayrıca ayrılmışsınız bitmiş, kimi isterse ekler.

Peşine düşüp iyice kendini bunalıma itme...

Kızlar peki bi şey sorucam,düşününce aklıma geldi şimdi.bu kız arkadaşı,erkek arkadaşımı biz ilişkiye yeni başladığımızda yılbaşı için farkli bir şehire çağırmıştı.erkek arkadaşım bana anlattı durumu ben kızdım tabii,bana birlikte gidelim onun da erkek arkadaşı gelecek zaten demişti.fakat biz,kız arkadaşıyla tartışırken bana, benim sevgilim yoktuki o zamanlarda biz yeni ayrılmştık sevgilimle dedi.ben patladım erkek arkadaşıma hani sevgilisi vardı,siz başbaşa mı kutlayacaktınız yeniyılı dedim.bana valla vardı sevgilisi o da gelecekti dedi.sen ona laf edince o da belki seni kızdırmak için söylemiştir böyle bir şey dedi.yani bilmiyorum belki erkek arkadaşım benim tepkimden korkup yalan söyledi ya da kız yalan söyledi.kız yalan söylüyorsa hiç mi düşünmüyor bu adam arkadaşım,benim kız arkadaşımla aramın bozulacağını bile bile neden böyle bir şey söylüyor diye? Yine çok mu düşünüyorum haklı mıyım haksız mıyım ben uf iyiki varsınız kızlar anlatınca bile öyle rahatladımki

Son düzenleme:
canım herseyın aşırı fazla ama önemlı olan sen halen sevıyormusn .şayet cevap evetse mücadele senı bekliyor ama emın degılsen soğudu ısen önemsememeye çalışmak en güzeli sen ne durumdasın pekı.

Canım bilmiyorum onu özlüyorum tabii ama nasıl mücadele edicem ki? Yani ben daha önce birkaç kez çabalaşmıştım hani msj atmıştım falan ama şimdi bilmiyorum ne yapabilirim ya da ne yapmak istiyorum bilmiyorum

Kiskancligi anlayabilirim gercekten bende kiskanc bi insanim ama sevgilinin o zor zamanlarnda yaninda olan birini itmeni anlayamiyorum. Yani madem seviyosun sevgilinin sevdgi seyleri, insanlari tanimaya calismak aklina niye gelmiyo ki? Neden direk paylasmak olarak algiliyosun? bunun sebebi su olabilir; erkek arkadaslarini normal arkadasn olarak gormuyosan ne biliym her an bise olabilir, kiz/erkek arkadasligi olmaz diyosan bu kafada olmani anlarim. İnan bana olacagi buymus zaten. Koklu arkadasliklar sarsilmaz; sevgililer gelir gider,gidince dostlar yeniden bir olur. Eger o kizi kazanmis olsaydin smdi hersey baska olurdu. Kiz alalade bi kiz olsa ne biliym sirnasik bi tip olsa anlarm hak veririm ama cocugn hastaliginda yaninda olmus. Bi degeri var. Dostun kiymetini bilmeyen adam askin kiymetini bilir mi? Bilmemis iste.

Kiskanmak baska bisey soyutlamak baska bisey. İnsanlari hayatlariyla birlkte sevmeye calisin sizin yarattginiz dunyaya sigamazlarsa kendi dunyalarina donerler. Smdi de o olmus iste. Sevgili bitmis gitmis dost donmus. Siz o kizla kendinizi yaristirmayin farklisiniz. Hem dusunsenize aralarini acmamis olsaydiniz birlkte de cok eglenirdiniz, sevgiliniz sizi suclamazdi, eksik de kalmazdi.

Ne biliym boyle isler yipratici, biseye dayanmayan bencillikten cikan isler biraz. Araniz duzelir mi bilmiyorm ama duzelire o kiza bi adim atin bence. Yakindan taniyin bi gorun. Olgun olun biraz. Sevgiliniz de bu tavrinizi gorusun. Bi kere sunu gorun, anlayin kimseyi size tercih etmedi. O dostuymus siz sevgilisi. Keske oyle bunaldm fln diye ayrilmasaymissiniz ama barisiraaniz ltfen dediklerimi bi dusunun..

Son düzenleyen: Moderatör:

ah canım sıkma canını unutmaya calış artık eşeleem bence bitirdiyse grurlu ol ve sil gitsin sende
unutmaya calış

Yani evet belki o kadar tepki vermemeliydim.ben tartışma yaşadığım için çok pişmanım zaten fakat şu durum normal mi sizce? bu kız arkadaşı,erkek arkadaşımı biz ilişkiye yeni başladığımızda yılbaşı için farkli bir şehire çağırmıştı.erkek arkadaşım bana anlattı durumu ben kızdım tabii,bana birlikte gidelim onun da erkek arkadaşı gelecek zaten demişti.fakat biz,kız arkadaşıyla tartışırken bana, benim sevgilim yoktuki o zamanlarda biz yeni ayrılmştık sevgilimle dedi.ben patladım erkek arkadaşıma hani sevgilisi vardı,siz başbaşa mı kutlayacaktınız yeniyılı dedim.bana sevgilisi vardı, o da gelecekti dedi.sen ona laf edince o da belki seni kızdırmak için söylemiştir böyle bir şey dedi.yani bilmiyorum belki erkek arkadaşım benim tepkimden korkup yalan söyledi ya da kız yalan söyledi.kız yalan söylüyorsa hiç mi düşünmüyor bu adam arkadaşım,benim kız arkadaşımla aramın bozulacağını bile bile neden böyle bir şey söylüyor diye? Yani belki kıskanmam da bu yeniyıl kutlaması planı da etkili olmuş olabilir, eğer kız arkadaşının sevgilisi yok ise sevgilisi olduğunu bile bile neden çağırıyor ki erkek arkadaşımı farklı bir şehre, belki art niyeti yoktu fakat, çok da masum mudur :44:

