Sadece sizlere anlatabilirim :(

Bu yoruma ekleme yapmadan geçemedim,kusuruma bakmayın,ben böyle bir durum yaşadığım için,olayı net şekilde anlıyorum.
Benim de sevdiğim bana inat olsun diye,diğer kız arkadaşın resimlerine yorum yapardı:)) deli olmamak elde değil bu durumda.
Tabi tavrını koyacaksın,ama dediğim gibi olgunlukla ve erkek arkadaşını utandıracak ve düşündürecek şekilde yapmak gerek. Yoksa ne mahalle kelimeleriyle kavga etmeyeceksin, ne de boş bırakmayacaksın umarım anlata bilmişimdir.
Saygılar.

canım yazarken onu da düşündüm aslında. o senin dediğin durum istisnai bi sey. kıskandırmak için yapılan durum farklı zaten kıskandığın anda adamın sana dönüşünde verdiği tepkiden anlarsın hosuna gider senin o tavrın. ay cok bunaldım ben deyip gitmez o adam. senin adam belli ki sevdiğinden yapmış:) bende de vardı öyle bi tane hiç kıskanmıyorum diye bi kaç öyle girişimi olmuştu:)
ama bu arkadaşımızın sevgilisi ciddi ciddi özgür takılmak istemiş belli.
sevgiler :)

Seven erkek gitmez, lakin GURUR yapar.
Sen sabr et.
Aha bak yazıyorum buraya:)) gurur yaptığını kendin göreceksin.

İnş canım ya görcez bakalım çok güzel konuşuyosun sen evet çok gururlu, işte arkadaşına da bir adım atmamıştı gururundan ama o atarsa konuşurum demişti.ben daha önce birkaç kez(biz çok tartışırız da ayrılmıştık yine) adım atmıştım,ama şimdi ben de gururlu takılcam.ama o bir şey yapar mı bilmiyorum

SAHLEP GOZLERİNİ KAPA ROSE'UN YORUMLARİNİ OKU ARAYA Bİ YORUM KARİSMİS Kİ OFF TURK FİLMİ haha saka maka mantikli konusuyorsun Rose kuzusu cok mantikliiiii

Ah canım siz çok tatlı yorumlar yapıyosunuz çok iyi hissediyorum sayenizde benim erkek akadaşım ağlar sızlar aramaz çok uyuz bir çocuk.geçen yıl ayrı kaldık bir zaman adam (ortak ir arkadaşımız vardı) arkadaşına nasıl dertleniyomuş, beni aramadı yine de şanstan doğum günüm yaklaşmıştı da öyle bir msj attı doğum günü msjı o şekilde biraraya geldik.bu kez nasıl olur bilmiyorum ama umarım ben üzülmem artık

SAHLEP GOZLERİNİ KAPA ROSE'UN YORUMLARİNİ OKU ARAYA Bİ YORUM KARİSMİS Kİ OFF TURK FİLMİ haha saka maka mantikli konusuyorsun Rose kuzusu cok mantikliiiii

Arkadaşım aynı durumdayım vallahi:))
Sevdiğim gurur yapıyor bu aralar ama ben ondan da beter keçiyim beklemedeyiz artık bakalım kim ilk adımı atacak
Ama bir şey söyleyimmi? Aşkın en tatlı anları budur belki de:)

Son düzenleme:

Canım belki haklısın belki haklı değilsin bilemiyorum. Kimse tam olarak güvenilir değildir tabii ki hele benim için hiç kimseye güvenmem.ama bilmiyorum kaç yıllık arkadaşı bir elektrik olsa olurdu aralarında bir şey sanırım.belki özgür olmak istedi haklısın, o kadar kıskançlığa dayanamadı belki ya da bunaltılmaya.geldi mi üst üste gelir zaten önce o sonra arkadaşlarım bunaldım iyice...

Aha sizinki bizimkinin yanında hafif kalır:))) biz çoook ınatcıyız. Ama sevgimizden hiç şüphe etmeyiz. Sevgi öyle kolay kolay edinmiyor ki,iki günde de bitsin ve unutulsun. Hele hele bir başkasında teselli bulsun.

Ben sabırlı biri değilim ya kaç gündür kimseye bağırmıyorum tek huzurlu yanı bu fakat çok da sıkıcı hele bugün evinin yanından geçtim elim telefona gitti gitti geldi, hemen dolmuşa binip uzaklaştım oradan senin aşkıcığınla aranda ciddi problemler yaşanmadı sanırım, yaşanmasın da ama biz çok fena tartıştık zaman geçmiyo :)

Hadi ya yanılmışım ben de bizden(tabii biz neye göre bana göre :)) daha iyisiniz sanmıştım. Nasıl biraraya geliyorsunuz ya? Aynı ortamda mısınız, biz hiç karşılaşmıyoruz

Çok ciddi konuda kırıldık birbirimize İnan. Keşkeleri tek sen yaşamıyorsun. Her gece aklıma gelince yazmayayım diye zor tutuyorum kendimi.(gündüzleri zaman öldürmek kolay da,gel de gece duygularını bastır:))
Zor,çok zor ama işte...sabr her şeyin ilacıdır. Bir de her seferinde kadın ilk adımı atarsa,karşı taraf ŞIMARIR unutma kardeşim erkeklerin şımarıklığı da başa bir beladır.

