- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Bende resim paylaşmayı sevmem. Yediğini, içtiğini paylaşanlarıda hoş karşılamıyorum. Bir de bebek, adla gözümden sakındığım meleği, asla internet ortamlarında paylaşmak istemezdim. Yok gerçi de...hani olsaydı da paylaşmazdım. Özel diye bir şey var. Herşeyin uluorta olması hoş değil, çiğ bir davranış.Kuzenimle 10 gün arayla doğum yaptık ikimizinde kızı oldu. Dün instagramda bebeğinin banyo yaparken çekilmiş fotoğrafını paylaşmış altına da bir sürü hastag eklemiş. Rahatsız oldum sonuçta hesabı gizli değil ya birileri fotoğrafı alıp kullanırsa diye. Watsaptan mesaj attım canım istersen o fotoğrafı kaldır birileri alıp kullanır allah korusun etraf kötü insan dolu diye. Aynen şu mesajı yazdı bana. Önce maşallah de kuzuma bu fotoğraftan ne zarar gelir o bebek daha. Bende canım tabiki maşallah meleğine sadece uyarayım dedim bine yakın takipçin var hepsini tanımıyorsun sonuçta yazdım. Cevap yazmadı. Bugün bebeğinin başka bir fotoğrafını koymuş altına şunu yazmış. Daha şimdiden kıskanılıyorsun bebeğim büyünce ne olacak acaba. Şimdiden popüler olman bazı kıskanç ve hasetleri kudurtuyor yazmış ve gülen yüzler koymuş. Ay şok oldum nasıl böyle birşey düşünür diye çok sinirlendim. Sanırım bir süre kendisiyle görüşmeyeceğim. Haksızmıyım sizce? Bu arada fotoğrafı da kaldırmamış.
hey allahım ya :) sen de şöyle bir gönderi paylaş "aynen kezo, herkes seni çok kıskanıyor. pikachu tipli kocanla yaptığınız çaki bebeğini her gördükçe deliler gibi yerinde olmayı arzuluyorum. seni gidi ramazan pidesi suratlı patlıcan turşusu"Kuzenimle 10 gün arayla doğum yaptık ikimizinde kızı oldu. Dün instagramda bebeğinin banyo yaparken çekilmiş fotoğrafını paylaşmış altına da bir sürü hastag eklemiş. Rahatsız oldum sonuçta hesabı gizli değil ya birileri fotoğrafı alıp kullanırsa diye. Watsaptan mesaj attım canım istersen o fotoğrafı kaldır birileri alıp kullanır allah korusun etraf kötü insan dolu diye. Aynen şu mesajı yazdı bana. Önce maşallah de kuzuma bu fotoğraftan ne zarar gelir o bebek daha. Bende canım tabiki maşallah meleğine sadece uyarayım dedim bine yakın takipçin var hepsini tanımıyorsun sonuçta yazdım. Cevap yazmadı. Bugün bebeğinin başka bir fotoğrafını koymuş altına şunu yazmış. Daha şimdiden kıskanılıyorsun bebeğim büyünce ne olacak acaba. Şimdiden popüler olman bazı kıskanç ve hasetleri kudurtuyor yazmış ve gülen yüzler koymuş. Ay şok oldum nasıl böyle birşey düşünür diye çok sinirlendim. Sanırım bir süre kendisiyle görüşmeyeceğim. Haksızmıyım sizce? Bu arada fotoğrafı da kaldırmamış.
Sen haklısın ben bırak banyo fotosunu hiç foto falan koymayı düşünmyorum. Büyüynce kendi iradesyle tercihen koyar yada koymaz ama ben yapmam. Sen haklısın bana göre ama bazı insanlara bunu söyleynce farklı algılayor. En iyisi iyilk bile yapmıcaksın boşver. Eğer aranız iyiyse yüzyüze gelnce açıklamnı yaparsın o da istersen yoksa boşver hiç sallama. Herkesin kendineKuzenimle 10 gün arayla doğum yaptık ikimizinde kızı oldu. Dün instagramda bebeğinin banyo yaparken çekilmiş fotoğrafını paylaşmış altına da bir sürü hastag eklemiş. Rahatsız oldum sonuçta hesabı gizli değil ya birileri fotoğrafı alıp kullanırsa diye. Watsaptan mesaj attım canım istersen o fotoğrafı kaldır birileri alıp kullanır allah korusun etraf kötü insan dolu diye. Aynen şu mesajı yazdı bana. Önce maşallah de kuzuma bu fotoğraftan ne zarar gelir o bebek daha. Bende canım tabiki maşallah meleğine sadece uyarayım dedim bine yakın takipçin var hepsini tanımıyorsun sonuçta yazdım. Cevap yazmadı. Bugün bebeğinin başka bir fotoğrafını koymuş altına şunu yazmış. Daha şimdiden kıskanılıyorsun bebeğim büyünce ne olacak acaba. Şimdiden popüler olman bazı kıskanç ve hasetleri kudurtuyor yazmış ve gülen yüzler koymuş. Ay şok oldum nasıl böyle birşey düşünür diye çok sinirlendim. Sanırım bir süre kendisiyle görüşmeyeceğim. Haksızmıyım sizce? Bu arada fotoğrafı da kaldırmamış.