Hayırlı geceler.

Konuya atlayacağım ben de:)
Ah bu kadınların kıskançlığı olmasa erkekler için hayat Gül gülistan olurdu :))

Bak arkadaşım,kıskanma demiyorum,çünkü sevmeyen kıskanmaz. Boş şeydir,güven falan. Kıskan arkadaşım,yalnız bunu "kadın tatlılığıyla,kadın şeytanlığıyla"yap. Zaten erkek arkadaşının da seni sevdiğine eminsin,bırak arkadaşlarıyla takılsın. Sen ne kadar sık boğaz edersen,kendine yapmış olursun,"aha o kız da kendisinin önemli olduğunu düşünür,ve hatta erkek arkadaşın da. Nasıl desem?uyumuşları da uyandırmış olursun.

Canım çok hoş yazmışsın çok sevdim yorumunu.evet zaten tadında yapsaydım keşke ama seven erkek gider mi ki,o gitti demek ki sevmiyormuş

canım iyi yapıyorsun anlatarak. sana çok net söylüyorum. ortada gercek bir aşk sevgi olduğunda bir erkek anasını babasını bile tanımaz. yemişim eski arkadaşı. çok sevdiği erkek dostlarını bile hiçe sayan adamlar söz konusu arkadaşın cinsi kız olunca gözden çıkaramazlar sence bunun tek sebebi dostluk mu? benim sevgilimin elbette kız arkadaşları olabilir konuştuğu selamlaştığı ama öyle kankalık filan geçecekler bunları. eskiden ben de savunurdum bi kızla erkek gayet dost olabilir neden olamasın diye ama yok anacım olmuyor, bu konuda çok sey yasayarak gördüm ki olmuyor.

enayi gibi hissetmen konusunda da ne desem bilemedim. adam gidip senden sonra kızı eklemiş filan. yani diyeceğim bu sana tecrübe olsun bence bundan sonra daha gözü açık ol ilişkilerinde. bu adamı da at kafandan

Canım çok hoş yazmışsın çok sevdim yorumunu.evet zaten tadında yapsaydım keşke ama seven erkek gider mi ki,o gitti demek ki sevmiyormuş

Seven erkek gitmez, lakin GURUR yapar.
Sen sabr et.
Aha bak yazıyorum buraya:)) gurur yaptığını kendin göreceksin.

Kuzus bak diyosun ki; kiz sana tartisirken o yeni ayrildik demis. Sevgilinle konustuklarinda vardi da sonradan ayrilmis olabilirler. Oyle olmayadabilir yani sevgilinin dedigi gibi seni kizdirmak da istemis olabilir. Ama iste ah ya Rose o kdr hakli ki! Senin bu noktada melek sevgili olup gozlerini kirpa kirpa konusman lazmdi. Burasi cok ayri bi konu ama gercekten cok seven biri de bunaldm dye birakamaz bnce uc bes gun sabret bakalim nolcak ama konusmk fln isterse konulari acma bise sorma. Bu konular beni cok yordu fln de cocuga. Umutsuzluga da kapilma. ama nolr cadi gibi kiskanma yaaa, azcik cilveli kiskan rose hakli

ya tabi masumdur emin ol masumdur :) ah be kuzum. senin (eski)sevgiilinde iş yokmuş idare edememiş durumu, kıza sana rağmen onu bi yerlere davet edebilme cesaretini veren o aç gözlü eski sevgilin. ben eminim ki sevgilisi var olayını yine seninki tezgahlamıştır, diğer kız da az değil seninkinin ona ışık yaktığının farkında seni ciddiye almadığını düşünmüş veya sevgilisi olan erkeklerin kızlara cazip gelme durumu vardır ya işte o mevzu. bi kadını alt ederek bi erkeği elde etmek daha çok zevk verir boyle tiplere.

sen hangi ortamda tartıştın kızla bilmiyorum kızla nasıl iletişime geçtin, ama keşke onu yapmasaydın. asla muhatap olmayacaksın o işi sevgili halledecek, halledemiyo mu o zaman el salla. dediğim gibi sana tecrübe olsun. sonraki ilişkilerinde çok kıskansan da asillikten ödün verme sevgiline tatlı sert bi sekilde durumdan hosnut olmadığını anlat adam seviyosa zaten kaybetme korkusundan böyle durumlar yaratmaz ya o ayrı. yani bi adam senin kıskanacağın durumlar yaratıyorsa çok durma orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…