canım iyi yapıyorsun anlatarak. sana çok net söylüyorum. ortada gercek bir aşk sevgi olduğunda bir erkek anasını babasını bile tanımaz. yemişim eski arkadaşı. çok sevdiği erkek dostlarını bile hiçe sayan adamlar söz konusu arkadaşın cinsi kız olunca gözden çıkaramazlar sence bunun tek sebebi dostluk mu? benim sevgilimin elbette kız arkadaşları olabilir konuştuğu selamlaştığı ama öyle kankalık filan geçecekler bunları. eskiden ben de savunurdum bi kızla erkek gayet dost olabilir neden olamasın diye ama yok anacım olmuyor, bu konuda çok sey yasayarak gördüm ki olmuyor.
enayi gibi hissetmen konusunda da ne desem bilemedim. adam gidip senden sonra kızı eklemiş filan. yani diyeceğim bu sana tecrübe olsun bence bundan sonra daha gözü açık ol ilişkilerinde. bu adamı da at kafandan
Bu yoruma ekleme yapmadan geçemedim,kusuruma bakmayın,ben böyle bir durum yaşadığım için,olayı net şekilde anlıyorum.
Benim de sevdiğim bana inat olsun diye,diğer kız arkadaşın resimlerine yorum yapardı:)) deli olmamak elde değil bu durumda.
Tabi tavrını koyacaksın,ama dediğim gibi olgunlukla ve erkek arkadaşını utandıracak ve düşündürecek şekilde yapmak gerek. Yoksa ne mahalle kelimeleriyle kavga etmeyeceksin, ne de boş bırakmayacaksınumarım anlata bilmişimdir.
Saygılar.
Seven erkek gitmez, lakin GURUR yapar.
Sen sabr et.
Aha bak yazıyorum buraya:)) gurur yaptığını kendin göreceksin.
Kuzus bak diyosun ki; kiz sana tartisirken o yeni ayrildik demis. Sevgilinle konustuklarinda vardi da sonradan ayrilmis olabilirler. Oyle olmayadabilir yani sevgilinin dedigi gibi seni kizdirmak da istemis olabilir. Ama iste ah ya Rose o kdr hakli ki! Senin bu noktada melek sevgili olup gozlerini kirpa kirpa konusman lazmdi. Burasi cok ayri bi konu ama gercekten cok seven biri de bunaldm dye birakamaz bnce uc bes gun sabret bakalim nolcak ama konusmk fln isterse konulari acma bise sorma. Bu konular beni cok yordu fln de cocuga. Umutsuzluga da kapilma. ama nolr cadi gibi kiskanma yaaa, azcik cilveli kiskan rose hakli
SAHLEP GOZLERİNİ KAPA ROSE'UN YORUMLARİNİ OKU ARAYA Bİ YORUM KARİSMİS Kİ OFF TURK FİLMİhaha saka maka mantikli konusuyorsun Rose kuzusu cok mantikliiiii
canım yazarken onu da düşündüm aslında. o senin dediğin durum istisnai bi sey. kıskandırmak için yapılan durum farklı zaten kıskandığın anda adamın sana dönüşünde verdiği tepkiden anlarsın hosuna gider senin o tavrın. ay cok bunaldım ben deyip gitmez o adam. senin adam belli ki sevdiğinden yapmış:) bende de vardı öyle bi tane hiç kıskanmıyorum diye bi kaç öyle girişimi olmuştu:)
ama bu arkadaşımızın sevgilisi ciddi ciddi özgür takılmak istemiş belli.
sevgiler :)
Ah canım siz çok tatlı yorumlar yapıyosunuz çok iyi hissediyorum sayenizdebenim erkek akadaşım ağlar sızlar aramaz çok uyuz bir çocuk.geçen yıl ayrı kaldık bir zaman adam (ortak ir arkadaşımız vardı) arkadaşına nasıl dertleniyomuş, beni aramadı yine de şanstan doğum günüm yaklaşmıştı da öyle bir msj attı doğum günü msjı o şekilde biraraya geldik.bu kez nasıl olur bilmiyorum ama umarım ben üzülmem artık
Arkadaşım aynı durumdayım vallahi:))
Sevdiğim gurur yapıyor bu aralar ama ben ondan da beter keçiyimbeklemedeyiz artık bakalım kim ilk adımı atacak
Ama bir şey söyleyimmi? Aşkın en tatlı anları budur belki de:)
Aha sizinki bizimkinin yanında hafif kalır:))) biz çoook ınatcıyız. Ama sevgimizden hiç şüphe etmeyiz. Sevgi öyle kolay kolay edinmiyor ki,iki günde de bitsin ve unutulsun. Hele hele bir başkasında teselli bulsun.
