- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Nerden bilecektiniz ki?
Canı veren de alan da belli,hayat bu birileri doğuyor birileri ölüyor.
Kendinizi suçlamayın,başınız sağ olsun.
Allah razı olsunAllah rahmet etsin öncelikle.
Söz Ailelere duyurmak için yapılan birşeydir. Olmasa da olur. Ayrılmış değiller ya, Bu kadar üzülmeyin bi süre sonra çok güzel bi nişan yapılır herkesin gönlü olur.
Bende olsam belki bende öyle düşünürdüm ama düğün değilki bu çokta takılmayın. Gönülleri bir olsun onların o yeterAllah razı olsun
Evet ölüm gibi bir meselenin yanında düşüncem çok basit biliyorum ama yinede hem ölüme hem bu işi sırf eşim için ertelemeye sebep olduğumuz için üzülmekten alıkoyamıyorum kendimi
Teşekkür ederimAllah rahmet eylesin.
Ama bunda vicdan azabı yaşayacak bi durum yok. Söz yani altı üstü. 1 ay sonra olur 2 ay sonra olur ne kaybedilir ki?
Herseyde bi hayır vardır.
Evet önemli olan gönüller ve niyetlerBende olsam belki bende öyle düşünürdüm ama düğün değilki bu çokta takılmayın. Gönülleri bir olsun onların o yeter
Evet ölüm Allahtan biz kul olarak herşeyi planladığımız gibi olur gafletinde bulunduk bu yüzden üzülüyorumdüğün olsa tamam olabılır kavusamadılar dersın ama söz daha
uzulmenı gerektırecek bı durum yok ölüm allahtan
Evet herşeyde vardır bir hayırBunda da vardır bir hayır öyle düşünün biraz zaman geçsin sade bir söz yine yaparsınız.
Ben zaten konumda da söyledimBir ay sonra olsa ne olur.
Üstelik sanırım beklenmedik genç bir insanın ölümü söz konusu.Böyle birşey varken ortada kimse tam da
ölecek zamanı buldu diye düşünmez.Düşünüyorsa da insan değildir.
Boşuna sıkıntı sizinki.O evladı kaybeden aileye bir bakın da sıkıntı görün.
Ben kv deniz gibi bencil değilim daha ince düşünüyor olabilirimAlt tarafı söz ertelenmiş ya, canınızı sıkacak birşey yok ki bunda , biraz zaman geçsin yapılır tekrar. Benim kv düğünü erteletmişti yeğenimin düğün tarihi 1 sene öncesinden belliydi aynı hafta olmasın , düğün uzakta onlar önce söyledi herkes ona gider falan diye. Temmuza planladığım düğünü eylüle almıştım sonra da araya başka nedenler girince. Sonra yeğen çifti maalesef ayrılmış , düğün iptal oldu. Bizim ne kadar öğretmen öğrenci akraba varsa düğüne gelemedi , o oldu. Kv daha bir kere benim yüzümden ertelediniz düğünü demedi, senin kadar canı sıkılmadı valla. Bilemezdin ki , hem bilsen ne olacak alt tarafı söz yani
Ben kv deniz gibi bencil değilim daha ince düşünüyor olabilirim
Benim huyum olan birşey değilDi bu
Bu yüzden kendime kızıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?