Evet ben de o nedenle aramıyorum,msj atmıyorum. Benim için de tam tersi gündüz zor oluyor da gece kolay oluyor, çünkü anne babamla oturuyorum tv çay vs derken çok etkilemeyebiliyor.fakat gündüz of ki ne of :)) yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi :))

Önce şunları sorayım;

1)Bu kızı niye kıskanıyosun?
2)Bu kızın bi'yanlış hareketini mi gördün?
3)Erkek arkadaşının bi'yanlış hareketini mi gördün?

Bu üç soruya "yooo" dersen her türlü benim gözümde sen haksızsın.

Adama işe yaramaz diyenler vs olmuş ama her şey sevgili etrafında dönmüyo malesef, öyle yapanların sonu hep hüsran şekil a da olduğu gibi. Vefa denen bi'şey var. Benim de 16 yıllık erkek arkadaşım var şimdi sevgilim sırf erkek diye kıskansa silecek miyim? Çok ayıp bence her kötü günümde aramış buzamana kadar ne diye sileyim ters bi'hareketi olmadıysa. Ben sevgilisi olup beni potansiyel tehlike sanan hemcinslerimin arkadaşım olan sevgililerine buldumcuk oldu diyorum ve en trajik olay siz de olduğu gibi geri dönüp özür dilemeleri. Vefa, dostluk gibi şeyleri aşkı görünce unutuyo bence çoğunuz haliyle kaybediyosunuz.

Konuşsa ne yapacak? Sevgilisi olan adam konuşmasına zaten en yakın kız arkadaşı da olsa artık bi'mesafe koyar daha özenli olur seni düşünerek.

Haksızsın gerçekten.

Gerçek aşk olduğunda anasını babasını bile tanımıycaksa bence kimse gerçekten aşık olmasın.
Dünya sevgililerimizin etrafında dönmüyo.
Nekadar senin yazdığın gibi düşünerek yaşarsak aşkı, okadar sağlam çakılırız yere. (bence)

anasını babasını tanımazdan kastettiğim seyi anlayamamış olamazsın herhalde. anneden babadan önce aşk mı gelir dedim ben. ayrıca bu bir temenni değil maalesef gerçek. erkeklerin arasında vardır oyle bi geyik ''oğlum manita yaptın unuttun bizi'' eve uğramamalar, listeden kız arkadaşları temizlemeler, artık halı saha maçına gitmemeler..

meseleye anne baba açısından da yaklaşayım senin için nasılsa uykum yok bu gece ; mesela bir erkeğin annesi birlikte olduğu kızı oğluna layık görmedi, kızın bi yanlısı yok ama kadın daha iyisini bulacağını düşünüyo ama çocuk körkütük aşık, ''aa peki annecim tez zamanda ayrılıciiim'' deyip kızdan ayrılabilir mi ? bak ''aşık'' diyorum. aslında kadın erkek farketmez aşık olduğumuzda etraftan duyduklarımızdan çok fazla etkilenmeyiz, bizim için bi yanlışı olmamışsa. çünkü aşık olduğun insan senin için en tepededir, herşeyin en iyisidir. en güzel gülüş onunkidir, en güzel gözler ondadır, en güvenilirdir, en tatlı odur, en güzel eller onun elleridir, o bu dünyada gördüğümüz en dürüst insandır,vs vs. yani bütün güzel sıfatların ''en''idir. bi başkası için iyi olmasa da senin için öyledir, çünkü senin aradığın hersey ondadır bi başkasının değil. annen, baban, arkadaşın, kardeşin bu adam çok çirkin ya dedi diye çirkin gelmez gözüne. birilerini dikkate alarak mantıklı bi karar verip ayrılman gerekebilir ama gerçekten aşıksan kolay kolay kimse değiştiremez içindeki duyguyu. arkadaşa verdiğim örnek erkekler içindi malum kimyalar farklı, biz kadınlar daha mantıklı yaklaşabiliyoruz mevzuya ama erkekler daha kolay kaptırıyo genel olarak.

not: bugüne kadar hiç çakılmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yanlış anlama ama çok arabesk bi'yaklaşım, dediğini tabii ki anladım.
Ama aşkın yanında mantık olmazsa elbet bi'gün geliyo çakılıyosun en tepeden. Mesela o verdiğin örnekteki adam bana herkesi bi'lafta silmeler, gözü başka bi'şey görmemeler falan gerçek aşk gibi gelmiyo. Aşkın çoşkusuyla buldumcuk olmuştur ilişki ilerledikçe pembe gözlükler kalkar ve ışıklar söner.