Benim de kuzenimin eşi ultrason fotosunu koymuş geçen hafta ben de hemen yazdım koyma böyle foto canım nazar değer bebeğimize alan dedim.. Haklısın aslında ama artık koydum bi daha koymam dedi.. Bence kıskanç haset olan kişi kuzenin.. Ve aranızda sanırım gzl bi samimiyet yok senin hakkında iyi şeyler düşünen hisseden biri bu uyarıyı böyle algılamazdı.. Kuzeninle ilişkini bi gözden geçir bence en kısa zamanda da ağzının payını verKuzenimle 10 gün arayla doğum yaptık ikimizinde kızı oldu. Dün instagramda bebeğinin banyo yaparken çekilmiş fotoğrafını paylaşmış altına da bir sürü hastag eklemiş. Rahatsız oldum sonuçta hesabı gizli değil ya birileri fotoğrafı alıp kullanırsa diye. Watsaptan mesaj attım canım istersen o fotoğrafı kaldır birileri alıp kullanır allah korusun etraf kötü insan dolu diye. Aynen şu mesajı yazdı bana. Önce maşallah de kuzuma bu fotoğraftan ne zarar gelir o bebek daha. Bende canım tabiki maşallah meleğine sadece uyarayım dedim bine yakın takipçin var hepsini tanımıyorsun sonuçta yazdım. Cevap yazmadı. Bugün bebeğinin başka bir fotoğrafını koymuş altına şunu yazmış. Daha şimdiden kıskanılıyorsun bebeğim büyünce ne olacak acaba. Şimdiden popüler olman bazı kıskanç ve hasetleri kudurtuyor yazmış ve gülen yüzler koymuş. Ay şok oldum nasıl böyle birşey düşünür diye çok sinirlendim. Sanırım bir süre kendisiyle görüşmeyeceğim. Haksızmıyım sizce? Bu arada fotoğrafı da kaldırmamış.
Birak paylassin nazar denen bisey var kendi tedbirsiz ben sahsen paylasamam yaa. Millet magazinsel yasamayi ne cok seviyo ya cok uzucu ama gercek olan birsey var olenlerin %70i nazardan oluyoKuzenimle 10 gün arayla doğum yaptık ikimizinde kızı oldu. Dün instagramda bebeğinin banyo yaparken çekilmiş fotoğrafını paylaşmış altına da bir sürü hastag eklemiş. Rahatsız oldum sonuçta hesabı gizli değil ya birileri fotoğrafı alıp kullanırsa diye. Watsaptan mesaj attım canım istersen o fotoğrafı kaldır birileri alıp kullanır allah korusun etraf kötü insan dolu diye. Aynen şu mesajı yazdı bana. Önce maşallah de kuzuma bu fotoğraftan ne zarar gelir o bebek daha. Bende canım tabiki maşallah meleğine sadece uyarayım dedim bine yakın takipçin var hepsini tanımıyorsun sonuçta yazdım. Cevap yazmadı. Bugün bebeğinin başka bir fotoğrafını koymuş altına şunu yazmış. Daha şimdiden kıskanılıyorsun bebeğim büyünce ne olacak acaba. Şimdiden popüler olman bazı kıskanç ve hasetleri kudurtuyor yazmış ve gülen yüzler koymuş. Ay şok oldum nasıl böyle birşey düşünür diye çok sinirlendim. Sanırım bir süre kendisiyle görüşmeyeceğim. Haksızmıyım sizce? Bu arada fotoğrafı da kaldırmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?