Ben sabırlı biri değilim yakaç gündür kimseye bağırmıyorum tek huzurlu yanı bu fakat çok da sıkıcı hele bugün evinin yanından geçtim elim telefona gitti gitti geldi, hemen dolmuşa binip uzaklaştım oradan senin aşkıcığınla aranda ciddi problemler yaşanmadı sanırım, yaşanmasın da ama biz çok fena tartıştık zaman geçmiyo :)
Çok ciddi konuda kırıldık birbirimize İnan. Keşkeleri tek sen yaşamıyorsun. Her gece aklıma gelince yazmayayım diye zor tutuyorum kendimi.(gündüzleri zaman öldürmek kolay da,gel de gece duygularını bastır:))
Zor,çok zor ama işte...sabr her şeyin ilacıdır. Bir de her seferinde kadın ilk adımı atarsa,karşı taraf ŞIMARIR unutma kardeşimerkeklerin şımarıklığı da başa bir beladır.
canım iyi yapıyorsun anlatarak. sana çok net söylüyorum. ortada gercek bir aşk sevgi olduğunda bir erkek anasını babasını bile tanımaz. yemişim eski arkadaşı. çok sevdiği erkek dostlarını bile hiçe sayan adamlar söz konusu arkadaşın cinsi kız olunca gözden çıkaramazlar sence bunun tek sebebi dostluk mu? benim sevgilimin elbette kız arkadaşları olabilir konuştuğu selamlaştığı ama öyle kankalık filan geçecekler bunları. eskiden ben de savunurdum bi kızla erkek gayet dost olabilir neden olamasın diye ama yok anacım olmuyor, bu konuda çok sey yasayarak gördüm ki olmuyor.
enayi gibi hissetmen konusunda da ne desem bilemedim. adam gidip senden sonra kızı eklemiş filan. yani diyeceğim bu sana tecrübe olsun bence bundan sonra daha gözü açık ol ilişkilerinde. bu adamı da at kafandan
Gerçek aşk olduğunda anasını babasını bile tanımıycaksa bence kimse gerçekten aşık olmasın.
Dünya sevgililerimizin etrafında dönmüyo.
Nekadar senin yazdığın gibi düşünerek yaşarsak aşkı, okadar sağlam çakılırız yere. (bence)
anasını babasını tanımazdan kastettiğim seyi anlayamamış olamazsın herhalde. anneden babadan önce aşk mı gelir dedim ben. ayrıca bu bir temenni değil maalesef gerçek. erkeklerin arasında vardır oyle bi geyik ''oğlum manita yaptın unuttun bizi'' eve uğramamalar, listeden kız arkadaşları temizlemeler, artık halı saha maçına gitmemeler..
meseleye anne baba açısından da yaklaşayım senin için nasılsa uykum yok bu gece; mesela bir erkeğin annesi birlikte olduğu kızı oğluna layık görmedi, kızın bi yanlısı yok ama kadın daha iyisini bulacağını düşünüyo ama çocuk körkütük aşık, ''aa peki annecim tez zamanda ayrılıciiim'' deyip kızdan ayrılabilir mi ? bak ''aşık'' diyorum. aslında kadın erkek farketmez aşık olduğumuzda etraftan duyduklarımızdan çok fazla etkilenmeyiz, bizim için bi yanlışı olmamışsa. çünkü aşık olduğun insan senin için en tepededir, herşeyin en iyisidir. en güzel gülüş onunkidir, en güzel gözler ondadır, en güvenilirdir, en tatlı odur, en güzel eller onun elleridir, o bu dünyada gördüğümüz en dürüst insandır,vs vs. yani bütün güzel sıfatların ''en''idir. bi başkası için iyi olmasa da senin için öyledir, çünkü senin aradığın hersey ondadır bi başkasının değil. annen, baban, arkadaşın, kardeşin bu adam çok çirkin ya dedi diye çirkin gelmez gözüne. birilerini dikkate alarak mantıklı bi karar verip ayrılman gerekebilir ama gerçekten aşıksan kolay kolay kimse değiştiremez içindeki duyguyu. arkadaşa verdiğim örnek erkekler içindi malum kimyalar farklı, biz kadınlar daha mantıklı yaklaşabiliyoruz mevzuya ama erkekler daha kolay kaptırıyo genel olarak.
not: bugüne kadar hiç çakılmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?