Konu sahibinin konusuna göre sence ne yanlış var? Bu adam şimdi vefalı bi'dostunu saçma sapan bi'tripten, kıskançlıktan ötürü silmemiş diye sevmemiş, gerçekten aşık olmamış mı oldu?
Yani şu olay mantıksız; "bana aşıksa ve ben onun bi'arkadaşından gözünün üstünde kaşın var diye bile sevmediysem onu benim için silmeli. Ben onun en değerlisiyim. Ben mi o mu dediğimde cevap ben olmalı. Huzursuzluk çıkaracağına silse nolur hıh"

Sevgili başka, dostluk başka. Durduk yere kapris yapıp şunu sil dese aşkımdan ölsem yine silmem. Böyle aşk mı olur:44: O da madem çok aşık "sevdiği adam"ın dostlarını tanımayı seçse mesela? Önyargılı olmasa? En kötü zamanında sevdiği adamın destekçisi olmuş bi'kıza güleryüz gösterse Allah razı olsun dese?

Bi'yorumda da dedim 10 küsür senelik, sıralarda beraber hecelemeyi öğrendiğimiz bi'erkek arkadaşım var şimdi sevgilim "Allam yarabbim sevmedim işte sil şunu" dese silmemem beni az mı seviyo yapıyo:44:Ben zaten sevgilimi "beni de tanıştır ben de geleyim görüştüğünüzde tek gidersen huzursuz olabilirim tanıyım hiç olmazsa" diyebildiği için bu kadar seviyorum. Konu sahibi de hiç olmazsa kıskansa bile böyle çözümler bulabilirdi. Sevgi saygı gerektirir. Kızla kavga ederek sevdiği adamı küçük düşürmüş bence halbuki tatlı tatlı adamın yanında olsaydı o çocuk şuan ayrılmak yerine tepesinde gezdiriyodu konu sahibini. Aşkı dediğin gibi ne kadar çoşkulu yaşarsan okadar hata payın artıyo.

Çevremde verdiğin örnekteki gibi erkekler vardı hepsi sevgilisinden ayrılıp tek tek sildiği insanlarla iletişime geçti tekrardan

Benim de uykum gelmemiş galiba

Sen niye pişman oluyorsun ki tamam kıskançlığın fazlası zarar ama bence ortada bir şey olmasa bu kadar takmazdın.

Erkek arkadaşın da samimi olmasaydı yani selam sabah neyine yetmiyor.

Dakika bir gol bir hemen eklemişler birbirlerini.

Bana göre sen enayi değilmişsin onlar kurnazlık yapmaya çalışmışlar.

Neden cinsiyete bu kadar takılı kalıyorsunuz.
En zor zamanlarında yanında olmuş arkadaşı o.
Kız ya da erkek.
Yılbaşı mevzusunda sevgiliniz size birlikte gidelim demiş.
Neden başbaşa mı kutlayacaktınız diye olay çıkarıyorsunuz.
İstediğin ekler faceine. En yakın arkadaşının olması da gayet doğal.
Huzur vermemişsiniz adama.
O da huzuru seçmiş.

sevgilisinden yeni ayrılmış biri olarak söyleyeceğim şey; arkadaş konusunda ne siz taviz verin ne de karşı taraftan taviz isteyin. arkadaşlar çok değerlidir. sevgiliyken ben hep olucam arkadaşlar geçici denir ama o sevgili ile saçma bir şey yüzünden ayrılınca yine bakarsın ki kalıcı olan arkadaşların olmuş. hem de sevgili dediğin nedir ki, biri gelir biri gider hayatın düzeni böyle..günümüzde kim ilk çıktığıyla evleniyor.

Biraz bencil değil misin sence? Benim kardeşim kadar sevdiğim erkek arkadaşlarım var. En kötü günümde yanımdaydılar hem de senelerdir. Bişey olsa koşar giderim onlar da aynı şekilde koşup gelirler. En baştan erkek arkadaşıma da söyledim onlar senden önce de vardı senden sonra da olacaklar diye. Önceleri gıcık oldu durdu sonra kabullendi şimdi maşallah araları çok iyi.
Sevgili hep bulunur ama gerçek dost bulunmaz. Eskilerin bir lafı var bilir misiniz?; "Yar gider, yaren kalır." diye o yüzden size güle güle olmuş. Ben sizin yerinizde olsam o kıza gıcık olacağıma arkadaşı olmaya bakardım. Çünkü bu tip arkadaşlar kriz anlarında adeta can simidi olur. Bu kadar "ben" merkezli olmayın. Kızlar ve erkekler gayette arkadaş dost olabilir. Sevgili olmak illa karşıdakini yalnızlaştırmayı gerektirmez. Kadınlar böyle ama... önceleri varsa kız arkadaşlara sonra da sık görüşülen erkek arkadaşlara takıyor. İlla bitek adamın hayatında ben olayım çabası. Adam haklı sıkılmış gitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…